09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4٫80 out of 5)
Loading...

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

سالانه افراد زیادی به دلایل مختلفی نیاز به مراجعه به سفارت کشورهای مختلف دارند. فنلاند هم یکی از کشورهایی است که در ایران سفارت خانه دارد و می‌توانید برای کارهایتان وقت سفارت فنلاند بگیرید. شما برای مراجعه به سفارت فنلاند و گرفتن وقت سفارت فنلاند باید از قبل نکاتی را بدانید. مثلا باید بدانید که سفارت چه ساعت‌هایی کار می‌کند، چه مدارکی بعد از گرفتن وقت سفارت فنلاند احتیاج خواهید داشت و از همه مهم‌تر اینکه آیا کار شما را سفارت مورد نظر انجام می‌دهد و برای آن کار می‌توانید وقت سفارت فنلاند بگیرید یا خیر. با ما همراه باشید تا جواب همه سوالاتتان درباره وقت سفارت فنلاند و رزرو وقت سفارت فنلاند را بدهیم.

کمی درباره کشور فنلاند بدانیم!

فنلاند کشوری در منطقه اسکاندیناوری و در شمال اروپا قرار دارد. پایتخت فنلاند هلینسکی می‌باشد. بیش‌تر اتباع ایرانی مقیم فنلاند را افراد متخصص و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تشکیل می‌دهند. کشور فنلاند در تهران سفارت دارد و سفارت فنلاند به اتباع غیر فنلاندی خدماتی ارائه می‌دهد.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

درباره وقت سفارت فنلاند بدانیم!

اولین مرحله برای گرفتن ویزا یا هرچیز دیگر گرفتن وقت سفارت فنلاند است. سفارتخانه ها معمولا درباره دادن وقت سفارت فنلاند یا دیگر کشورها سخت‌گیری دارند. شما باید تمام راه‌هایی که از طریق آن می‌توانید وقت سفارت فنلاند بگیرید را بدانید. برخی راه‌های گرفتن وقت سفارت فنلاند از طریق ـآژانس های مسافرتی است. دیگر برای گرفتن وقت سفارت فنلاند احتیاج به صف‌های طولانی نیست و پس از ارسال درخواست وقت سفارت فنلاند این سفارت در زمان کوتاهی جواب شما را می‌دهد. برای گرفتن وقت سفارت فنلاند می‌توانید از طریق شماره تلفن ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱ هم سوالات خود را بپرسید.

نکته مهم‌تر از گرفتن وقت سفارت فنلاند این است که مدارک شما باید کامل باشد. قبل از گرفتن وقت سفارت فنلاند درباره اینکه چکار باید بکنید خوب تحقیق کنید. سفارت بعد از گرفتن درخواست شما یک وقت سفارت فنلاند به شما می‌دهد که بنابر درخواستی که داشتید متفاوت خواهد بود.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

آدرس  سفارت فنلاند در تهران

قبل از اینکه وقت سفارت فنلاند را بدانید، بهتر است راه‌های ارتباطی و آدرس آن را بدانید. سفارت فنلاند در ایران در استان تهران واقع شده است. آدرس دقیق سفارت فنلاند در خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، شماره ۲ می‌باشد. موقعیت سفارت فنلاند در تهران را می‌توانید روی نقشه زیر ببینید.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

اطلاعات تماس و شماره تلفن سفارت فنلاند به شرح زیر است که برای گرفتن وقت سفارت فنلاند به آن احتیاج دارید:

هر آنچه درباره ساعات کاری و وقت سفارت فنلاند باید بدانید

خدمات مربوط به ویزا و و اجازه اقامت از روز یکشنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر انجام می‌پذیرد که باید از قبل وقت سفارت فنلاند را بگیرید. پاسخ به درخواست‌های تلفنی از روز یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعداز ظهر و از طریق شماره تلفنی که در بالا گفته شد انجام پذیر است اما برای گرفتن وقت سفارت فنلاند بهتر است ایمیل بزنید.

در فصل تابستان پاسخ‌گویی به تلفن روز پنج شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح است. امور مربوط به گذرنامه برای اتباع فنلاندی یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر انجام می‌شود. برای درخواست وقت سفارت فنلاند باید درخواست خود را به آدرس ایمیلی که بالا معرفی شد بفرستید.

اخذ ویزای شینگن از سفارت فنلاند

شیینگن به مجموعه‌ای از کشورهای اروپایی گفته می‌شود که تحت پیمانی که با یکدیگر بسته اند تمامی مردم کشورهای خارج از این اتحادیه جهت سفر و اقامت در این کشورها باید مجوز ورود واحدی موسوم به ویزای شینگن دریافت کنند. فنلاند هم در محدوده شینگن قرار دارد. برای گرفتن ویزای شینگن از فنلاند باید وقت سفارت فنلاند بگیرید.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

انواع ویزای شینگن که سفارت فنلاند ارائه می‌دهد

بسته به اینکه چه هدفی از سفر خود به فنلاند و باقی کشورهای منطقه شینگن دارید ویزای شما می‌تواند متفاوت باشد و در یکی از این چهار حیطه باشد.

ویزای A: به این ویزا، ویزای ترانزیت می‌گویند. یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود و فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پروازش را عوض کند و سوار هواپیمای بعدی شود.

ویزای B: به این ویزا، ویزای عبور هم گفته می‌شود. یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از آن کشور به عنوان واسطه‌ای برای عبور استفاده کند تا خودش را به صورت زمینی به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. با این ویزا می‌توانید حداکثر ۵ روز در کشور میزبان بمانید.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

ویزای c: این نوع ویزا که اکثرا با آن سر و کار داریم ویزای توریستی محسوب می‌شود. ویزای C خود سه نوع است. ویزای یک بار ورود که همانطور که از اسمش معلوم است با این ویزا می‌توانید تنها یک بار وارد یکی از کشورهای شینگن شوید. یعنی به محض ترک کردن کشور، ویزای شما باطل می‌شود حتی اگر مهلت آن پایان نیافته باشد. ویزای دو بار ورود همانند قبلی است با این تفاوت که شما می‌توانید دو بار در مهلت داده شده وارد یکی از کشورهای شینگن شوید. ویزای چند بار ورود یعنی شما می‌توانید هر چند بار که خواستید وارد این کشورها شوید البته محدودیت زمانی هم دارید. یعنی هر شش ماه می‌توانید ۹۰ روز از این ویزا استفاده کنید و توجه داشته باشید که به محض ورودتان به یکی از کشورهای شینگن این ۹۰ روز شروع می‌شود.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

ویزای D: این نوع ویزای بلند مدت است و معمولا مورد استفاده تجار و صاحبان کسب و کار است که در سال چندین بار سفر می‌کنند.  توجه کنید که برای اموری چون اقامت و ادامه تحصیل ویزای شینگن به درد شما نمی‌خورد و باید اجازه اقامت بگیرید از کشور میزبان. همچنین برای مصاحبه و گرفتن ویزای شینگن باید پیشاپیش وقت سفارت فنلاند را بگیرید.

تعیین وقت سفارت فنلاند برای مصاحبه شینگن

مصاحبه شینگن از مدارکی که برای سفارت فنلاند می‌فرستید هم مهم‌تر است. باید از طریق ایمیلی که گفته شد ابتدا قرار ملاقاتی با سفارت فنلاند بگذارید و وقت سفارت فنلاند بگیرید. شما باید بتوانید تصویر موجهی از خود به آن‌ها نشان دهید. یکی از نکات مهم درباره مصاحبه شینگن این است که در روز مصاحبه تاخیر نداشته باشید و درست در وقت سفارت فنلاند که تعیین شده حضور داشته باشید. این موضوع خیلی روی مصاحبه کننده تاثیر می‌گذارد و دیر رسیدن شما نشان از غفلت شما دارد. بنابراین حتما به موقع سر قرار حاضر شوید.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

اگر درخواست ویزای شما رد شد چکار کنید؟

همه سفارت خانه‌ها تا یک ماه به شما فرصت اعتراض به نتیجه درخواستتان را می‌دهند و سفارت فنلاند هم از این قاعده مستثنی نیست و می‌توانید دوباره وقت سفارت فنلاند بگیرید. اما می‌توانید دوباره اقدام کنید برای اخذ ویزا، و شاید دفعه بعدی بخت با شما یار بود.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

مدارک نا معتبر یا مشکلاتی در زمینه پاسپورت

یکی از دلایلی که بی برو برگرد درخواست شما رد می‌شود فرستادن مدارک جعلی است. توصیه می کنیم به هیچ وجه از این روش استفاده نکنید! پاسپورت‌هایی که  کمتر از سه ماه  از اعتبار آنها باقی مانده اجازه سفر به  منطقه شینگن ندارند همچنین ارائه پاسپورت‌هایی که دو صفحه خالی برای ویزای مختلف ندارد هم همینطور است.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

دلایل دیگر رد شدن درخواست ویزا

یکی دیگر از دلایل رد شدن ویزای سفارت فنلاند برای کشورهای شینگن عدم ارائه برنامه مناسب از سفر خود در منطقه شینگن است. این موارد عبارتند از استفاده از سفارت اشتباه از منطقه شینگن، قادر نبودن به اثبات رزرو داشتن محل اقامت برای هر شب اقامت در منطقه شینگن، قادر نبودن به ارائه بلیط پرواز رزروی برای هر متقاضی.

این مدارک را روزی که با سفارت قرار دارید همراه داشته باشید

برای دریافت ویزای سفارت فنلاند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت فنلاند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند:

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. ۶ قطعه عکس ۶×۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۵. اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۶. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

۸. ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

برای چه خدماتی می‌توانید وقت سفارت فنلاند بگیرید؟

سفارت فنلاند کارهای مربوط به ویزای کشور استونی را هم بر عهده دارد و برای اخذ ویزای استونی باید به سفارت فنلاند مراجعه کنید و وقت سفارت فنلاند بگیرید. قرار ملاقات برای ویزا باید حتما از پیش و از طریق ایمیلی که بالاتر اعلام شد انجام پذیرد تا به شما وقت سفارت فنلاند بدهند. حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت فنلاند اجباری است و مدارک و اثر انگشت وی ثبت خواهد شد. همچنین سفارت فنلاند هزینه‌ای بابت هر درخواست ویزا می‌گیرد.

ساعات کاری سفارت فنلاند هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر است. مدارک خود را می‌توانید از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر به سفارت ببرید. از ساعت ۳ تا ۵ هم زمانی برای برگرداندن گذرنامه به متقاضی می‌باشد. سفارت فنلاند در تهران به متقضیان ویزای کاری و اقامت می‌دهد و به آن‌ها در این راه کمک می‌کند.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

هزینه‌های مرتبط با خدمات سفارت فنلاند

سفارت فنلاند همه هزینه‌ها را به یورو حساب می‌کند. پرداخت باید به صورت نقدی باشد و در زمانی که مدارک را ارائه می‌دهید باید پرداخت را هم انجام دهید. هزینه‌ها به شرح زیر است:

هزینه‌های ویزا

هزینه اخذ ویزا برای بزرگ‌سالان:‌ ۶۰ یورو

هزینه اخذ ویزا برای کودکان ۶ الی ۱۲ ساله: ۳۵ یورو

هزینه اخذ ویزا برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

هزینه‌های ویزای اقامتی

هزینه ویزای اقامت بزرگسالان: ۴۷۰ یورو

هزینه ویزای اقامت برای شاغلین: ۵۲۰ یورو

هزینه ویزای اقامت برای محققین: ۵۲۰ یورو

هزینه ویزای اقامت برای دانشجویان: ۳۶۰ یورو

هزینه ویزای اقامت برای افراد زیر ۱۸ سال: ۲۵۰ یورو

هزینه‌های مربوط به مدارک سفر و پاسپورت

پاسپورت معمولی: ۱۴۰ یورو

اخذ پاسپورت سریع: ۱۶۰ یورو بعلاوه هزینه پست

پاسپورت موقت: ۱۷۵ یورو

پاسپورت اضطراری: ۱۶۰ یورو

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

نحو اخذ ویزای اقامت و گرفتن وقت سفارت فنلاند

برای کار، تحصیل یا هر نوع درخواست اقامتی در فنلاند باید مراحلی را دنبال کنید. درخواست ویزای اقامت برای کار یا ادامه تحصیل را می‌توانید به صورت آنلاین پر کنید و سپس وقت سفارت فنلاند برای مصاحبه به شما اعلام می‌شود. ابتدا باید در سایت اداره مهاجرت فنلاند ثبت نام کنید.  سپس باید به سفارت فنلاند در تهران رجوع کنید. قبول یا رد ویزای درخواست اقامت شما را اداره مهاجرت فنلاند تعیین می‌کند. برای ثبت درخواست خود باید مبلغی پرداخت کنید که آن را به صورت نقدی در سفارت فنلاند و در روزی که وقت سفارت فنلاند مهین شده می‌پردازید. مبلغ پرداختی را هم در بالا اشاره کردیم.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

زمان جوابگویی به درخواست ویزای اقامت فنلاند

تعیین زمان دقیق جوابگویی دشوار است. سفارت فنلاند نقشی در سرعت بخشیدن به این موضوع ندارد و همه را باید اداره مهاجرت فنلاند بررسی و تایید کند. کسانی که موفق به اخد اقامت فنلاند می‌شوند به مدت پنج سال اجازه اقامت دارند و پس از آن باید هر پنج سال آن را از طریق اداره مهاجرت فنلاند تمدید کنند. اگر کارت اقامت خود را گم کردید باید آن را به پلیس فنلاند گزارش دهید و سپس یک کارت جدید دریافت کنید که در آن مفقود شدن کارت قبلی اعلام شده باشد. کارت اقامت شما به پاسپورت شما ربطی ندارد ولی اطلاعات درج شده در هر دوی این‌ها باید یکی باشد.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

درباره اقامت فنلاند کمی بیش‌تر بدانیم

کسانی که ویزای اقامت فنلاند را دریافت کرده‌اند می‌توانند در فنلاند زندگی کنند و رفت و آمد داشته  باشند و همچنین در کشورهای محدوده شینگن هم هر زمان که خواستند سفر کنند. بستگی به نوع درخواست شما، اداره مهاجرت فنلاند ممکن است به شما اقامت دائم یا موقت بدهد و همه این‌ها به عوامل زیادی بستگی دارد و سفارت فنلاند در این روند تاثیری ندارد. برای مثال بنابر ماهیت کار شما، ممکن است ویزای کاری شما دائم یا موقت باشد. برای دانشجویان و دانش‌آموزان هم ویزا به صورت موقت صادر می‌شود. اگر شما دو سال دور از فنلاند بمانید ویزای اقامت شما باطل می‌شود.

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت فنلاند

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط فنلاند ، ویزای فنلاند ،وقت سفارت فنلاند ، تور فنلاند و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4٫75 out of 5)
Loading...
۱۱ شهریور ۱۳۹۷

هتل های فنلاند فنلاند از هتل های متعددی برخوردار است که به گو نه های ۱ تا ۵ ستاره تقسیم ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
۲۰ مرداد ۱۳۹۷

بلیط هلسینکی شاید شما نیز جزءافرادی باشید که بخواهید یک سقر خارجی فوق العاده را تجربه کنید. پیشنهاد ما به ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3٫00 out of 5)
Loading...
۱۳ شهریور ۱۳۹۷

درباره فنلاند درباره فنلاند باید گفت کشور فنلاند یکی از زیباترین کشورهای قاره اروپا می باشد. پایتخت این کشور شهر ...

نظر دهید

1 نظر

عبدالله ۶ خرداد ۱۳۹۷ پاسخ

در خواست وقت برای ویزا و پیوند خانواده

طراحی و اجرا تور اروپا

همین الان تماس بگیرید