ویزای مالت | انواع + هزینه + مراحل + مدارک + شرایط
نویسنده: امین بابازاده
کشور مالت از جمله کشورهایی است که عضو اتحادیه اروپا میباشد. این کشور در ایران سفارت ندارد. پس برای دریافت ویزای مالت مسافران ایرانی میبایست به سفارت لهستان مراجعه نمایند و ویزای کشور مالت که عضو پیمان شینگن است را به دست آورند.
اگر متقاضیان برای ورود به کشور مالت اقدام به دریافت ویزای شینگن کنند لازم است تا برای مصاحبه و همچنین انگشت نگاری به صورت حضوری به یکی از سفارتهای مربوط به کشورهای معاهده شینگن در ایران مراجعه کنند.
آشنایی با ویزای مالت
افرادی که به منظور سفر قصد دارند از کشور خارج شوند برای خروج خود نیاز دارند تا از کشور مقصد ویزا و یا اجازه ورود بگیرند. ویزای مالت یا روادید مدارکی است که دولت کشور مالت بررسی مینماید که فرد درخواستکننده با چه اهدافی میخواهد به کشور مالت سفر کند.
در حقیقت بعد از پاسپورت مسافرتی مهمترین سند برای وارد شدن به کشورهای خارجی ویزا مرتبط با آن کشور میباشد که لازم است از راههای قانونی برای هر فردی صادر گردد. البته مدت اقامتی که فرد اجازه دارد در کشور مالت بگذارند بر اساس نوع ویزای مالت تعیین میگردد. خوب است بدانید که هر کشوری در جهان روند خاصی را برای صدور ویزای کشور خود در نظر گرفته است اما معمولا کشورهای اتحادیه اروپا یک روند را برای صادر کردن ویزا قرار دادهاند.
اصولا تنها جایی که میتواند صادرکننده هر نوع ویزایی برای مسافر باشد تنها سفارت مربوط به همان کشور میباشد اما به دلیل اینکه کشور مالت در ایران هیچ سفارتی را ندارد، لذا توصیه میشود با وکلای پایه یک دادگستری و مشاوران وب سایت یوروپ تورز در ارتباط باشید تا ویزای مالت را از سفارت لهستان برای شما اخذ نمایند.
انواع ویزای مالت
در ایران سفارت لهستان برای اهداف مختلف نمونههای متعددی از ویزای مالت را برای متقاضیان صادر میکند به فرض مثال ویزای توریستی برای بازدید از جاذبههای گردشگری شهرهای مختلف کشور مالت و آشنا شدن با آثار باستانی و تاریخ و ملیت کشور مالت است، ویزای دیدار آشنایان و اقوام برای ملاقاتهای خانوادگی و دوستانه است که معمولا همراه با ارائه دادن دعوتنامه از طرف فرد متقاضی صادر میگردد و آسانترین روش برای اخذ ویزای مالت به شمار میرود.
زیرا محل اقامت مسافر از قبل مشخص بوده و برخی از هزینهها پرداخت شدهاند، ویزای درمان برای بهره بردن از خدمات پزشکی کشور مالت است که مسافران با دریافت ویزای درمان میتوانند زیر نظر پزشکان کشور مالت تحت درمان قرار گرفته و در بیمارستانهای این کشور جراحیهای لازم را انجام دهند.
هر کسی نمیتواند این ویزا را به دست آورد مگر اینکه امکان درمان مسافر در داخل کشور خود امکانپذیر نباشد که طبق کمیسیون پزشکی مسافر به کشور مالت اعزام داده شود، ویزای تجاری برای تبادلات تجارت و کالا همچنین عقد قراردادهای تجاری میان دو کشور صادر میگردد که بدون شک دولت کشور مالت از چنین ویزاهایی استقبال خوبی خواهد نمود زیرا مسافرین با دریافت ویزای تجارت میتوانند سبب ارزآوری به کشور مقصد شوند.
ویزای کار برای فعالیتهای تجاری و انجام کار به منظور سود آوری برای مسافر صادر میگردد معمولا دولت کشور مالت با صدور چنین ویزاهایی ممانعت میکند زیرا سعی دارد در ابتدا از نیروی انسانی خود برای فعالیتهای تجاری و سود آوری استفاده نماید سپس در صورت نیاز نیروی بیگانه را وارد کادر خدمت رسانی خود گرداند.
افرادی که به دنبال ویزای کار هستند میبایست شرکت، کار فرما و یا ارگانی در کشور مالت برای وی دعوت نامه فرستاده و از او دعوت به همکاری در کار مشخص شدهای نمایند. کسانی که با ویزای کار وارد کشور مالت میشوند تنها باید برای انجام کار مشخص شده به خاک کشور مالت وارد شوند لذا اجازه ندارند شغل خود را تغییر داده و یا به تحصیل و کارهای دیگری در کشور مالت بپردازند.
در صادر کردن چنین ویزاهایی باید مکان فعالیت مسافر همچنین حقوق و مزایای وی کاملا در دعوتنامه مشخص شده باشد. ویزای مبادلهای برای مسئولین دولتی، اساتید، دانشمندان، پژوهشگران، معلمان و مشاوران کمپ در مدت زمان کوتاهی صادر میگردد. ویزای ازدواج تنها برای کسانی صادر میشود که یکی از زوجین به صورت دائم در کشور مالت اقامت داشته باشد و از طرفی توانسته باشد توان مالی خود همچنین تامین نیازهای فرد دیگری را به دولت کشور مالت به اثبات رسانده باشد.
در صدور اینگونه ویزاها باید تجرد هر دو زوجین مورد تایید باشد. ویزای نمایشگاهی برای بازدید از نمایشگاه و یا برگزاری نمایشگاه است که سبب ارزآوری به کشور مالت میشود، ویزای ورزشی برای انجام فعالیتهای ورزشی در کشور مالت است، ویزای فرهنگی و بسیاری ویزاهای دیگر از جمله ویزای مالت به شمار میروند.
مدارک ویزای مالت
سفارت لهستان با توجه به نمونههای مختلف ویزای مالت برای صدور هر گونه ویزایی با توجه به اهداف درخواستکننده مدارک لازمی را برای مسافر در نظر میگیرد که این مدارک باید با موقعیت شغلی و اجتماعی افراد مطابقت داشته باشد به فرض مثال افراد کارمند میبایست علاوه بر ارائه دادن مدارک اولیه که برای تمام مراجعه کنندگان یکسان میباشد مدارکی نظیر گواهی استخدام، فیش حقوقی، نامه کارگزینی، تاییدیه از سازمان نیروی کار، میزان مرخصی، محل دقیق محل کار و بسیاری مدارک دیگر را به سفارت لهستان ارائه دهد.
صاحبان مشاغل باید پروانه کسب، کارت بازرگانی، ثبت شرکت، عدم سوء سابقه و…را ارائه دهد، افراد بازنشسته باید گواهی بازنشستگی، دانشجویان باید گواهی مشغول به تحصیل و دیگر افراد مطابق با درخواست سفارت مستلزم هستند تا مدارک مورد تاییدی را به سفارت لهستان ارائه دهند. البته باید گفت در تهیه تعدادی مدارک تمامی افراد و مراجعه کنندگان به سفارتها یکسان هستند که از جمله این مدارک عبارتند از:اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه برگه ترجمه شده آنها، دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید به اندازه ۳/۵در ۴/۵، پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
شماره پاسپورتهایی که مسافر از گذشته تا حال داشته است، واچر هتل یا همان رسید رزرو شدن محل اقامت در کشور مقصد، بلیط دو طرفه یا همان رفت و برگشت یکی از شرکتهای هواپیمایی، بیمه مسافرتی برای بیمه کردن خود مسافر و وسایلی که در طی سفر به همراه مسافر حمل میشود، تمکن مالی و گردش حساب، سند مالکیت، سند ازدواج و….که میبایست قبل از ارائه شدن به سفارت به تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری رسیده باشد.
ترجمه مدارک ویزای مالت
یکی از کارهای مهمی که مسافران برای خارج شدن از کشور خود و ورود به دیگر کشورهای جهان خصوصا کشورهای اتحادیه اروپا باید انجام دهند ترجمه مدارک مورد نیاز میباشد به این صورت که کلیه مدارک ارائه داده شده به سفارت کشور مقصد باید به غیر از زبان فارسی به زبان ملی کشور مقصد ترجمه شود از آنجایی که زبان انگلیسی زبان شناخته شده در تمامی کشورهای جهان به شمار میرود لذا مسافرین میتوانند کلیه مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنند.
لذا انجام این کار بر عهده مرکز دارالترجمه است اما باید بدانید که مدارک باید پس از ترجمه توسط مهر دادگستری تایید شوند که البته این کار را مرکز دارالترجمه انجام داده و مدارک تکمیل شده را در اختیار مسافر قرار میدهند.
دارالترجمهها برای کار ترجمه مبالغی را از مسافرین دریافت میکنند که این نرخ طبق نامهای است که سالیانه قوه قضائیه برای تمامی دارالترجمهها مصوب کرده است. از این رو نرخ تمام دارالترجمه در قیمت یکسانی میباشد. دارالترجمهها این توانایی را دارند تا مدارک شخص مراجعهکننده را به هر زبانی از دنیا ترجمه نمایند.
مراحل دریافت ویزای مالت
با توجه به شرایطی که هر کشوری برای صدور روادید قرار داده است مسافرین میبایست مدارک خود را پس از تکمیل نمودن به صورتهای درخواست شده یعنی یا به صورت حضوری یا اینترنتی و یا به مراکز کارگزاری سفارت کشور مقصد ارائه دهند.
بدون شک انجام چنین کارهایی نیازمند دقت بالا و تجربه کافی میباشد زیرا کوچکترین اشتباهی در ارائه دادن هریک از مدارک ذکر شده میتواند باعث شود تا ویزای مسافر ریجکت شده و سفر فرد متقاضی ماهها و حتی سالها به تعویق بیفتد. بنابراین به شما توصیه میشود برای گرفتن ویزای مالت با وکلای متبحر و عاملان وب سایت یوروپ تورز در ارتباط باشید تا شما را گام به گام تا رساندن به ویزای مالت راهنمایی نمایند. کارگزاران این سایت این توانایی را دارند تا تمام مراحل اخذ ویزای مالت را بدون مشارکت مسافر تنها با در اختیار داشتن مدارک لازم به انجام برسانند. البته در وقت سفارت برای ثبت انگشت نگاری و مصاحبه حضور شخص مسافر الزامی میباشد.
ویزای مالت و وقت سفارت
لازم است تا مراجعه کنندگان برای صدور ویزای کشور مالت برای گرفتن وقت سفارت کشور مالت مراحلی را طی نمایند. سپس سفارت لهستان بنا به اهداف مسافر در تاریخ و ساعت مشخص شدهای برای مسافر به منظور مصاحبه و ثبت انگشت نگاری همچنین ارائه دادن عکس بیومتریک وقت ثابتی را میدهد که برای گرفتن وقت سفارت کشور مالت میبایست متقاضیان به مرکز سفارت لهستان مراجعه نمایند. مسافرین در این مرحله از گرفتن ویزای مالت میبایست هزینههایی را مطابق با قانون سفارت لهستان پرداخت نمایند و بتوانند افسر سفارت لهستان را از اهداف خود برای سفر به کشور مالت را متقاعد سازند.
همراه داشتن کارت شناسایی برای مسافرین در وقت سفارت مالت بسیار اهمیت دارد. گفتگویی که در وقت سفارت میان مسافر و افسران سفارت انجام میشود بسیار حائز اهمیت است زیرا کوچکترین اشتباه میتواند باعث شود تا صدور ویزای کشور مالت ریجکت شود.
ریجکت ویزای مالت
هنگامی که مسافر برای گرفتن ویزای کشور مالت تمام مدارک خود را آماده نموده و به سفارت لهستان تحویل میدهد باید منتظر بماند تا مدارک تایید شده و وقت سفارت به متقاضی داده شود. پس از گذراندن وقت سفارت و پس از طی شدن مراحل کاری متقاضیان باید منتظر بمانند و نتیجه سفارت را به دست آورند.
گاهی اوقات سفارت به چندین دلیل درخواست متقاضی را از گرفتن ویزای کشور مالت رد کرده و ویزا را ریجکت یا همان بازپس میفرستند در چنین مواردی نامهای با عنوان ریجکت ویزا برای مسافر ارسال شده و در نامه دلایل بازگشت درخواست وی توضیح داده شده است. لذا مسافر میبایست دوباره اقدام به اخذ ویزا نماید و تمام علتهای ریجکت شدن ویزا را برطرف نماید.
دلیل ریجکت شدن ویزای کشور مالت
در بیشتر مواقع ریجکتها به دلیل عدم اعتمادی است که افسران سفارت نسبت به مسافر پیدا نموده است یعنی ماموران سفارت به اهداف دقیق مسافر از سفر به کشور مالت دست نیافته و شک دارند که مسافر پس از پایان یافتن مدت اقامت به کشور مبداء باز گردد. البته در برخی موارد ناقص بودن مدارک ارائه داده شده، جعلی بودن برخی مدارک، نامعتبر بودن بیمهای که برای مسافر منعقد شده است، نداشتن تمکن مالی، دلایل سیاسی، ممنوع الخروج بودن مسافر، مطابقت نداشتن مدارک با یکدیگر و بسیاری موارد میتواند سبب شود تا درخواست صدور یک ویزا ریجکت شود.
رفع ریجکت کردن ویزای مالت
زمانی که مسافری با نامه ریجکت رو به رو میشود از تاریخ صدور نامه تا پایان شش ماه نمیتواند مسافر هیچ گونه اقدامی را انجام دهد. اما پس از گذشت شش ماه این امکان وجود دارد تا با توجه به دلایل ریجکت ویزا مسافر نواقص و کاستیها را برطرف نموده و نامه رفع ریجکت را به صورت ایمیل به سفارت لهستان ارسال نماید.
سپس سفارت نامه رفع ریجکت را بررسی نموده و دوباره روند صدور ویزای کشور مالت را مورد توجه قرار دهد و نتیجه را به مسافر اطلاع رسانی کند. در صورتی که نامه رفع ریجکت مشکل داشته و نتواند افسران سفارت لهستان را متقاعد کند برای بار دوم درخواست ویزای کشور مالت ریجکت شده و باز پس فرستاده خواهد شد که در صورت این اتفاق باید مسافر تا یکسال از درخواست خود صرف نظر کرده دوباره پس از گذشت یکسال اقدام به صدور ویزای کشور مالت نماید که الیته ایجاد چنین وضعیتی مراحل دریافت ویزای کشور مالت را سختتر و بازرسی افسران سفارت را بیشتر خواهد نمود.
لذا به شما توصیه میشود در همان مراحل اولیه برای گرفتن ویزای کشور مالت انجام کارها را به مشاوران وب سایت یوروپ تورز بسپارید تا با مسئله ریجکت و رفع ریجکت رو به رو نشوید و سفر خود را ماهها و حتی سالها به تعویق نیندازید.
شرایط گرفتن ویزای کشور مالت
مهمترین شرایطی که دولت کشور مالت برای مسافران خارجی قرار داده است تمکن مالی بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان میباشد که البته به یورو ارزیابی خواهد شد.
تمکن مالی به منظور اثبات کردن مسافر برای توان مالی خود در مدت اقامت مسافر در کشور مالت میباشد. توان مالی فرد درخواست دهنده ویزای کشور مالت میبایست به تاییدیه مدیر شعبه و همچنین مهر و امضای او رسیده باشد.
گردش حساب مالی برای صدور ویزای مالت
اینکه گفته میشود بررسی گردش حساب مالی منظور ورودی و یا خروجی حساب مسافر نمیباشد بلکه تراکنشهای سه ماه آخر حساب مسافر مورد بازدید قرار خواهد گرفت به طوری که هر چه قدر میزان تراکنشهای وی بیشتر باشد سفارت لهستان امتیاز بالاتری را برای گرفتن ویزای مالت به فرد متقاضی خواهد داد.
ارائه دادن دعوت نامه برای ویزای مالت
یکی از آسانترین روش اخذ ویزای مالت در اختیار داشتن دعوتنامهای از سوی فردی است که مقیم کشور مالت میباشد هر چند که نبود دعوتنامه نمیتواند مانعی برای اخذ ویزای مالت باشد. اما میتواند شانس گرفتن ویزای مالت را افزایش دهد. در بیشتر مواقع فرد درخواست دهنده ویزای مالت برای ویزای تجاری، ویزای کار و خصوصا ویزای دیدار اقوام با دریافت دعوتنامهای از ارائه دادن برخی مدارک مانند تمکن مالی، واچر هتل، گردش حساب و برخی موارد دیگر معاف خواهند شد.
زیرا در دعوتنامهها پرداخت چنین هزینههایی ذکر شده و فرد دعوتکننده تمام تامین مالی شخص مسافر را بر عهده گرفته است. البته قید کردن آدرس دقیقا محل اقامت مسافر، تامین کردن تمام نیازهای اولیه مسافر و هر آنچه فرد دعوتکننده نسبت به آن تعهد داده باشد میبایست به طور رسمی در دعوتنامه ذکر شده باشد و به تایید رسیده باشد.
هزینه ویزای مالت
هر فرد درخواست دهنده برای اخذ ویزای مالت باید بداند که تهیه کردن هر یک از مدارک مورد نیاز مستلزم پرداخت هزینههایی میباشد به فرض مثال آماده کردن تمام برگهها و کپیها به همراه ترجمه آنها، گرفتن وقت سفارت، ارسال مدارک به سفارت لهستان و….تماما با پرداخت مبالغ مشخصی پیش خواهند رفت.
اما خوب است بدانید جدای این مخارج سفارت مربوطه برای هر شخص متقاضی ویزای کشور مالت پرداخت برخی از قبوض را الزامی میداند. پس بهتر است برای جلوگیری از هزینههای اضافه و پرداخت مبالغی برای تهیه برگههای پیدرپی با مشاوران وب سایت یوروپ تورز در ارتباط باشید تا عاملان این وب سایت یکبار برای همیشه مدارک شما را تکمیل کرده و در اولین مرحله یاقدام به سفارت اتریش، ویزای مالت را به دست شما برسانند.
ویزای مالت و سفارت کشور مالت در ایران
مالت در ایران فاقد سفارت است اما برای گرفتن ویزای مالت سفارت لهستان آمادگی خود را اعلام نموده است که سفارت لهستان در ایران به آدرس تهران خیابان نیاوران، اصلی باهنر، خیابان بزرگ مقدسی خیابان فرعی احمدی زمانی، کوی میرولی و پلاک ۸ قرار دارد.
انواع ویزای شینگن مالت
همانطور که ذکر شد کشور مالت عضو پیمان شینگن است که مسافران خارج از این محدوده میتوانند با استفاده از ویزای شینگن وارد خاک کشور مالت شوند. البته ویزای شینگن هم همانند هر نوع ویزای دیگری با توجه به اهداف مسافر از وارد شدن به اتحادیه اروپا در نمونههای مختلفی صادر میگردد. امروزه با توجه به قوانینی که کشورهای اتحادیه اروپا برای مسافران خارجی قرار دادهاند ویزای شینگن در نمونههای ویزای عادی شینگن، ویزای محدوده شینگن و ویزای ملی شینگن صادر میگردد که به طور مختصر به شرح هر یک از نمونه ویزاهای شینگن به عنوان جایگزین مناسبی برای ویزای مالت پرداخته میشود.
ویزای عادی شینگن برای کشور مالت
تمامی کشورهای وجود داشته در پیمان شینگن میتوانند به هر مسافر خارجی ویزای عادی شینگن را ارائه دهند. این نمونه ویزا در مدت اقامت ۹۰ تا ۱۸۰ روز صادر میگردد. کسانی که این ویزا را در اختیار داشته باشند این امکان برایشان فراهم است تا به هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا سفری داشته باشد. سفارتهای مربوطه ویزای عادی شینگن را هر شش ماه یکبار برای هر فردی صادر میکنند. البته این نمونه ویزای شینگن خود به چهار دسته A،B، C و D تقسیم بندی میشود که بسته به نیاز مسافر سفارت نمونهای از ویزای عادی شینگن را برای فرد صادر مینماید.
ویزای محدوده شینگن و ویزای ملی
ویزای محدوده شینگن همانطور که از نامش پیداست تنها توسط سفارت مشخص شدهای صادر میگردد و مسافر با داشتن چنین ویزایی تنها اجازه دارد در کشور ذکر شده در ویزا اقامت داشته باشد و تحت هیچ شرایطی نمیتواند وارد خاک کشور دیگری در اتحادیه اروپا شود مگر نام کشور در ویزا قید شده باشد. ویزای ملی شینگن بهترین نوع ویزای شینگن است زیرا دارندگان این نوع ویزا مانند بازرگانان، پزشکان و دانشجویان در هر زمان ممکن میتوانند به هر یک از کشورهای حوزه شینگن سفری بیدردسر داشته باشند
سوالات متداول ویزای مالت
ویزای مالت چیست؟
افرادی که به منظور سفر قصد دارند از کشور خارج شوند برای خروج خود نیاز دارند تا از کشور مقصد ویزا و یا اجازه ورود بگیرند. ویزای مالت یا روادید مدارکی است که دولت کشور مالت بررسی می نماید که فرد درخواست کننده با چه اهدافی می خواهد به کشور مالت سفر کند.
دلایل ریجکتی ویزای مالت چیست؟
در بیشتر مواقع ریجکت ها به دلیل عدم اعتمادی است که افسران سفارت نسبت به مسافر پیدا نموده است یعنی ماموران سفارت به اهداف دقیق مسافر از سفر به کشور مالت دست نیافته و شک دارند که مسافر پس از پایان یافتن مدت اقامت به کشور مبداء باز گردد. البته در برخی موارد ناقص بودن مدارک ارائه داده شده، جعلی بودن برخی مدارک، نامعتبر بودن بیمه ای که برای مسافر منعقد شده است، نداشتن تمکن مالی، دلایل سیاسی، ممنوع الخروج بودن مسافر ، مطابقت نداشتن مدارک با یکدیگر و بسیاری موارد می تواند سبب شود تا درخواست صدور یک ویزا ریجکت شود.
تمکن مالی برای اخذ ویزای مالت چقدر است؟
مهمترین شرایطی که دولت کشور مالت برای مسافران خارجی قرار داده است تمکن مالی بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می باشد که البته به یورو ارزیابی خواهد شد.
دیدگاه کاربران