09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4٫50 out of 5)
Loading...

وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

طبیعتاً برای سفر به هر کشوری، یک سری مدارک مانند ویزا لازم است. لزوم اخذ ویزا برای سفرهای خارجی بسیار بالا بوده و از اهمیت زیادی برخوردار است. ازاین‌رو، به سؤالات شما مانند: چگونه وقت سفارت بلژیک بگیریم؟ یا طریقه اخذ ویزای بلژیک چگونه است؟ یا …. در این مقاله پاسخ داده می‌شود. ابتدا با بلژیک بیشتر آشنا شوید:

بلژیک کجاست؟

بلژیک در غرب اروپا قرار داشته و پایتخت آن بروکسل است. تراکم جمعیت در بلژیک بسیار زیاد است به‌طوری‌که پس از هلند و موناکو، در جایگاه سوم تراکم جمعیت قرار دارد. ازآنجایی‌که این کشور جزو اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، اخذ ویزای شینگن برای سفر به بلژیک ضروری است.

وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

آدرس سفارت بلژیک در تهران

آدرس سفارت ، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن‌بست شیرین، شماره ۴ می‌باشد. شما حتی بدون مراجعه به این مرکز، می‌توانید خدمات زیادی دریافت کنید. این کار با استفاده از پل‌های ارتباطی و شماره تلفن سفارت بلژیک در تهران به شماره‌های زیر امکان‌پذیر است

شایان‌ذکر است سفارت بلژیک از ساعات ۰۸:۰۰ تا ۱۵:۰۰ و روزهای یک‌شنبه تا پنج‌شنبه آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم است.

همچنین برای ارتباط با بخش ویزای سفارت بلژیک، از ساعات ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰ روزهای کاری از شماره‌ زیر استفاده کنید:

نکات مهم برای اخذ ویزای بلژیک

  • توجه داشته باشید ارائه وقت سفارت بلژیک و فرم‌های درخواست ویزا کاملاً رایگان است.
  • مبالغ پرداختی برای اخذ ویزا، باید به یورو باشد. (اسکناس ۵۰۰ یورویی موردقبول نیست!)
  • برای دریافت وقت ملاقات، باید حدود ۶ الی ۸ هفته قبل از سفر اقدام کنید.
  • اگر در روز ملاقات خود حضور نداشته باشید، تا سه ماه اجازه دریافت وقت مجدد را نخواهید داشت!
  • هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر روند کار صدور ویزا به‌صورت تلفنی در اختیار شخصی قرار نخواهد گرفت.
  • توجه کنید به هنگام انجام کامل کارهای صدور وقت سفارت بلژیک ، به‌صورت خودکار با شماره اعلامی تماس گرفته می‌شود.
وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

دریافت وقت سفارت بلژیک

برای دریافت وقت سفارت بلژیک، نیاز است تا مراحل اینترنتی را طی کنید زیرا از تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۹۶، وقت سفارت بلژیک و سایر اقدامات در سفارت تهران روند اینترنتی به خود گرفته‌اند. برای این منظور، میتوانید با آژانس سفری دیگر تماس بگیرید و از خدمات وقت سفارت این شرکت بهرهمند شوید.

وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

برای دریافت وقت سفارت بلژیک به این نکات توجه کنید:

  • در صورت عدم وجود شماره اینترنتی، نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک را دریافت کنید.
  • دقت کنید درصورتی‌که شماره اینترنتی خود را دریافت کردید، قادر به اصلاح اطلاعات واردشده نیستید!
  • حتماً ۲ کپی از فرم را نزد خود نگه‌دارید تا روز مراجعه وقت سفارت بلژیک این مدرک را ارائه دهید.
  • درصورت عدم مطابقت نام درج‌شده در فرم با نام شخص دریافت‌کننده وقت سفارت بلژیک، امکان صدور ویزا وجود نداشته و نیاز است تا فرد مذکور، دوباره اقدام به دریافت وقت سفارت بلژیک کند.
  • وقت سفارت بلژیک تنها متعلق به متقاضی است و امکان فروش یا انتقال آن به دیگری وجود ندارد.
  • باید زمان حضور برای روز وقت سفارت بلژیک را مدیریت کنید.  درصورتی‌که خیلی زودتر از زمان مقررشده در محل حاضر شوید، ناچار هستید سفارت را ترک کرده و در زمان اصلی حاضر شوید. اگر هم دیرتر از زمان اعلامی وارد سفارت شوید، وقت سفارت بلژیک شما لغو می‌شود. لذا حضور شما ۱۰ دقیقه قبل از زمان مقررشده مانعی ندارد.
  • اجازه ورود به سفارت تنها با مطابقت پاسپورت شما با فهرست وقت سفارت بلژیک در روزهای جاری امکان‌پذیر است. در غیر این صورت، امکان حضور در سفارت وجود نخواهد داشت و نیاز است تا وقت ملاقاتی با پاسپورت خود درخواست نمایید.
  • به دلایل امنیتی، تنها افراد کم سن و سال اجازه داشتن همراه رادارند و سایر افراد، باید در مکان عمومی انتظار برای وقت سفارت بلژیک خود حاضر شوند.

هم‌اکنون که با قوانین دریافت وقت سفارت بلژیک آشنا هستید، می‌توانید با مجموعه سفری دیگر به عنوان کارکزار در این طمینهدهمکاری دیشته باشید.

وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

هزینه ویزای بلژیک

هزینه دریافت ویزای بلژیک در صورت اقامت کوتاه‌مدت ۶۰ یورو و در صورت اقامت بلندمدت ۱۸۰ یورو می‌باشد که باید به سفارت پرداخت شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی بلژیک

پس از دریافت وقت سفارت بلژیک نیاز است تا مدارکی برای شروع پذیرش ویزای بلژیک ارائه کنید.

  • فرم درخواست ویزا (تکمیل و امضاشده)
  • یک عدد کپی فرم
  • دو قطعه عکس قطع پاسپورتی
  • هزینه درخواست ویزا (اقامت کوتاه‌مدت ۶۰ و بلندمدت ۱۸۰ یورو)

اصل و کپی یک سری مدارک(اصل مدارک پس از صدور ویزا تحویل داده می‌شوند.)

پس از دریافت وقت سفارت بلژیک و ارائه مدارک ابتدایی، نیاز است تا یک سری مدرک اصل و کپی برای نهایی شدن ویزای بلژیک ارائه کنید. این مدارک عبارت‌اند از:

  • پاسپورت ملی متقاضی که باید حداقل ۳ ماه پس از تاریخ ویزا دارای اعتبار باشد.
  • کپی صفحات ۲،۳ و ۴ به همراه تمام صفحاتی که ویزا و مهر دارند.
  • شرح کامل سفر که شمال برنامه زمان و مکانی شما می‌باشد.
  • ارائه ترجمه شناسنامه
  • مدارکی برای اثبات توان تقبل هزینه‌های سفر (روزانه ۹۵ یورو)
  • مدارکی جهت اثبات وضع اشتغال متقاضیان
  • رزرو هتل برای تک تک روزهای اقامت
  • بیمه‌نامه معتبر سفر با پوشش ۳۰۰۰ یورو
وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

مدارک لازم برای کارمندان:

  • ارائه گواهی اشتغال به کار
  • فیش حقوقی
  • ارائه لیست بیمه برای اثبات دارا بودن بیمه درمانی
  • مدارک گردش حساب ۶ ماهه بانکی (ارائه نامه بانک برای دارا بودن حساب بانکی موردقبول نیست!)

مدارک لازم برای تاجران:

  • ارائه اسناد شرکت
  • رسید پرداخت آخرین مالیات
  • گردش حساب ۶ ماهه بانکی (تنها ارائه نامه بانک برای دارا بودن حساب بانکی موردقبول نیست!)

مدارک لازم برای افراد خویش‌فرما:

  • پروانه کسب (مغازه، دفتر و..)
  • رسید پرداخت آخرین مالیات
  • گردش حساب ۶ ماهه بانکی (تنها ارائه نامه بانک برای دارا بودن حساب بانکی موردقبول نیست!)

آدرس تماس آژانس سفری دیگر:

تلفن:
۰۲۱-۸۸۸۵۱۰۸۰
ایمیل:
visa@safaridigar.com
نشانی:
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بیواسطه در خصوص وقت سفارت بلژیک ، ویزای بلژیک ، تور بلژیک و تور اروپا میباشد.

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
۰۷ مهر ۱۳۹۷

روادید بلژیک روادید بلژیک یکی از روادیدهای بسیار پرکاربرد و پرطرفدار است. بدون شک بلژیک یکی از کشورهای جذابی است ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
ثبت شرکت در بلژیک
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷

ثبت شرکت در بلژیک آیا می دانید جدیدترین قوانین ثبت شرکت در بلژیک چیست؟ قطعاً افرادی که قصد دارند به ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
آب وهوای بلژیک
۰۷ آذر ۱۳۹۶

آب و هوای بلژیک آب و هوای بلژیک به‌صورت معتدل بوده که این نوع آب‌وهوا اغلب شباهت بسیاری به آب‌وهوای ...

نظر دهید

2 نظر

غلامی ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام و احترام
من برای ویزا الحاق به خانواده به وقت فوری سفارت بلژیک نیاز دارم .
میخواستم بدونم شما کمکی در این باره میتوانید کنید که برای خانواده من وقت سفارت بگیرید .تشکر

رجا روحی ۱ تیر ۱۳۹۷ پاسخ

سلام. خانمی ۳۶ ساله مجرد و لیسانس طرحی لباس از دانشگاه علمی کاربردی هستم. گواهینامه های زیادی در زمینه خیاطی از فنی و حرفه ای ایران و اساتید و دانشگاهای بررا ایتالیا مدآرت فرانسه و ترکیه دارم. قصد اقامت دائم و ادامه تحصیل در کشور بلژیک را دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. با سپاس

طراحی و اجرا تور اروپا

همین الان تماس بگیرید