09107636326 --- 021-88851080

ویزای مانهایم

شهر مانهایم یکی از شهرهای زیبا و دیدنی کشور آلمان می باشد. توجه داشته باشید جهت ورود به این شهر بایست اقدام به اخذ و صدور ویزای مانهایم نمایید. برای این اقدام می توانید به صورت اینترنتی ابتدا اطلاعاتی در این زمینه کسب نموده سپس از راه قانونی اقدام به گرفتن وقت سفارت خانه آلمان کنید و با توجه به زیاد بودن متقاضیان در رسیدن وقت سفارت به شما باید صبور باشید. از مدارک مهم و ضروری جهت اخذ ویزای مانهایم می توان به چند قطعه عکس، کپی تمامی مدارک شناسایی، کپی روادید ۵ سال اخیر و پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار اشاره کرد که بایست تهیه و به سفارت خانه تحویل نمایید.
ویزای مانهایم
مانهایم یکی از زیباترین شهرهای کشور آلمان می باشد که در سال های اخیر ورود مسافران و گردشگران به این شهر اروپایی بسیار افزایش یافته است. توجه داشته باشید که کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا بوده و دارای ویزای شنگن می باشد شما برای سفر و ورود به این شهر بایست ویزای مربوطه خود را اخذ و دریافت نمایید. ویزای مانهایم در انواع مختلفی وجود دارد که از انواع آن می توان به ویزای تحصیلی ویزای کاری، ویزای توریستی، ویزای نمایشگاهی و ویزای ازدواج اشاره نمود. ویزای نمایشگاهی و ویزای توریستی از جمله پرتقاضاترین ویزاهای مانهایم به شمار می آیند و دلیل این امر برگزاری نمایشگاه های بسیار در سطح شهر مانهایم و جاذبه های تاریخی و گردشگری بی شمار در این شهر می باشد. مسافران و گردشگران می توانند با اخذ و دریافت ویزای مانهایم به راحتی از این شهر و زیبایی های موجود در این شهر دیدن نمایند. در ادامه مقاله اطلاعاتی در زمینه چگونگی اخذ ویزای آلمان و مدارک مورد نیاز ویزای مانهایم برای علاقه مندان بازنویسی کرده ایم. توجه داشته باشید که بدون اخذ و دریافت ویزای مانهایم حق ورود و تردد در این شهر را نخواهید داشت در واقع بدون داشتن ویزای مانهایم حق پرواز به این شهر را در کشور مقصد به شما نخواهند داد.

اخذ ویزای مانهایم
جهت اخذ ویزای آلمان می توانید به صورت حضوری و یا اینترنتی اقدامات اولیه را انجام دهید. توجه داشته باشید برخی از افراد با وعده ها و پیشنهاد های وسوسه انگیز سعی بر گمراهی افراد و فریب دادن آنها و جهت سودجویی از این طریق اقدامات و فعالیت هایی انجام می دهند که توصیه می کنیم به هیچ وجه گول چنین گروه ها و افرادی را نخورید. شما می توانید به صورت اینترنتی با مراجعه به وب سایت اصلی سفارت خانه آلمان اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان نمایید و ثبت نام کرده و هزینه مربوطه را پرداخت کنید توجه داشته باشید که این هزینه جهت رسیدگی به تمامی اقدامات لازم به منظور صدور ویزای مانهایم شما از شما اخذ خواهد شد و هم چنین این مبلغ در صورت صادر نشدن ویزای مانهایم شما قابل برگشت نمی باشد. پس از انجام ثبت نام، کدی برای شما ارسال خواهد شد شما بایست در روز مراجعه به سفارت خانه این کد را به همراه داشته باشید تا در صورت نیاز به مسئولین مربوطه تحویل دهید. سفارت خانه آلمان در پایتخت واقع است و شما می توانید از طریق وب سایت های مربوطه آدرس دقیق سفارت خانه را به دست آورده و هم چنین با به دست آوردن شماره تلفن برخی از سوالات خود را از این طریق جویا شوید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مانهایم
مدارک شما جهت ارئه به سفارت خانه آلمان بایست دارای مهر دادگستری باشند که این موضوع در ترجمه مدارک شما توسط موسسات صورت می گیرد. توجه داشته باشید در تهیه و مهیا نمودن مدارک مربوطه جهت صدور ویزای مانهایم هیچ گونه کم و کسری وجود نداشته باشد. چرا که در این صورت درخواست شما لغو شده و پس از آن از شما مدرکی دریافت نمی شود. هم چنین از دیگر نکات حساس و مهم می توان به این موضوع اشاره نمود که به هیچ وجه ابهامی در میان مدارک شما وجود نداشته باشد. از مهم ترین و اصلی ترین مدارک مربوطه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
• پر کردن فرم درخواست صدور ویزا
• ارائه کپی از روادید های درخواست شده متقاضی در ۵ سال گذشته
• ارائه بیمه مسافرتی معتبر برای شخص متقاضی و همراهان وی
• رزرو بلیط هواپیما و اقامتگاه
• ارائه شواهد و اسناد مبتنی بر تمکن مالی فرد
• پرینت حساب بانکی سه ماه اخیر به زبان لاتین
• ارائه ضمانت نامه بانکی برای هر فرد به ارزش ۲۰ میلیون تومان برای تضمین برگشت به کشور
• پرداخت هزینه های صندوق سفارت خانه به ارزش ۶۰ یورو
در سفارتخانه مدارک شما با مدارک کپی ارئه داده شده تطبیق داده می شود تا از صحت آنها اطمینان حاصل شود هم چنین پیشنهاد می کنیم در طول سفر کپی تمام مدارک خود را به همراه داشته باشید.

ویزای توریستی مانهایم
شهر مانهایم همان طور که در بخش های قبلی نیز اشاره کردیم مورد توجه بسیاری از گردشگران و مسافران قرار گرفته است از این رو شاهد رونق سفرهای توریستی در سال های اخیر به این شهر هستیم. مسافران و توریست ها جهت تفریح و گشت و گذار در این شهر بایست اقدام به اخذ و دریافت ویزای توریستی مانهایم نمایند؛ که در این بخش می خواهیم به این موضوع بپردازیم. متقاضیان بسیاری زیادی جهت صدور ویزای توریستی مانهایم مشاهده می شود شما نیز می توانید با قرار دادن شهر مانهایم در اولویت انتخاب های خود از این شهر بازدید کنید. شهری که در جای جای آن شاهد تاریخ و فرهنگ غنی آلمان خواهید بود. توجه داشته باشید ویزای توریستی از جمله کم اعتبار ترین ویزاها بوده از این جهت بایست در زمان اتمام مدت زمان اعتبار آن ،شهر مانهایم را ترک نمایید.

ویزای کاری مانهایم
ویزای کار و شغل در کشور آلمان به دو دسته تقسیم می شود از این جهت برای اخذ ویزای کاری مانهایم بایست به این موضوع توجه داشته باشید. دسته اول افرادی می باشند که به منظور کسب کار به این شهر سفر می کنند و دسته دومی افرادی که از طرف شرکت های خاصی به آنها دعوتنامه فرستاده می شود و به آنها پیشنهاد شغلی داده شده است. در این صورت اخذ و صدور ویزای مانهایم برای این مورد نیز متفاوت خواهد بود. صدور ویزای مانهایم برای دسته اول از مدت اعتبار ۳ الی ۶ ماه برخوردار خواهند بود و افراد بایست در صورت اتمام اعتبار به وطن خود بازگشته و آن را تمدید نمایید البته در صورت پیدا کردن شغل، سفارت خانه آلمان برای وی کارت آبی صادر می کند که افراد با اشتغال به کار و پرداخت مالیات می توانند موفق به اخذ اقامت دائم در این شهر گردند؛ و برای افرادی که از طرف شرکتی دعوتنامه فرستاده می شود ارائه آن مدرک به سفارت خانه ضروری می باشد.
این مقاله در زمینه ویزای مانهایم و انواع مختلف آن برای شما عزیزان جمع آوری و ارائه گردید. امیدواریم با مطالعه این مطلب اطلاعات مفیدی را کسب کرده باشید.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط آلمان، وقت سفارت آلمان، ویزای آلمان ، تور آلمان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

مطالب مرتبط