09107636326 --- 021-88851080

ویزای اتریش

اتریش یکی از کشورهای بسیار خوب در دنیا است که همین مسئله سبب شده است هر ساله افراد بسیاری به قصد توریستی، تحصیل، کار، ازدواج، زندگی و یا تجارت به این کشور سفر کنند. به همین منظور این دسته از افراد ابتدا باید ویزای اتریش را دریافت کرده و سپس به این کشور سفر کنند.

دریافت ویزای اتریش، مبنی بر داشتن شرایطی می باشد که افراد واجد شرایط پس از آماده نمودن مدارک مربوطه و طی نمودن روند دریافت ویزا، ویزای اتریش را دریافت کرده و به این کشور سفر کنند.

آشنایی با ویزای اتریش

اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است و شهری بسیار زیبا و مدرن است و از سوی دیگر با کشور ایران نیز رابطه بسیار خوبی دارد. اتریش چهاردهمین کشور ثروتمند دنیا است و همین مسئله سبب شده است تا این کشور از لحاظ اقتصادی و شرایط زندگی در جایگاه خوبی باشد.

از سوی دیگر این کشور زیبا مملو از جاذبه های گردشگری است که برای هر بیننده ای جذاب و دیدنی است. در کنار اقتصاد و قطب  گردشگری بسیار خوب در این شکور، وضعیت تحصیل در دانشگاه های این کشور و کسب و کار نیز بسیار خوب است و تمام این مسائل دست به دست هم داده اند تا اتریش به کشوری مهاجرپذیر تبدیل شود.

کشور اتریش یکی از بهترین کشورها برای سفرهای کوتاه مدت و همچنین مهاجرت است و افراد می توانند با در نظر گرفتن شرایط اقامت این کشور، ویزای اتریش را دریافت نمایند.

ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع گردشگری

اتریش یکی از کشورهای بسیار زیبا و دیدنی است که جای جای آن مملو از جاذبه های دیدنی و گردشگری فراوان است. به همین دلیل افراد بسیاری هر ساله به قصد تفریح به این کشور زیبا سفر می کنند.

از آنجایی که کشور اتریش از کشورهای محدوده شینگن است، برای سفر به این کشور باید ویزای توریستی شینگن اتریش را دریافت کنید. برای این منظور ویزای نوع C که همان ویزای کوتاه مدت و ویزای توریستی اتریش از این نوع است، برای این دسته از افراد صادر می شود و فرد می تواند تا مدت باطل شدن ویزا در کشور اتریش مانده و تفریح کند.

برای دریافت ویزای اتریش از نوع توریستی، به مدارک ذیل نیاز است:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی اتریش
  • دو قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ رنگی و جدید
  • پاسپورت معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه
  • بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • برای افراد شاغل، مدارکی دال بر شاغل بودن فرد که باید به زبان آلمانی ترجمه شده باشد.
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ارائه مدارکی دال بر رزرو هتل
  • ارائه پرینت حساب بانکی و  ارائه مدارکی که نشان دهنده تمکن مالی شخص است.
  • اگر کودکانی که به سن قانونی نرسیده اند، به تنهایی و بدون والدین خود سفر می کنند، باید رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی که به زبان آلمانی ترجمه شده است، ارائه شود.
ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع پزشکی

ویزای پزشکی یکی از انواع ویزای اتریش است که برای برخی افراد صادر می شود. این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که باید مراحل درمانی خود را در کشور اتریش طی کنند.

البته در مورد این نوع ویزای اتریش، بیمار باید مدارکی را ارائه کند که مشخص می کند کشور اتریش تجهیزات و امکانات لازم را برای درمان این نوع بیماری دارد و فقط این تجهیزات می توانند بیماری را درمان کنند.

برای دریافت این نوع ویزا، فقط مدارک عمومی نیاز است که عبارتند از:

  • مدارکی که نشان دهنده بیمار بودن فرد می باشد.
  • نامه دعوتنامه از سوی بیمارستان اتریش که نشان می دهد که بیمار در این بیمارستان پذیرفته خواهد شد.
  • تاییدیه پزشک و بیمار که در آن ذکر شده است که مسئولیت های بیمار در حین درمان در اتریش از سوی بیمارستان و پزشک پذیرفته می شود.
  • مدارک نشان دهنده تمکن مالی که نشان می دهند بیمار می تواند از پس پرداخت هزینه های درمان در اتریش برآید.
ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع ازدواج

ویزای ازدواج اتریش یکی دیگر از انواع ویزای اتریش است که فرد می تواند با دریافت این نوع ویزا، پس از مدتی شهروند اتریش شده و اقامت دائمی این کشور را بگیرد.

این نوع از ویزای اتریش برای فردی که با یک شهروند اتریشی ازدواج می کند، صادر می شود. این نوع ویزا یک فرصت ویژه برای افرادی است که می خواهند به راحتی اقامت دائمی اتریش را دریافت کنند.

برای دریافت این نوع ویزا، مدارک ذیل نیاز است.

  • مدارکی دال بر مجرد بودن فرد متقاضی
  • اگر یکی از افراد طلاق گرفته باشند یا همسر او مرحوم شده باشد، باید مدارکی که نشان دهنده طلاق یا فوت همسر است به سفارت اتریش ارائه شود.
  • مدارکی که نشان می دهند که زوج چگونه با هم آشنا شده اند. در واقع باید مدارک به گونه ای باشند که نشان دهند، زوج پیش از ازدواج حداقل چند بار یکدیگر را ملاقات کرده اند.
  • مدارکی که نشان می دهند که همسر مقیم در اتریش توانایی مالی کافی برای ساپورت همسر خود را دارد.
  • سند یا اجاره نامه خانه ای که قرار است زوج در آن اقامت داشته باشند باید به همراه دیگر مدارک ارائه شود.
ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع تحصیلی

کشور اتریش یکی از برترین کشورها در زمینه تحصیل است. امکانات تحصیلی بسیاری در این کشور وجود دارد و دانشگاه های این کشور از بهترین دانشگاه های موجود در دنیا است.

  حتی در برخی از رشته و مقاطع، تحصیل در اتریش رایگان است و به همین دلیل هر ساله افراد بسیاری به قصد ادامه تحصیل به کشور اتریش سفر می کنند.

برای تحصیل در دانشگاه های این کشور، فرد متقاضی باید ویزای تحصیلی اتریش را دریافت کند که این نوع ویزای اتریش به شخص اجازه می دهد تا در مدت تعیین شده در کشور اتریش مقیم باشد و در دانشگاه مورد نظر ادامه تحصیل دهد.

برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش مدارک ذیل نیاز است:

  • فرم تکمیل شده دریافت ویزای تحصیلی
  • داشتن پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه و در صورت تاهل فرد، ارائه رضایت نامه محضری همسر
  • عکس رنگی و جدید ۳٫۵*۴٫۵
  • ارائه مدارک تمکن مالی که نشان می دهند شخص می تواند در طول اقامت و تحصیل خود در اتریش، هزینه های زندگی و تحصیل خود را پرداخت نماید.
  • ارائه نامه پذیرش دانشگاه مورد نظر در اتریش
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه تاییدیه واریز مبلغ پول به حساب خوابگاه دانشگاه و در صورت نداشتن خوابگاه، ارائه اجاره نامه یا سند خانه برای نشان دادن محل اقامت شخص در اتریش
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی
ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع کاری

ویزای کاری اتریش یکی از انواع ویزای اتریش است که به افرادی که قصد کار کردن در اتریش را دارند داده می شود. همانگونه که گفته شد کشور اتریش از لحاظ اقتصادی در وضعیت خوبی است و به همین دلیل افراد متخصص به راحتی می توانند در این کشور کار پیدا کنند.

برای دریافت این نوع ویزا، فرد ابتدا باید در اتریش کار پیدا کند و سپس سفارت اتریش برای او ویزای کار را صادر می کند.

برای پیدا کردن شغل مناسب در اتریش شخص می تواند به دو روش این کار را انجام دهد.

روش اول این است که برای فرد از سوی یکی از کارفرمایان اتریشی، پیشنهاد کار ارسال می شود که این نوع کار تخصصی است و فرد متقاضی باید حداقل تحصیلات کارشناسی داشته باشد.

روش دوم بدین صورت است که ویزایی موقت و ۶ ماهه به فرد متقاضی داده می شود تا در طی این مدت در کشور اتریش بتواند کار مورد نظر خود را پیدا کند.

البته روش سومی نیز وجود دارد و آن مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش است که به مدت ۶ ماه پس از اتمام تحصیلات به آنها اجازه داده می شود تا در اتریش بمانند و کار مورد نظر خود را پیدا کنند که در صورت پیدا کردن کار، به فرد اجازه اقامت کوتاه مدت ۳ ساله داده شده و پس از مدتی، فرد می تواند ویزای بلند مدت و دائمی اتریش را دریافت کند.

برای دریافت ویزای کاری، مدارک ذیل مورد نیاز است:

  • دو قطعه عکس جدید و رنگی ۴*۳
  • ترجمه شناسنامه و ارائه اصل آن
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای کار اتریش
  • پاسپورت معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار
  • بیمه نامه مسافرتی
  • اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات که باید ترجمه شده باشند.
  • ارائه نامه دعوتنامه کارفرمای آلمانی
  • ارائه پرینت مالی که نشان دهنده استطاعت مالی فرد است.
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۵ و یا زبان آلمانی A2
  • ارائه اجازه نامه محل سکونت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه رزومه کاری و تحصیلی
  • مدارکی که نشان می دهند که شرکت مورد نظر اتریشی، معتبر می باشد.
ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع تجاری

ویزای تجاری اتریش یکی از پر متقاضی ترین انواع ویزای اتریش است. کشور اتریش به دلیل موقعیت تجاری بسیار خود و رونق کسب و کار، در دنیا بسیار معروف و شناخته شده است و همین مسئله باعث ایجاد فرصت برای تجار می شود.

برای انجام فعالیت های تجاری در اتریش باید ویزای تجاری این کشور گرفته شود. سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در این کشور می تواند باعث شود تا فرد متقاضی به راحتی ویزای این کشور را دریافت نماید.

معمولا صدور این نوع ویزا زمانبر است و به همین دلیل شخص باید حداقل ۳ هفته پیش از سفر خود به اتریش، برای دریافت این نوع ویزا اقدام نماید.

برای دریافت ویزای تجاری اتریش به مدارک ذیل نیاز است:

  • دو قطعه عکس جدید و رنگی
  • ارائه پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه مدارک شناسایی معتبر
  • ارائه پرینت مالی که نشان دهنده تمکن مالی شخص متقاضی است.
  • در صورت داشتن دعوتنامه از یک شرکت در اتریش، ارائه دعوتنامه به کارگزار سفارت اتریش
  • ارائه بیمه مسافرتی
  • ارائه برنامه مسافرتی به اتریش
  • رزرو هتل برای مدت اقامت شخص در اتریش
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت
  • مدارک اشتغال به کار برای شاغلین
  • ارائه پروانه کسب و ثبت شرکت برای مشاغل آزاد
  • برای تجار ارائه مدارکی همچون اسناد شرکت و رسید پرداخت مالیات
  • برای افراد بازنشسته ارائه مدارک بازنشستگی

توجه کنید که علاوه بر ثبت شرکت و یا سرمایه گذاری در این کشور، شخص می تواند با دریافت دعوتنامه نمایشگاهی از سوی کمیته اجرایی نمایشگاه و یا دولت اتریش، شخص می تواند ویزای این کشور را دریافت نماید.

ویزای اتریش

ویزای اتریش و سفارتخانه

سفارتخانه اتریش در ایران در نیاوران، خیابان مقدسی واقع شده است و افراد می توانند برای دریافت ویزای اتریش در ساعات کاری به این سفارتخانه مراجعه کنند.

سفارتخانه اتریش در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ باز است. البته دقت کنید که پیش از مراجعه به سفارتخانه باید حتما وقت بگیرید.

در صورت بروز مشکل و یا داشتن سوال در این رابطه می توانید از مشاوران یوروپ تورز نیز مشورت بگیرید.

ویزای اتریش

ویزای اتریش و وقت سفارت

وقت سفارت اتریش را میتوانید از طریق ارسال مدارک به ما انجام دهید و نیازی نیست که شما به سفارتخانه اتریش برای این منظور مراجعه کنید.

پس از مراجعه به سایت ویزا، باید فرم مورد نظر را پر کرده و منتظر بمانید تا سفارت با درخواست شما موافقت نماید.

در صورت موافقت سفارتخانه با این امر، اس ام اس برای شما ارسال می شود که این تاییدیه درخواست وقت برای شما می باشد.

شما باید این برگه را پرینت کرده و به هنگام مراجعه به کارگزاری سفارت اتریش این برگه را با سایر مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اتریش، به سفارتخانه تحویل دهید.

ویزای اتریش

هزینه ویزای اتریش

نکته ای که افراد متقاضی دریافت انواع ویزای اتریش باید بدانند این است که دریافت ویزای اتریش، هزینه ای دارد که باید به سفارتخانه پرداخت شود.

این هزینه به صورت نقدی و به یورو باید پرداخت شود.

دقت کنید که در صورت رد شدن درخواست ویزای اتریش و یا منصرف شدن فرد متقاضی، این هزینه عودت داده نمی شود.

  • هزینه دریافت ویزای اتریش برای بزرگسالان ۶۰ یورو است.
  •  هزینه ویزای اتریش برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است و برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال، معادل نصف هزینه بزرگسالان است.
  • برای اقامت ۹۱ تا ۱۸۰ روزه در اتریش، هزینه ای معادل ۱۰۰ یورو باید پرداخت شود.
  • تایید مدارک نیز هزینه ای معادل ۴۰ یورو دارد.
ویزای اتریش

مراحل دریافت ویزای اتریش

برای دریافت ویزای اتریش، ابتدا فرد باید وقت سفارت اتریش را دریافت کرده و سپس در روز تعیین شده، همراه با مدرک مورد نظر به کارگزاری مراجعه نماید.

در روز مراجعه به سفارتخانه اتریش، فرد متقاضی باید افسر مهاجرت را به گونه ای متقاعد کند که دلایل وی برای مهاجرت و سفر به اتریش کافی است و همچنین وی پس از اتمام زمان انقضای ویزای خود به کشور باز می گردد.

پس از انجام مصاحبه، از وی انگشت نگاری نیز گرفته می شود. البته پیش از مصاحبه و انگشت نگاری، هزینه های صدور ویزای اتریش باید توسط فرد متقاضی نقدا پرداخت شود.

ویزای اتریش

چه میزان زمان طول می کشد تا جواب ویزای اتریش مشخص شود؟

شاید این سوال برای بسیاری از افراد پیش آید که میزان زمان جوابدهی ویزای اتریش، چقدر است. در پاسخ به این سوال باید گفت که حداقل زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک و مشخص شدن نتیجه، ۱۴ روز کاری است.

برای دریافت نتیجه ویزای اتریش، فرد می تواند با در دست داشتن مدارک شناسایی خود به کارگزاری سفارتخانه مراجعه نماید.

ویزای اتریش

ریجکت شدن ویزای اتریش

متاسفانه دلایل بسیاری وجود دارد که باعث رد شدن درخواست ویزای اتریش می شود.

این دلایل عبارتند از:

  • مهمترین دلیل رد شدن درخواست ویزا اتریش، قانع نشدن آفیسر است.
  • ارائه توضیحاتی ناقص و ناکافی که هدف از  اقامت و سفر به اتریش کاملا گنگ است.
  • ارائه برنامه سفر نامفهوم از سوی فرد متقاضی
  • ناقص بودن مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ناکافی بودن منابع مالی فرد متقاضی برای  تامین هزینه های سفر به اتریش
  • داشتن سوء سابقه و فعالیت های مجرمانه در گذشته
  • ارائه پاسپورت نامعتبر و یا مخدوش شده
  • ارائه هرگونه مدرک جعلی
  • اگر درخواست شخص به هر یک از دلایل گفته شده، ریجکت شد، سفارت به وی مدت زمانی را مهلت می دهد تا نقص پرونده خود را تکمیل کرده و مجددا برای این کار مراجعه نماید.
ویزای اتریش

تمدید ویزای اتریش

اگر مدت اعتبار ویزای شما به اتمام رسیده است، نباید نگران باشید زیرا می توانید آن را مجددا تمدید کنید.

برای تمدید مدت زمان ویزای خود باید به مراجع ذی صلاح مراجعه کرده و دلایل خود را برای تمدید این مدت ذکر کرده و از آنها درخواست تمدید زمانی مجددی نمایید.

در صورتی که دلایل شما کافی و موجه باشد، با این درخواست موافقت شده و ویزا تمدید می شود.

ویزای اتریش

دریافت وقت فوری سفارت اتریش

با توجه به حساس بودن برخی از موقعیت ها، سفارت اتریش می تواند در این مواقع وقت سفارت فوری را برای فرد متقاضی صادر نماید.

در این حالت افرادی که دعوتنامه ای از کشور اتریش دارند و یا مایل به دریافت ویزای پزشکی اتریش هستند، می توانند به هنگام ارسال درخواست برای تعیین وقت سفارت اتریش، این دعوتنامه و مدارک پزشکی خود را نیز ارسال نمایند.

البته دریافت فوری وقت سفارت اتریش هیچ ربطی به زمان جوابدهی ویزا ندارد و سفارتخانه حداقل ۱۴ روز زمان نیاز دارد تا نتیجه نهایی را اعلام کند.

ویزای اتریش

نکات مهم در رابطه با دریافت ویزا اتریش

  • در روز مصاحبه سعی کنید حتما در زمان تعیین شده و سر وقت در کارگزاری سفارت حضور داشته باشید، زیرا عدم حضور شما در زمان تعیین شده می تواند باعث رد شدن درخواست شما شود. بنابراین حتی زودتر از زمان تعیین شده در سفارتخانه حضور داشته باشید.
  • گاهی سفارتخانه علاوه بر مدارک گفته شده، مدارک تکمیلی دیگری را نیز تقاضا می کند که در این مواقع به مراجعه کننده این موضوع گفته شده و یا ممکن است برای مصاحبه تکمیلی، نیاز باشد تا فرد متقاضی دوباره به سفارتخانه مراجعه کند.
  • برای هر فرد از اعضای خانواده باید وقت سفارت جداگانه گرفته شود.
  • حتما در روز مراجعه به سفارتخانه پول نقد به همراه داشته باشید.
  • فرم درخواست ویزای اتریش باید به طور دقیق و کامل پر شود زیرا هر گونه نقص در اطلاعات، می تواند روند رسیدگی به پرونده شما را به تعویق بیاندازد.
  • حتما در مصاحبه با آفیسر، صداقت داشته باشید زیرا دروغ گفتن کاری را از پیش نخواهد برد.
  • سعی کنید چندین ماه پیش از سفر به اتریش، درخواست ویزا دهید زیرا گاهی ممکن است این کار ماه ها طول بکشد.
  • دقت کنید که دریافت ویزای اتریش، مدرکی دال بر ورود به خاک این کشور نیست و گاهی پس  از عبور از مرز، با وجود دلایلی، ممکن است فرد اخراج شده و ویزای وی باطل شود.
ویزای اتریش

ویزای حمل و نقل هوایی اتریش

یکی دیگر از انواع ویزای اتریش، ویزای حمل و نقل هوایی است. این نوع ویزا که گاهی به آن ویزای فرودگاهی هم گفته می شود، برای بسیاری از کشورها گذاشته شده و شخصی که این نوع ویزا برای او صادر می شود، می تواند تنها در محدود فرودگاه اتریش رفت و آمد داشته باشد.

این نوع ویزا زمانی صادر می شود که فرد بخواهد از فرودگاه اتریش مجددا به جایی دیگر سفر کند.

ویزای اتریش

ویزای نوع D اتریش

علاوه بر ویزاهای گفته شده، ویزای نوع D نیز برای اتریش وجود دارد که با دریافت آن شما می توانید بین ۹۱ روز تا ۶ ماه در خاک اتریش حضور داشته باشید.

البته در مواقع خاص این زمان ممکن است تا ۱۲ ماه نیز به طول بینجامد. این نوع ویزا اگر از سوی دولت اتریش یا دیگر کشورها صادر شود، به فرد این اجازه را می دهد که به مدت ۹۰ روز در طی ۱۸۰ روز به انواع کشورهای محدوده شنگن سفر کند و از این کشورها نیز دیدن نماید.

نظر دهید

1 نظر

aaaa

سلام
یه خانم با یه تبعه اتریشی که پاسپورت فرندی پلاس در اتریش داره ازدواج کرده شوهره هم بخاطر نوع پاسپورتش نمیتونه دعوتنامه بفرسته
الان این خانومه چطور میتونه اقامت یا هر نحوی که بره برای شروع زندگیش اقدام کنه
کسی راه حلی بدون لطفا دریغ نکنه

پاسخ به این دیدگاه
19 آگوست 2018

مطالب مرتبط