ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط

ویزای فنلاند، شرایط و مدارک مورد نیازی دارد که پیش از اقدام به اخذ ویزا باید بدانید. در این مقاله صفر تا صد ویزای فنلاند را شرح داده ایم.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط

آواتار امین بابازاده

نویسنده: امین بابازاده

11 دی 1396
ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط

دریافت ویزای فنلاند نیازمند ارائه دعوت نامه‌ای است که نشان دهنده مدت زمان اقامت شما در کشور فنلاند است. در صورتی که دعوت نامه‌ای در اختیار نداشته باشید، درخواست ویزای شما مردود اعلام خواهد شد. علاوه بر این، تمکن مالی شما نقش مهمی در اخذ ویزای فنلاند دارد که در ادامه به بررسی شرایط آن خواهیم پرداخت. ویزای فنلاند انواع مختلفی دارد که شما باید با توجه به نوع ویزای مورد نظر خود، مدارک لازم را تکمیل و به سفارت ارائه دهید. اطمینان داشته باشید که هر گونه نقص در مدارک می تواند منجر به رد درخواست ویزای شما شود.

اخذ ویزای فنلاند

کشور فنلاند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شینگن محسوب می شود و به همین دلیل افرادی که شهروند یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن نیستند، برای سفر یا مهاجرت به این کشور باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنند. پس از دریافت ویزای فنلاند شما می توانید به راحتی به سایر کشورهای اتحادیه اروپا رفت و آمد کنید، بدون آنکه نیاز به اخذ ویزای هر کشور داشته باشید. بنابراین دریافت این ویزا برای اتباع خارجی بسیار ارزشمند است.

مراحل ابتدایی صدور ویزای این کشور از سمت سفارت فنلاند به کارگزاری های مربوطه محول شده است اما تصمیم گیرنده نهایی در زمینه تایید یا رد درخواست ویزا، سفارت فنلاند است. این مراحل ابتدایی شامل مشخص کردن زمان ملاقات، تحویل و ارائه مدارک به سفارت، احراز و تایید هویت و سایر شرایط لازم از جمله تمکن مالی، و…، ثبت مشخصات اولیه متقاضی و… هستند که در ادامه به طور کامل به بررسی آن ها می پردازیم.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
اخذ ویزای فنلاند 👆

مراحل و روند درخواست ویزای فنلاند

برای دریافت ویزای فنلاند باید طبق این مراحل عمل کنید:

  • تعیین وقت مصاحبه در کارگزاری سفارت فنلاند (وی اف اس)
  • دریافت وقت از سفارت
  • مراجعه حضوری به وی اف اس جهت انجام مراحل زیر:
  • مصاحبه
  • عملیات بیومتریک مانند انگشت نگاری
  • تحویل مدارک مورد نیاز که باید از قبل به طور کامل آماده شده باشند
  • پرداخت هزینه های مربوط به کارگزاری و سفارت

پس از انجام این مراحل، پرونده شما برای بررسی و نتیجه گیری نهایی به سفارت فنلاند ارسال خواهد شد.

توجه به این نکته الزامی است که تمامی مدارک مورد نیاز از جمله پاسپورت معتبر، مدارک شناسایی اصلی، مدارک تحصیلی ترجمه شده در صورت درخواست ویزای تحصیلی، مدارک اثبات تمکن مالی و… باید پیش از مراجعه به سفارت تکمیل و آماده شده باشند و در صورت وجود نقص یا مغایرت در مدارک و اطلاعات، درخواست شما رد خواهد شد. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فنلاند در بخش های بعدی مقاله به طور مفصل بررسی خواهند شد.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
مراحل درخواست ویزای فنلاند 👆

انواع ویزای فنلاند

پیش از آنکه اقدام به درخواست ویزای فنلاند کنید، بهتر است کمی با انواع ویزاهای این کشور آشنا شوید و با توجه به اینکه مراحل، شرایط دریافت و هزینه های مربوط به هر ویزا و نیز مدت اعتبار آن ها متفاوت است، از همین مراحل اولیه ویزای مورد نظر خود را به درستی انتخاب کنید و سپس برای دریافت آن اقدام کنید.

ویزای های کشور فنلاند عموما به 4 دسته تقسیم می شوند.

ویزای نوع A یا ویزای ترانزیت که برای تمامی کشورهای عضو شینگن معتبر است و کاربرد دارد.

ویزای B که در صورت صدور، به شخص امکان رفت و آمد زمینی به کشور های خارج از حوزه شینگن را می دهد و اعتبار آن نیز 5 روز است.

ویزای نوع C که ویزای کوتاه مدت محسوب می شود و در بخش بعدی به طور کامل با انواع آن آشنا خواهید شد، به مدت 90 روز به شخص اجازه اقامت در فنلاند و سایر کشورهای عضو شینگن را می دهد

آخر ویزای D که نوع طولانی مدت ویزاهای فنلاند است و به نام ویزای ملی نیز شناخته می شود. چنانچه قصد اقامت طولانی به دلیل تحصیل، اشتغال و… در فنلاند را دارید، باید برای دریافت ویزای نوع D اقدام کنید. این نوع ویزا به دو شکل تک ورودی یا چند ورودی برای متقاضی صادر می شود.

وبسایت رسمی سفارت فنلاند در ایران در رابطه با اهداف خود در ایران چنین بیان می کند:

Iran är en intressant marknad och handelspartner inom flera områden för finländska företag. I och med Iranavtalet har möjligheterna för handelssamarbete vuxit.Team Finland –nätverkets generella mål i Iran är att främja en bild av Finland som ett pålitligt land som är pionjär inom teknisk utveckling och jobbar för jämlikhet, utbildning och miljövärden. Team Finland-nätverket upprätthåller relationer till aktörer inom handel och kultur, följer med situationen I Iran och erbjuder service till företag och andra aktörer

ایران بطور بالقوه بازاری جالب و شریکی تجاری برای شرکت های فنلاندی فعال در زمینه های گوناگون می باشد. با این حال، این کشور بدلیل مناقشات بر سر برنامۀ هسته‌ای خود، با تحریم های بین‌المللی مواجه می باشد. این تحریم ها به محدود شدن فرصت ها و فعالیت های اقتصادی منجر گردیده است. بازتاب این وضعیت را در فعالیت‌های شبکه تیم فنلاند در ایران می‌توان مشاهده کرد.
ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط

انواع ویزای C کشور فنلاند

ویزای فنلاند انواع مختلفی دارد که در بخش قبلی به آن ها اشاره کردیم. ویزای نوع C فنلاند ویزای کوتاه مدتی است که به شخص اجازه می دهد با توجه به هدف خود، تا 90 روز در کشور فنلاند اقامت داشته باشد و به سایر کشورهای عضو شینگن نیز رفت و آمد کند.

این نوع از ویزا مانند نوع D به صورت های یک بار ورود و چند بار ورود صادر می شود. همانطور که از نام آن ها پیداست، ویزای تک ورودی امکان یک بار ورود به کشورهای شینگن و ویزای چند ورودی امکان تعداد دفعات متعدد ورود به این کشورها را برای شخص فراهم می کند.

مراحل و شرایط و مدارک درخواست ویزای کوتاه مدت نوع C نسبت به انواع بلند مدت ویزا مانند ویزای تحصیلی، کمی متفاوت است. این نوع از ویزای فنلاند خود به چندین نوع تقسیم می شود:

  • ویزای تجاری: برای به انجام رساندن امور بازرگانی متقاضی
  • ویزای توریستی: به منظور سفر و بازدید از این کشور و گردش و تفریح
  • ویزای شرکت در کنفرانس ها: به جهت شرکت در جلسات کاری، کنفرانس های علمی و…
  • ویزای دیدار با خویشاوندان: به منظور ملاقات و دیدار اعضای خانواده که ساکن یا شهروند فنلاند هستند

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
انواع ویزای فنلاند 👆

تعیین وقت سفارت برای اخذ ویزای فنلاند

در ابتدای مقاله به ذکر این نکته پرداختیم که مراحل اولیه درخواست و صدور ویزای فنلاند در کشور ایران، از سوی سفارت مربوطه به کارگزاری وی اف اس (VFS) محول شده است. وقت ملاقات حضوری در دفتر کارگزاری واقع در میدان هروی به شما داده می شود. توجه داشته باشید که حضور در روز و ساعت مقرر شده و به همراه داشتن تمامی مدارک لازم برای ارائه را تحویل خواهید نمود. در غیر این صورت فرآیند صدور ویزای شما متوقف یا با مشکل مواجه می شود. پس از تعیین وقت سفارت و مراجعه به دفتر وی اف اس، فرآیند انگشت نگاری و ثبت عکس بیومتریک شما نیز انجام می شود و در پایان باید هزینه های مربوط به درخواست وقت سفارت و کارگزاری و صدور ویزا را پرداخت کنید.

شرایط اخذ ویزای فنلاند

دریافت ویزای فنلاند نیز مانند تمامی ویزاهای دیگر شرایطی دارد که در صورت دارا نبودن این شرایط، درخواست شما رد شده و ویزا برایتان صادر نخواهد شد.

یکی از مهم ترین این شرایط قابلیت اثبات تمکن مالی و ارائه گردش حساب 3 ماهه است. تمکن مالی که برای سفارت فنلاند قابل قبول باشد همچنین برای دریافت ویزا باید پاسپورت معتبر داشته. همچنین اگر عضو اتحادیه اروپا هستید نیازی به دریافت ویزای شینگن ندارید و در غیر این صورت، باید برای ویزای شینگن درخواست بدهید. سایر شرایط با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت است. به عنوان مثال در صورت درخواست ویزای درمانی، باید شرایط جسمی و پرونده پزشکی شما مورد بررسی و تایید افسر مربوطه در سفارت قرار بگیرد.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
عکس ویزای فنلاند 👆

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای فنلاند

برای دریافت ویزای فنلاند، اولین گام پس از ارسال درخواست، تکمیل و آماده سازی مدارک مورد نیاز هستند که این موارد در زیر نام برده شده اند:

  • منابع مالی تامین سفر، مشخصات همراه و مشخصات میزبان در فنلاند (هتل یا دعوتنامه)، برنامه سفر دقیق ، و …
  • اصل شناسنامه
  • اصل پاسپورت جدید (با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر)
  • اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

توضیحات: سابقه سفر به هر کشوری در جهان یکی از عوامل بسیار مهم در اثبات توریست بودن متقاضی می باشد.

  • دو قطعه عکس پرسنلی جدید (عکس بیومتریک) در ابعاد ۵/۳ در ۵/۴ ، رنگی ، زمینه سفید ۷۰% زوم چهره و تمام رخ، بدون روتوش
  • گردش حساب بانک (پرینت ۳ ماهه حساب جاری) توجه: گردش حساب بایستی دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز شود. به عنوان مثال برداشت و واریزها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت وجود نداشته باشد.

توضیحات:  نوع حساب، مدتی که این حساب را داشته اید، مبالغ واریزی و برداشتی، تعدد و نظم تراکنش ها در یک بازه زمانی همگی در اعتبار گردش مالی تاثیرگذار هستند. باید توجه داشت از واریز مبالغ سنگین به حساب مرده پرهیز کرد. تا زمان اعلام نتیجه اخذ ویزا نباید بیش از ۳۰ درصد موجودی حساب را برداشت کرد، زیرا احتمال استعلام سفارت از بانک وجود دارد.

  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)، و ذکر موجودی (به یورو یا دلار)

توضیحات:

–  ارائه سند شریکی نیز بلامانع می باشد.

–  ارائه مبایعه نامه با کد رهگیری نیز بلامانع می باشد.

  • در صورت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد.
  • واچر هتل ( تأئیدیه رزرو هتل ) برای تمام شب های اقامت، یا “اصل” دعوتنامه شخص دعوت کننده با ذکر محل اقامت و وجود اتاقی مجزا برای اقامت. واچر جعلی منجر به ریجکت شدن ویزای فنلاند خواهد شد. توجه نمائید در صورت اقدام به اخذ ویزای شینگن فنلاند توسط آژانس هواپیمایی سفری دیگر، رززواسیون  رسمی به شما تعلق خواهد گرفت.
ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
مدارک لازم دریافت ویزای فنلاند 👆

مدارک برای دانشجویان و محصلین

  • گواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی

  • حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و حقوق ماهیانه و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیر عامل و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + اصل لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

مدارک شغلی برای پزشکان

  • پروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه ( برای ویزای فنلاند)، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

مدارک شغلی برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

مدارک شغلی دارندگان شرکت

  • روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

مدارک شغلی برای وکلا

  • پروانه وکالت (شماره کانون وکلا)

مدارک شغلی برای ساختمان سازان

  • معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

مدارک شغلی برای کارمندان آزاد

  • سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

مدارک شغلی برای بازرگانان

  • کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه
  • گواهینامه فعالیت صنعتی

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی، فیش حقوق

سایر مدارک با توجه به هدف سفر شما متفاوت هستند. چنانچه قصد دریافت ویزای کاری دارید باید قادر به ارائه یک قرارداد کاری معتبر با کارفرما یا شرکت مربوطه باشید و اگر قصدتان از دریافت ویزای فنلاند مهاجرت تحصیلی است، باید مدارکی مانند ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی، گواهی پذیرش از دانشگاه مقصد، مدرک زبان انگلیسی معتبر، مدارک ترجمه شده مقطع قبلی و در صورت لزوم ارائه توصیه نامه از اساتید قبلی را نیز به سفارت مربوطه ارائه کنید.

مشاغلمدارک مورد نیاز
دانشجویان و محصلینگواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه
کارمندان بخش خصوصی یا دولتیحکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار، معرفی نامه، امضا مدیر عامل و مهر شرکت، فیش حقوقی سه ماه اخیر، اصل لیست بیمه سه ماه اخیر
پزشکانپروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه
مشاغل آزادجواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه
دارندگان شرکتروزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت همراه درآمد
وکلاپروانه وکالت (شماره کانون وکلا)
ساختمان سازانمعرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و کارت نظام مهندسی، سوابق بیمه
کارمندان آزادسوابق بیمه، معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، قرارداد کاری
بازرگانانکارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه، گواهینامه فعالیت صنعتی
بازنشستگانحکم بازنشستگی، فیش حقوق
جدول مدارک مورد نیاز دریافت ویزای فنلاند 👆

هزینه های درخواست ویزای فنلاند

برای دریافت ویزای فنلاند از مراحل ابتدایی درخواست تا زمان صدور هزینه هایی باید پرداخت شوند که بخشی از آن ها مربوط به هزینه های سفارت، بخشی مربوط به دفتر کارگزاری و انجام پروسه های لازم و بخش دیگر مربوط به کارمزدی است که آژانس های مسافرتی برای خدمات خود از جمله پر کردن فرم ویزا و بیمه مسافرتی و… دریافت می کنند. هزینه های بلیط و خدمات و امکانات رفاهی و سایر هزینه های زندگی در کشور فنلاند نیز به طور جداگانه و با توجه به شرایط و مقاصد و اهداف سفر شما متفاوت و متغیر برآورد می شوند. هزینه تعیین وقت سفارت نیز با توجه به فوری یا عادی بودن درخواست شما متفاوت است.

 به طور کلی برای دریافت ویزای کوتاه مدت حدود 80 یورو، برای خدمات کارگزاری وی اف اس 40 یورو و برای ویزاهای بلند مدت علاوه بر هزینه درخواست ویزای فنلاند، باید هزینه اقامت را نیز پرداخت کنید.

مدت زمان مورد نیاز جهت تعیین وقت سفارت و بررسی ویزای فنلاند

کل پروسه دریافت ویزای فنلاند چند هفته طول می کشد. پس از ارسال درخواست تعیین وقت سفارت فنلاند، 2 هفته کاری زمان می برد تا به شما وقت داده شود و به صورت حضوری به کارگزاری مراجعه کنید. پس از آنکه مدارک خود را به کارگزاری ارائه کردید و مراحل انگشت نگاری و… را نیز طی کردید، حدود 2 تا 3 هفته کاری دیگر زمان می برد تا جواب تایید یا رد ویزای شما صادر شود. برای دریافت کردن جواب ویزا و در صورت رد شدن آن برای آگاهی از دلایل ریجکت، باید خود متقاضی شخصا با در دست داشتن مدارک شناسایی و همچنین رسیدی که پس از ارائه مدارک دریافت کرده است، به دفتر وی اف اس مراجعه کند. به طور حدودی از زمان ارسال درخواست تا زمان دریافت نتیجه، چیزی حدود 4 تا 5 هفته کاری زمان در نظر گرفته شود.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط

شرایط ورود به فنلاند پس از پاندمی کرونا

پس از شیوع ویروس کرونا و تبدیل شدن آن به یک پاندمی جهانی، اخذ ویزای فنلاند و ورود به این کشور نیز مانند سایر کشورها دنیا با محدودیت هایی رو به رو شده است. با توجه به اینکه ابتلا به این ویروس و تداوم چرخه انتقال در یک کشور، بر روی جنبه های بسیاری از زندگی شخصی و اجتماعی شهروندان و نیز وضعیت اقتصادی، صنعتی، درمانی و… را تحت تاثیر قرار می دهد، اغلب کشورها ورود اشخاص به داخل کشور را کنترل می کنند.

در حال حاضر عمدتا سفرهای ضروری قابل انجام هستند و تنها در صورتی می توانید به فرودگاه این کشور وارد شوید که واکسینه شده باشید و جواب تست کرونای شما نیز منفی شود. افسرهای فرودگاه های فنلاند تمامی این شرایط را مورد بررسی دقیق قرار می دهند. واکسن هایی که در حال حاضر مورد تایید کشور فنلاند هستند شامل فایزر، مدرنا، آسترازنکا، سینو فارم و… هستند.

علل ریجکت ویزای فنلاند

ریجکت شدن یا رد شدن درخواست ویزای فنلاند دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. از جمله این دلایل می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

ارائه کردن دعوت ‌نامه نا معتبر، معتبر نبودن یا واقعی نبودن مدارک ارائه شده با سفارت و وجود تضاد یا نقص در اطلاعات شخصی ارائه شده، عدم توانایی متقاضی در قانع و متقاعد کردن افسر مربوطه در رابطه با هدف خود از سفر یا مهاجرت به کشور فنلاند، قادر نبودن شخص به پرداخت هزینه های سفر و اقامت در این کشور، بیمه مسافرتی نامعتبر، پاسپورت یا گذرنامه فاقد اعتبار یا تقلبی، وجود سو پیشینه یا سابقه کیفری، مدارک ناکافی در ارتباط با محل اقامت در مقصد و…

در برخی موارد موجود نبودن سفرهای قبلی در گذرنامه نیز می تواند سبب رد شدن درخواست ویزا شود. برای آگاهی از دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزای خود، تنها از طریق سفارت مربوطه اقدام به دریافت جواب کنید.

رفع ریجکتی ویزای کشور فنلاند

اگر ویزای فنلاند شما به هر دلیلی ریجکت شود،نواقص یا تناقضات موجود در مدارک خود را رفع کرده و مجددا برای سفارت یا کارگزاری مربوطه، درخواست تعیین وقت و صدور ویزا ارسال کنید.

تنها در صورتی قادر به اعتراض به ریجکت شدن خود هستید که مطمئن باشید اشتباهی پیش آمده و دلایل درستی برای رد شدن ویزای شما وجود ندارد. در این شرایط به آدرس ایمیلی که در پایین برگه مربوط به ریجکت شدن درخواست شما درج شده نامه ای اعتراضی و به زبان انگلیسی بنویسید و دلایل و مستنداتی مبنی بر صحت و کامل بودن اطلاعات و مدارک خود ارسال کنید و افسر سفارت را قانع کنید که ریجکت شدن شما به اشتباه اتفاق افتاده است. پس از 45 روز کاری، منتظر دریافت جواب اعتراض خود باشید.

آدرس سفارت فنلاند در تهران (گوگل مپ)https://maps.app.goo.gl/pboeTmyopjR5T5mL6
آدرس سفارت فنلاند در تهران (نشان)https://nshn.ir/6a_bv1J1PxiQQi
آدرس سفارت فنلاند در تهران (بلد)https://balad.ir/p/7kAtDKjHhwtfdZ
شماره تفلن سفارت فنلاند02123512250

آدرس سفارت فنلاند در تهران به شرح زیر است: خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان زرتشت، کوچه ششم، پلاک ۳۴. سفارت فنلاند با هدف تقویت روابط دوجانبه بین ایران و فنلاند و همچنین ارائه خدمات کنسولی به اتباع فنلاندی و ایرانی فعالیت می کند. ساعات کاری این سفارت از ساعت ۸ صبح الی ۴ عصر می باشد و برای کسب اطلاعات بیشتر و یا تعیین وقت ملاقات می توانید با شماره تلفن 02123512250 تماس حاصل فرمائید. همچنین برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط به سفارت، می توانید به وبسایت رسمی سفارت به نشانی https://finlandabroad.fi/web/irn/fa-frontpage مراجعه نمایید.

سفارت فنلاند در تهران در منطقه قیطریه و کارگزاری سفارت فنلاند (VFS) در تهران در منطقه هروی قرار دارند. در حال حاضر مراحل اولیه درخواست ویزای فنلاند از طریق وی اف اس انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری به سفارت فنلاند نیست تا زمانی که از سمت سفارت یا کارگزاری آن به شما اعلام شده و نوبت داده شود و در غیر این صورت به هیچ عنوان برای درخواست ویزا یا سایر مراحل به سفارت مراجعه نکنید.

وی اف اس گلوبال تمامی خدمات لازم در همه مراحل شامل گرفتن وقت سفارت، آماده کردن و تحویل مدارک، انجام عملیات بیومتریک، پرداخت هزینه ها، ارسال پرونده به سفارت فنلاند و دریافت پاسخ نهایی را به متقاضیان ارائه می کند. زمان کاری در کارگزاری از شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 تا 17 است که البته مراجعه به این دفتر بدون گرفتن نوبت قبلی امکان پذیر نیست.

ویزای تحصیلی کشور فنلاند

یکی از بزرگترین گروه های متقاضیان ویزای فنلاند، دانشجویان به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند. کشور فنلاند به دلیل برخورداری از سیستم آموزشی عالی و شرایط و امکانات تحصیلی بسیار خوب، هر ساله مقصد اصلی بسیاری از دانشجویان متقاضی مهاجرت است. اگر شما نیز دانشجو و در پی دریافت ویزای تحصیلی فنلاند هستید، ابتدا درباره شرایط مهاجرت، دانشگاه های برتر این کشور، شهرهای مناسب برای تحصیل و زندگی، هزینه های زندگی و تحصیل در فنلاند و… مطالعه و تحقیق کنید.

در ادامه مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند را عنوان می کنیم:

  • مدرک تحصیلی معتبر مقطع قبلی دانشجو به صورت ترجمه شده
  • مدرک معتبر زبان انگلیسی (تافل یا آیلتس در صورت لزوم)
  • مدارک شناسایی مانند شناسنامه ترجمه شده
  • عکس پرسنلی واضح
  • پاسپورت دارای اعتبار
  • نامه پذیرش دانشگاه مقصد
  • توصیه نامه از اساتید قبلی یا دعوت نامه از اساتید دانشگاه مقصد
  • گواهی سلامت، عدم سوپیشینه و…
ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
ویزای تحصیلی کشور فنلاند 👆

سایر نکات مهم پیش از اخذ ویزای فنلاند

تا به اینجا مهم ترین نکات در زمینه اخذ ویزای فنلاند را برایتان عنوان کردیم. پیش از نهایی کردن تصمیم خود و اقدام به دریافت ویزا، لازم است به نکات دیگری از جمله آب و هوای فنلاند، فرهنگ و زبان مردم این کشور، بهترین شهرهای قابل سکونت برای مهاجرین، هزینه ها و شرایط زندگی در هر یک از شهرهای فنلاند و… نیز توجه کنید.

همچنین بد نیست بدانید که ویزای موقت کشور فنلاند نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر، پس از گذشت سال های مشخصی از اقامت شما در این کشور، قابلیت تبدیل شده به اقامت دائم و دریافت گواهی شهروندی این کشور را دارد. این مدت زمان از سوی این کشور تعیین می شود و چنانچه در این کشور شاغل به کار شوید، ازدواج کرده و یا صاحب فرزند شوید، این مدت زمان تغییر می کند.

آخرین قوانین ورود به کشور فنلاند از نظر تزریق واکسن و تست کرونا

با کاهش مبتلایان کرونا، کشورهای مختلف، شرط داشتن گواهی واکسیناسیون را برداشتند. اما، پس از گذشت مدتی، با افزایش تعداد مبتلایان، مجدد این قانون را برای تمامی افراد در نظر گرفتند. بر اساس آخرین قوانین ورود به کشور فنلاند از نظر تزریق واکسن و تست کرونا، تمامی افراد باید برای ورود به این کشور، نتیجه منفی تست کرونا خود را ارائه دهند. در واقع، این کشور از تاریخ 21 دسامبر افراد را فقط به شرط در دست دادن تست PCR منفی به داخل کشور راه می‌دهند. لازم به ذکر است تا بدانید که این قانون برای همه افراد اعم از آن‌هایی که عضو اتحادیه اروپا هستند و یا آن‌هایی که عضو این اتحادیه نیستند نیز صدق می‌کند.

افراد برای ورود به کشور فنلاند علاوه بر تست PCR، باید حتما گواهی واکسیناسیون خود را نیز ارائه دهند. در واقع، افراد باید هم گواهی واکسیناسیون خود و هم نتیجه تست منفی کرونا خود را ارائه دهند. تمامی افراد برای عبور و مرور در اماکن عمومی این کشور، باید فاصله اجتماعی را رعایت کرده و حتما در هر شرایطی ماسک بزنند. در کشور فنلاند، افرادی که ماسک نزنند و فاصله اجتماعی را رعایت نکنند، جریمه خواهند شد.

ویزای فنلاند | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
شفق قطبی در کشور فنلاند 👆

توضیحات در خصوص منابع مالی، گردش و تمکن بانکی درخواست ویزای فنلاند

گردش و تمکن بانکی ویزای فنلاند در روز مصاحبه به افسر سفارت فنلاند تحویل داده می‌شود. این مدارک برای اثبات این است که متقاضیان دریافت ویزای فنلاند می‌توانند هزینه‌های پیش‌بینی‌شده زندگی خود را در طول مدت اقامت در فنلاند پرداخت کنند. ارائه صورت حساب بانکی که از طریق اداره بین‌المللی بانک صادر می‌شود، در روز مصاحبه لازم است.

این گواهی باید به زبان انگلیسی باشد و شامل مواردی مانند تاریخ افتتاح حساب، گردش سه ماه آخر حساب و حداقل موجودی ۲۰۰ میلیون تومان در حساب باشد. توجه داشته باشید که موجودی حساب باید مطابق با ارز کشور فنلاند باشد و این گواهی دارای سربرگ بانک، مهر برجسته و همچنین هولوگرام و امضای بانک مربوطه باشد. گواهی تمکن مالی فنلاند یک ماه اعتبار دارد. در صورت نداشتن گردش حساب، متقاضیان دریافت ویزای فنلاند می‌توانند یکی از اعضای درجه یک خانواده را به عنوان ضامن مالی معرفی کنند.

این فرد باید ضمانت‌نامه‌‌ای ارائه کند و تضمین نماید که تمام هزینه‌های مالی مربوط به سفر متقاضی را در طول اقامت در فنلاند به عهده می‌گیرد. فرد مورد نظر باید مدارک مربوط به حساب بانکی و گردش حساب سه ماه آخر خود را ارائه کند.

سخن پایانی

دریافت ویزای کشور فنلاند نیازمند این است که شما با تمامی نکاتی که ما در این مطلب بیان کردیم آشنا باشید. داشتن یک راهنمای کامل به شما کمک می کند تا بتوانید به شکل بهتری ویزای کشور فنلاند را دریافت کنید. در ادامه با مراجعه به بخش های مختلف سایت ما و استفاده از خدمات ما می توانید اطلاعات کامل تری را در این زمینه به دست بیاورید.


در انتها به بررسی برخی از سوالات متداول شما در زمینه اخذ ویزای فنلاند می پردازیم:

مدت اعتبار پاسپورت باید چقدر باشد؟

حداقل به میزان مدت اعتبار ویزا و اقامت شما در این کشور

در صورت رد یا ریجکت شدن ویزا، هزینه پرداختی باز گردانده می شود؟

خیر. هزینه های پرداختی بابت وقت سفارت و انجام مصاحبه و سایر مراحل قابل عودت نیستند.

نتیجه درخواست ویزا را چگونه دریافت کنیم؟

کارگزاری وی اف اس یا سفارت فنلاند با شما تماس می گیرند و آماده بودن نتیجه را اعلام می کنند. برای دریافت ویزا باید به صورت حضوری مراجعه کنید.

برای گرفتن ویزا می توان به سفارت فنلاند به صورت حضوری مراجعه کرد؟

خیر. تمامی امور اولیه به کارگزاری وی اف اس واگذاری شده اند و در حال حاضر مراجعه به سفارت فنلاند امکان پذیر نیست.

اگر در وقت تعیین شده از سوی سفارت مراجعه نکنیم آیا نوبت ما باطل می شود؟

بله. در این شرایط باید مجددا اقدام به درخواست وقت سفارت کنید.

چه زمانی باید برای درخواست ویزا اقدام کنیم؟

حداکثر 90 روز و حداقل 15 روز پیش از سفر خود باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.

چه مدارکی برای اخذ ویزای فنلاند لازم است؟

برای اخذ ویزای فنلاند، شما باید مدارک زیر را ارائه دهید: فرم درخواست تکمیل شده، 2 قطعه عکس پاسپورتی، پاسپورت معتبر، دعوتنامه (در صورت وجود)، اسناد مالی نشانگر توانایی پرداخت هزینه‌های اقامت، بیمه مسافرتی پوشش‌دهنده حداقل 30،000 یورو، و رزرو بلیط رفت و برگشت.

هزینه اخذ ویزای فنلاند چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای فنلاند بسته به نوع ویزا و سن متقاضی متفاوت است. برای بزرگسالان حدود 80 یورو و برای کودکان بین 6 تا 12 سال حدود 40 یورو است. کودکان زیر 6 سال معاف از پرداخت هزینه هستند.

آیا ویزای فنلاند با انواع دیگر ویزاهای شنگن تفاوت دارد؟

ویزای فنلاند یکی از انواع ویزاهای شنگن است و قواعد کلی آن مشابه سایر ویزاهای شنگن می‌باشد. اما ممکن است فنلاند مقررات خاص خود را برای ارائه ویزا داشته باشد، لذا مهم است که قبل از اقدام برای ویزای فنلاند، شرایط و ضوابط را به دقت بررسی کنید.

آیا امکان دریافت ویزای چند بار ورود به فنلاند وجود دارد؟

بله، امکان دریافت ویزای چند بار ورود به فنلاند وجود دارد. این نوع ویزا به شما امکان می‌دهد که طی مدت اعتبار ویزا، بارها به فنلاند و سایر کشورهای شنگن وارد شوید. اخذ این نوع ویزا مستلزم ارائه دلایل قانع‌کننده و اسناد مربوطه است.

مشاوره تخصصی و ارزیابی ویزا

شاید برای شما جالب باشد

مطالب مرتبط

تور هلسینکی | شرایط – قیمت – ویزا – هزینه

تور هلسینکی اگر قصد دارید از ارزان‌ترین تور هلسینکی استفاده نمایید می‌توانید به سراغ نمونه‌های مناسب و قابل قبول آن...

خواندن بیشتر

انواع دعوتنامه فنلاند | معرفی – انواع – شرایط

فنلاند جزء کشورهای عضو پیمان شنگن است، از این رو برای ورود به خاک این کشور نیاز به دریافت ویزا دارید....

خواندن بیشتر

دعوتنامه فنلاند | معرفی – انواع – شرایط

کشور فنلاند در شمال اروپا قرار دارد. برای سفر به فنلاند چه از نوع تجاری و تحصیلی و چه از...

خواندن بیشتر
نظرات خود را با ما در میان بگذارید

دیدگاه کاربران

Rafiullah
پاسخ 29/06/1401

کشوری خوب است

دیدگاه شما در مورد این مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

021-34703