معرفی و آشنایی کامل با رودخانه ولتاوا پراگ

معرفی و آشنایی کامل با رودخانه ولتاوا پراگ

بلند‌ترین رودخانه کشور چک ولتاوا است که حدود 434 کیلومتر طول آن است. رودخانه ولتاوا پراگ از جنگل‌های بوهم گذر می‌کند و و بعد از گذشتن از پیچ و خم‌های طولانی به رودخانه بزرگ البه می‌ریزد. عبور این رودخانه از مرکز شهر پراگ باعث شده است که آبیاری مناطقی که اطراف شهر پراگ است و از هزار سال گذشته وجود داشته است، انجام شود. رودخانه ولتاوا پراگ به دلیل اینکه در کنار پل چالز نیز قرار گرفته است به یکی از جاذبه‌های گردشگری برای توریست‌ها و مسافران تبدیل شده است.

رودخانه ولتاوا پراگ در مرکز شهر قرار گرفته است و روی این رودخانه پل چالز قابل مشاهده است که چشم‌انداز بسیار خوبی دارد. شما می‌توانید به صورت تفریحی روی پل پیاده روی کنید و بعد از آن در کنار رودخانه سوار بر قایق شوید و از مسیر زیبای رودخانه ولتاوا لذت ببرید. برای لذت بردن از فضای اطراف رودخانه نیز می‌توانید در یکی از کافه‌های کنار رودخانه بنشینید و از منظره بسیار زیبای آن لذت ببرید.

رودخانه ولتاوا پراگ | یوروپ تورز

ویژگی‌های رودخانه ولتاوا

در مرکز شهر پراگ به دلیل وجود رودخانه، زندگی جریان دارد زیرا در میان این رودخانه قوهای بسیار زیبا شنا می‌کنند و مرغان شکاری نیز در اطراف رودخانه ماهی شکار می‌کنند. با پیاده‌روی پل چارلز می‌توانید تپه‌های ویترین را ببنید و از مناظر بسیار سبز و دیدنی لذت ببرید. اگر به تاریخچه شهر پراگ نگاه کنید متوجه خواهید شد که رودخانه ولتاوا در ایجاد شهر پراگ نقش بسیار مؤثری داشته است و به‌عنوان تأمین‌کننده آب کشاورزی و همچنین آبیاری مزارع در شهر پراگ ایفای نقش کرده است.

علاوه براین می‌توانیم رودخانه ولتاوا پراگ را یک مقصد مهم برای شهرنشینی معرفی نماییم. بهتر است بدانید جریان و موج‌های این رودخانه در بعضی از مناطق شهر پراگ و اطراف آن بسیار زیاد است و این جریان موج‌ها علاوه براینکه به حمل و نقل آبی بسیار کمک کرده است باعث استفاده مردم از انرژی این موج‌ها نیز شده است. در رودخانه ولتاوا پراگ نه سد، کانال و چند حوضچه ساخته شده است و در جایی قرار گرفته‌اند که رودخانه ولتاوا به البه می‌ریزد.

اگر به حومه شهر پراگ نیز سفر کنید و مناطق دیدنی حومه شهر را مشاهده نمایید، متوجه خواهید شد که رودخانه ولتاوا پراگ از حومه‌هایی که در اطراف شهر وجود دارد عبور می‌کند ممکن است از میان قلعه یا ساختمان‌های تاریخی اطراف شهر پراگ عبور کند. از سال 1950 سدهای زیادی بر روی این رودخانه ساخته شده است که بزرگترین آن‌ها از نظر حجم و فضا سد اورلیک است ولی سدی به نام لیپو نیز وجود دارد که بزرگترین سد از نظر مسافت در این رودخانه است.

بیشترین عمقی که در این رودخانه محاسبه و اندازه‌گیری شده است حدود هزارو شانزده متر می‌باشد. نام‌های رودخانه ولتاوا به زبان چکی و مولدائو است و در اصل آن که ریشه فرانسوی دارد به معنای آب‌های وحشی است زیرا جریان آبی این رودخانه بسیار شدید است.

ویژگی‌های رودخانه ولتاوا | یوروپ تورز

سیل رودخانه ولتاوا

در طول سالیان گذشته رودخانه ولتاوا پراگ سیل‌های کوچک و بزرگی را تجربه کرده است که مهم‌ترین این سیل‌ها که در جریان رودخانه تاثیر زیادی داشته است مربوط به سال‌های 1940، 1980 وغیره است. درسال 2002 سیل عظیمی در این رودخانه ایجاد شد که باعث خسارت‌های جبران ناپذیری در اطراف شهر پراگ شد و بسیاری از مردم در جریان این سیل جان خود را از دست دادند. علاوه بر این پل بسیار زیبای چالرز نیز تحت تاثیر سیل آسیب جدی دید و بازسازی این پل سال‌ها به طول انجامید.

سیل رودخانه ولتاوا | یوروپ تورز

پل چارلز در رودخانه ولتاوا

پل تاریخی چالرز که بر روی رودخانه ولتاوا قرار گرفته است در ابتدا به پل پراگ یا پل سنگی شناخته می‌شد اما از سال 1870 به بعد به پل چالرز معروف گشت و مردم شهر پراگ این پل را به این نام می‌شناسند. در گذشته‌ای بسیار دور این پل از اهمیت زیادی برخوردار بوده است که قلعه پراگ را به شهر قدیمی در شهر پراگ متصل کرده است. علاوه بر ایجاد ارتباط به قلعه قدیمی پراگ این پل به دلیل اهمیت بسیار زیاد رودخانه ولتاوا بعنوان راه تجاری و ارتباطی برای تاجران شناخته شد.

پل چارلز در رودخانه ولتاوا | یوروپ تورز

سوالات متداول رودخانه ولتاوا پراگ

رودخانه ولتاوا در کجا قرار دارد؟

این رودخانه در کشور جمهوری چک در شهر پراگ قرار دارد.

طول این رودخانه چقدر است؟

بلند‌ترین رودخانه کشور چک ولتاوا است که حدود 434 کیلومتر طول آن است.

پلی که بر روی این رودخانه ساخته شده است چه نام دارد؟

پل تاریخی چالرز که بر روی رودخانه ولتاوا قرار گرفته است در ابتدا به پل پراگ یا پل سنگی شناخته می‌شد اما از سال 1870 به بعد به پل چالرز معروف گشت و مردم شهر پراگ این پل را به این نام می‌شناسند.

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!