سنگر ماهیگیر بوداپست | تاریخچه – علت نام گذاری – تصاویر

سنگر ماهیگیر بوداپست | تاریخچه – علت نام گذاری – تصاویر

سنگر ماهیگیر بوداپست، یکی از برترین جاذبه‌های گردشگری شهر محسوب می‌شود. برج‌های تماشایی امروزی در کنار استحکامات تزیینی قرن نوزدهمی سنگر، به عنوان یک برج …

سنگر ماهیگیر بوداپست یکی از برترین جاذبه‌های گردشگری شهر محسوب می‌شود. برج‌های تماشایی امروزی در کنار استحکامات تزیینی قرن نوزدهمی سنگر، به عنوان یک برج دیدنی برای بهترین مناظر پانوراما در بوداپست، بسیار پر بازدید است. این عمارت، بخش مهمی از منظره شهری بوده که از سال 1987 در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است. می‌توانید در امتداد نمای 140 متری آن قدم زده و از مناظر خیره‌کننده لذت ببرید.

سنگر ماهیگیر بوداپست | تاریخچه - علت نام گذاری - تصاویر | یوروپ تورز

تاریخچه مختصری از سنگر ماهیگیر بوداپست

سنگر ماهیگیر بوداپست بین سال‌های 1895 تا 1902 ساخته شد، اگرچه دیوارهای اصلی این عمارت در دهه 1700 بنا شدند. این عمارت به عنوان بخشی از مجموعه پیشرفت‌ها، برای جشن تولد 1000 سالگی دولت مجارستان ساخته شد. در ساخت این سنگر معروف، تقریبا از سبک معماری اوایل قرون وسطی (نئورومانسک) الهام گرفته شده است.

ساخت این عمارت به سرمایه گذاری‌های هنگفت دهه 1890 تا 1910 برای تبدیل بوداپست به مکانی شگفت انگیز برمی گردد. چیدمان سنگر T شکل بوده که هدف معمار از این طراحی، اتصال سواحل پایینی رود دانوب با ناحیه قلعه است.

این سنگر شامل هفت برج سنگی بوده که هر کدام نماد هفت رئیس مجارستان است که کشور را در سال 895 بنیان کردند. مجسمه سنت استفان، اولین پادشاه مجارستان، در سال 1906 در این قلعه ساخته شده است. در طول ساخت قلعه ماهیگیر، کلیسای کوچک زیرزمینی قرون وسطایی سنت مایکل آشکار و بخشی از آن در این عمارت گنجانده شد. می‌توانید از قلعه ماهیگیر به داخل این کلیسای کوچک فرود بیایید.

علت نام گذاری سنگر ماهیگیر

نظریه‌های مختلفی برای توضیح منشأ نام سنگر ماهیگیر بوداپست وجود دارد. برخی می‌گویند دیوارها توسط ماهیگیرانی که در زیر دیوارها زندگی می‌کردند، محافظت می‌شد. ماهیگیران، در شهر واتر تاون که به شهر ماهی‌ها در بوداپست معروف است، زندگی می‌کردند. برخی دیگر می‌گویند این نام صرفا برای یادبود ماهیگیرانی است که در واتر تاون در کنار رودخانه دانوب زندگی می‌کردند. سومین نظریه نیز وجود دارد. طبق این نظریه، بازار ماهی‌های بالای تپه قلعه در کنار کلیسای ماتیاس، نام خود را به سنگر ماهیگیر داده است.

علت نام گذاری سنگر ماهیگیر | یوروپ تورز

پانورامای معروف جهان واقع در سنگر ماهیگیر

این عمارت قدیمی یا همان سنگر ماهیگیر بوداپست (Fisherman’s Bastion) علاوه بر اینکه، یکی از پر بازدیدترین جاذبه‌های توریستی بوداپست در طول زمان بوده، یک مکان فیلمبرداری محبوب به شمار می‌رود. خواننده‌های مشهور زیادی مانند الی گولدینگ و سلنا گومز نیز از این مکان با چشم‌انداز پانورامایی زیبا در موزیک ویدئوهای خود استفاده کرده‌اند. تنها در چند قدمی سنگر ماهیگیر، کلیسای ماتیاس قرار دارد که از آن به عنوان مکان تاج گذاری استفاده می‌شده است. کافی است 197 پله را بالا بروید تا به بالکنی که شبیه تاج گل است، برسید.

ورودی و مجسمه‌ های سنگر ماهیگیر بوداپست

پله‌های تشریفاتی و عریض منتهی به سنگر ماهیگیران بوداپست با ورودی چشمگیر به جاذبه‌های تپه قلعه و مناظر اطراف، اضافه می‌کند. این راه پله‌ها دارای مجسمه‌های زیادی هستند. از پایین به بالا، مجسم جان هونیادی، مجسمه سنت جورج معروف به کشنده اژدها و مجسمه سربازان قرن دهمی که از دروازه، در بالای پله‌ها و زیر طاق، محافظت می‌کنند. در محوطه این عمارت یافته‌های باستان‌شناسی چون سنگ قبرهای گوتیک و رنسانس نیز به چشم می‌خورند.

سنگر ماهیگیر بوداپست امروزی

وقتی به سنگر ماهیگیر در بوداپست نگاه کنید، متوجه می‌شوید که دیوارهای آن کاملا جدید هستند و کل ساختار آن بیشتر شبیه یک تراس شیک نوین است تا اینکه شبیه یک استحکامات یا قلعه قدیمی باشد. دیوارهای آن سفید رنگ بوده، تعداد زیادی پنجره، نیمکت‌های سنگی و طاق نیز وجود دارد. ساختمان امروزی سنگر ماهیگیر بوداپست (Fisherman’s Bastion)، به گونه‌ای طراحی شده تا در هر شرایط آب و هوایی به عنوان یک نقطه دید عالی عمل کند.

سنگر ماهیگیر بوداپست امروزی | یوروپ تورز

سؤالات متداول سنگر ماهیگیر بوداپست

دلیل ساخت سنگر ماهیگیر بوداپست چه بود؟

این عمارت به عنوان بخشی از مجموعه پیشرفت‌ها، برای جشن تولد 1000 سالگی دولت مجارستان ساخته شد.

سنگر ماهیگیر بوداپست در چه سالی ساخته شد؟

سنگر ماهیگیر بوداپست بین سال‌های 1895 تا 1902 ساخته شد.

در محوطه این عمارت چه چیزهایی به چشم می خورد؟

در محوطه این عمارت یافته‌های باستان‌شناسی چون سنگ قبرهای گوتیک و رنسانس نیز به چشم می‌خورند.

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!