09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

اقامت آلمان

اقامت آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرفته و توسعه یافته قاره اروپا است و در سال های اخیر شاخص های اقتصادی این کشور رشد چشمگیری داشته است. برای کسب مجوز اقامت آلمان و مهاجرت به این کشور چه به صورت دائم و چه موقت، افراد باید از شرایط خاصی برخوردار باشند چرا که اخذ ویزای آلمان بخاطر جمعیت این کشور کار راحتی نیست.

اقامت آلمان

اقامت آلمان

مهاجرت و اقامت آلمان 

یکی از کشورهای مهم قاره اروپا که به دلیل وجود دانشگاه های معتبر و شرایط مناسب زندگی مورد توجه و علاقه بسیاری از افراد در سراسر جهان برای مهاجرت و زندگی است ؛ آلمان یا به عبارت دیگر جمهوری رسمی فدرال آلمان نام دارد. آلمان یکی از پرجمعیت ترین کشورهای قاره اروپا است که جمعیتی بالغ بر ۸۲ میلیون نفر دارد.

مهاجرت و اقامت آلمان

مهاجرت و اقامت آلمان

میزان پذیرش مهاجر در کشور آلمان در چند سال اخیر رو به افزایش بوده است به طوریکه دولت آلمان در سال ۲۰۰۵ در پی جذب نیروهای کار ماهر با تجربه و تخصص کافی از سایر کشورهای جهان بود که این افراد با ارائه رزومه قابل قبول و اثبات مهارتشان می توانستند پس از ۵ سال کار و اقامت موقت در این کشور برای اقامت دائم خود با توجه به شرایط اقدام کنند. لازم به ذکر است که با توجه به جمعیت این کشور اثبات توانایی های کاری خود در این کشور راحت نخواهد بود و تنها افرادی که باهوش و توانمند باشند می توانند از زندگی در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان لذت برده و موفق شوند.

مزایای مهاجرت و اقامت آلمان

  • برخورداری از شرایط مالیاتی و رقابتی مناسب
  • زیرساخت های مناسب برای سرمایه گذاری ایمن
  • وجود طرح های گوناگون برای تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی
  • سطح و کیفیت بالای رفاه و زندگی شهروندان
  • وضعیت اقتصادی خوب
  • وجود نیروهای کار متخصص، با تجربه و ماهر
  • توجه به نوآوری و پیشرفت و استفاده از تکنولوژی های نوین

انواع روش های مهاجرت به آلمان 

مهاجرت به کشور آلمان از طریق راه های گوناگونی صورت می گیرد که از جمله این روش و راه ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

انواع روش های مهاجرت به آلمان

انواع روش های مهاجرت به آلمان

  • مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت به آلمان از طریق کار و اشتغال
  • مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی بنا به دلایل سیاسی، طبیعی، حقوقی و … .

درخواست اقامت آلمان

هر فرد مهاجر برای ورود و ساکن شدن در یکی از کشورهای خارجی لازم است که مجوز لازم برای اقامت در این کشور را توسط دولت آن اخذ کند چرا که بدون این مجوز حضور آن ها غیرقانونی بوده و از حق تحصیل و کار نیز محروم می شوند. بنابراین برای اجازه اقامت در ابتدا لازم است که فرد به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود مراجعه کرده و درخواست مهاجرت خود را به این کشور ثبت کند. بعد از بررسی وضعیت آنها توسط دولت آلمان اگر با درخواست فرد متقاضی موافقت شود لازم است که فرد برای مصاحبه و انگشت نگاری در زمان تعیین شده وقت سفارت آلمان به سفارت این کشور مراجعه کنند و اگر فرد قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در کشور آلمان را دارد لازم است که برای دریافت مجوز اقامت بیش از ۹۰ روز درخواست دهد.

درخواست اقامت آلمان

درخواست اقامت آلمان

مراحل اخذ اقامت موقت در کشور آلمان توسط فرد متقاضی:

  1. ارائه درخواست اقامت آلمان و اجازه کار به سفارت کشور آلمان در کشور مبدأ
  2. ارائه درخواست به سازمان مهاجرت کشور مقصد یا مبدأ.
  3. اخذ ویزای آلمان ورود به کشور مقصد توسط مهاجر برای اقامت آلمان
  4. ارائه مجوز کار و اقامت خود و اعضای خانواده به اداره اتباع خارجی آلمان

پس از طی تمامی مراحل بالا و مهاجرت و اخد مجوز اقامت فرد در این کشور در صورتی که در مدت زمان اقامت موقت خود پایبند به قوانین این کشور بوده و کاری خلاف قانون انجام نداده باشد، بسته به نوع ویزا و شرایط فرد که تقریباً مدت ۵ سال طول می کشد، می تواند برای اقامت دائم خود در آلمان درخواست دهد.

انواع کلی اقامت در کشور آلمان 

اقامت غیر دائم یا موقت

انواع کلی اقامت در کشور آلمان

انواع کلی اقامت در کشور آلمان

این نوع اقامت آلمان مخصوص افرادی است که تنها  قصد دارند مدت زمان محدود و کوتاهی را بنا به دلایل مختلف در کشور آلمان سپری کنند؛ این دلایل می تواند موارد ذیل را در بر گیرد:

  • طبق ماده ۱۶ اقامت: اقامت آلمان برای تحصیل و آموزش زبان آلمانی و پژوهش و تحقیق
  • طبق ماده ۱۷ قانون اقامت: اقامت آلمان برای سرمایه گذاری و کار و آموزش حرفه ای
  • طبق ماده ۱۸ قانون اقامت: اقامت آلمان برای نیروهای دارای تابعیت
  • طبق ماده ۲۲ قانون اقامت: اقامت آلمان برای افراد پناهنده
  • طبق ماده ۲۳ قانون اقامت: اقامت آلمان بنا به دلیل عسر و حجر
  • طبق ماده ۲۴ قانون اقامت: اقامت آلمان با انگیزه حمایت موقت
  • طبق ماده ۲۵ قانون اقامت: اقامت آلمان بخاطر عوامل انسانی همچون بیماری سخت
  • طبق ماده ۲۸ قانون اقامت: اقامت آلمان به واسطه خانواده (خانواده های دارای تابعیت آلمانی: “همسر- فرزند صغیر” – سرپرست بچه  تبعه آلمان)  و ( دارای تابعیت خارجی: ” فرزند صغیر – تولد بچه در آلمان با شرایط ویژه –  پدر و مادر بچه تحت شرایط خاص)

اقامت دائم یا همیشگی

در این نوع اقامت افراد می توانند بدون هیچ گونه محدودیت زمانی و قانونی بقیه عمر خود را در کشور آلمان زندگی کنند. البته باید حداقل ۵ سال از اقامت موقت آن ها در این کشور گذشته باشد. در این نوع اقامت آلمان افراد باید این کشور را به عنوان یک جامعه دموکرات و آزاد بپذیرند و کاری خلاف قوانین آن انجام نداده و از دستورات این کشور سرپیچی نکنند. این نوع اقامت تنها به ۲ دسته از افراد به راحتی تعلق می گیرد و بقیه موارد شامل شرایط ویژه ای است؛ این ۲ گروه شامل موارد زیر میشود:

اقامت دائم یا همیشگی

اقامت دائم یا همیشگی

  • کارشناسان و کارمندان با تجربه کاری ویژه در سمت مدیریت که مقدار حقوقشان نباید در طول سال از یک مقدار معین کمتر باشد.
  • دانشمندان، استادان و مدرسان با موقعیت ویژه و بالا از لحاظ درجه علمی و همچنین بدون توجه به مقدار حقوق دریافتی آن ها

شرایط لازم برای اخذ اقامت آلمان

برای مهاجرت و اخذ اقامت آلمان باید علاوه بر توجه به شرایط و الزامات ویژه آن، افراد از شرایط و نیازهای مشترک دیگری که در زیر آمده برخودار باشند:

شرایط لازم برای اخذ اقامت آلمان

شرایط لازم برای اخذ اقامت آلمان

  • مدارک لازم جهت اثبات ثبات مالی فرد (نامه رسمی بانک)

به طور کلی مهاجرت و زندگی در کشور دیگر هزینه ها و مخارج زیادی را در بردارد و افراد باید از شرایط مالی مخصوصی برخوردار باشند تا بتوانند وضعیت مناسب مالی خود را برای اقامت در کشور آلمان و تأمین هزینه های خود به دولت این کشور به اثبات برسانند.

  • ارائه مدرک بیمه سلامت

کشور آلمان تنها در صورتی با درخواست مهاجرت و اقامت افراد در کشور خود موافقت می کند که افراد از سلامتی کامل برخوردار بوده و دارای یک بیمه سلامت معتبر از یک شرکت بیمه آلمانی باشند؛ چرا که عده ای از افراد با ورود به این کشور باعث شیوع بیماری های واگیردار و خطرناک می شوند. بنابراین در الویت هر کاری در جهت حفظ سلامتی و بهداشت مردم کشور خود گام بر می دارد.

  • آشنایی و شرکت در کلاس های زبان آلمانی

یکی از شروط اصلی برای اخذ اقامت آلمان این است که افراد از حداقل آشنایی با زبان آلمانی برخوردار باشند و بعد از شرکت در آزمون مربوطه برای مهاجرت به این کشور حداقل نمره A1 یا B1 را اخذ کرده باشند. هر کدام از این نمرات نشان دهنده این است که افراد در چه سطحی از زبان آلمانی مهارت لازم را کسب کرده اند:

آشنایی پایه و حداقلی: نمره بین A1 و A2

مهارت بالا: نمره بین B1 و B2

مهارت پیشرفته و تسلط کامل: نمره بین C1 و C2

کارت آبی برای اخذ اقامت آلمان چیست ؟

کارت آبی  (Blue card)کارتی است که به تقلید از گرین کارت آمریکا توسط دولت آلمان طراحی شده و افرادی که به قصد کار یا اقامت دائم به آلمان مهاجرت می کنند، باید از ویژگی ها و مزایای آن آگاه بوده و به وسیله دریافت آن می توانند به راحتی در آلمان و سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا (بجز دانمارک – انگلستان و ایرلند)  مشغول کار شوند. ایده طرح کارت آبی از آنجا نشأت می گیرد که در سال ۲۰۰۷ دولت آلمان برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی خود تصمیم به جذب افراد متخصص و ماهر از سایر کشورهای جهان داشت و به این منظور برای سامان دهی این مسئله کارت آبی را طراحی کردند و هم اکنون نیز در حال استفاده است.

کارت آبی برای اخذ اقامت آلمان چیست

کارت آبی برای اخذ اقامت آلمان چیست

برای دریافت کارت آبی لازم است که افراد به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • تنها متخصصین دارای تحصیلات دانشگاهی
  • تنها افراد دارای قرارداد کاری حضوری یا غیر حضوری
  • برخوردار از شرایطی مانند: تسلط به زبان انگلیسی یا آلمانی – ارائه رزومه به سبک کشور آلمان – گواهی تمکین مالی معتبر
  • دریافت کارت آبی برای نیروی کاری خیلی ماهر تنها بعد از ۳ سال

اخذ مجوز اقامت آلمان

اخذ مجوز اقامت آلمان

اخذ مجوز اقامت آلمان

ثبت درخواست در سفارت آلمان برای تعیین وقت سفارت آلمان از طریق آژانس ها و به وسیله ایمیل معتبر انجام می گیرد و نوبتی که در این سفارت ثبت می شود به هیچ عنوان قابل تغییر نبوده و مطابق با مشخصات ثبت شده است. بنابراین از صحت ورودی نام و نام خانوادگی خود اطمینان کسب کنید. همچنین دقت کنید عکس ارسالی به صورت تمام رخ و جدید باشد و شماره گذرنامه خود را که نقش بسزایی در طی روند مهاجرت فرد دارد با سایر اسناد چک و مقایسه شود.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط آلمان، وقت سفارت آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۱۵ اسفند ۱۳۹۶

ویزای توریستی آلمان از میان دلایل مختلف سفر و مهاجرت به کشور آلمان، انگیزه برای سفر گردشگری ...

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

ثبت شرکت در آلمان اگر شما هم به فکر یک تجارت بزرگ تر و بدون هیچ دغدغه ...

۲۰ فروردین ۱۳۹۷

آب و هوای برلین کشور آلمان مانند سایر کشورهای اروپایی مقصدی برای تمام فصول می باشد. اما ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

طراحی و اجرا ایزی تم

همین الان تماس بگیرید

درخواست ویزا




درخواست رزور