1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

کشور مجارستان در ناحیه اروپای مرکزی قرار دارد و پایتخت آن بوداپست است، مجارستان مکان پرجاذبه ای برای سفرهای گردشگری می باشد و همچنین مکان مناسبی برای تحصیل و تجارت است. برای اقامت و سفر به کشور مجارستان باید با گرفتن وقت سفارت مجارستان ، نسبت به اخذ ویزای مجارستان اقدام کنید. شما می توانید شخصا نسبت به گرفتن وقت سفارت اقدام کنید و یا جهت تسریع مراحل گرفتن وقت سفارت، این کار را بدست شرکت بسپارید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

گرفتن وقت سفارت مجارستان

جهت اخذ ویزای مجارستان و دیگر امور مربوط به سفارت، باید در سفارت خانه این کشور شخصا حضور یابید،. تقریبا در تمام سفارت خانه ها جهت اخذ ویزا نیازمند به گرفتن وقت سفارت خانه است. پس از گرفتن وقت سفارت در جهت تحویل مدارک، انگشت نگاری و انجام مصاحبه باید به سفارت خانه مراجعه کنید.

سیاست های نوبت دهی و دادن وقت سفارت در سفارت خانه ها متفاوت است و هر سفارت خانه بنا به تعداد درخواست، اقدام به دادن وقت سفارت می کند. برای اخد ویزای مجارستان، قطعا نیازمند گرفتن وقت سفارت این کشور هستید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

نشانی و مشخصات سفارت مجارستان در تهران

پس از گرفتن وقت سفارت، جهت مراجعه به سفارت مجارستان برای انجام دادن امور مربوط به ویزای مجارستان به آدرس تهران- خیابان دروس- میدان ‏هدایت- کوچه شادلو- ‏پلاک ۱۰‏ مراجعه نمایید. اما یادآور کنیم که قبل از مراجعه به سفارت این کشور باید نسبت به گرفتن وقت سفارت اقدام کنید.

برای برقراری ارتباط با سفارت مجارستان و گرفتن وقت سفارت بدون حضور در سفارت خانه، می توانید از طریق تماس تلفنی با آژانس مسافرتی سفری دیگر اقدام کنید. شماره تماس ۸۸۸۵۱۰۸۰ می باشد که در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۷ پاسخگو هستند.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

انواع وقت سفارت و ویزای مجارستان

کشور مجارستان یکی از کشورهای جزو معاهده شینگن است، این کشور در ایران جزو پرمخاطب ترین مقاصد سفرهای تجاری، توریستی و تحصیلی می باشد. گرفتن وقت سفارت مجارستان به سه شیوه؛ وقت سفارت توریستی، وقت سفارت تحصیلی و وقت سفارت تجاری می باشد. ویزای مجارستان با شرایط خاصی صادر می شود که در ادامه شرح داده شده است.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت توریستی کشور مجارستان

مجارستان بدلیل زیبایی شهرهایش و داشتن جاذبه های توریستی متعدد، جزو مقاصد توریست ها در ایران و جهان می باشد. در صورتی که قصد گرفتن ویزای مجارستان برای مقاصد توریستی و گردشگری را دارید، ابتدا باید نسبت به گرفتن وقت سفارت مجارستان اقدام کنید. مجارستان با داشتن جاذبه متنوع به پاریس شرق شهرت دارد. با توجه به اینکه مجارستان جزو کشورهای پیمان شینگن است علاقمندان سفر به این کشور باید ابتدا ویزای شینگن یا ویزای گردشگری مجارستان بگیرند.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای توریستی مجارستان

در صورتی که قصد اخذ ویزای کشور مجارستان را دارید، ابتدا باید وقت سفارت بگیرید و سپس برای ارائه مدارک به سفارت خانه این کشور مراجعه نمایید. مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی، به شرح زیر است:

  • اصل گذرنامه معتبر با داشتن حداقل ۶ ماه اعتبار.
  • اصل گذرنامه باطل شده (در صورتی که وجود دارد).
  • فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی مجارستان و شینگن.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی.
  • دوقطعه عکس پرسنلی ۳*۴ رنگی با پس زمینه سفید.
  • ترجمه انگلیسی شناسنامه و فتوکپی نسخه فارسی تا زمان تایید دادگستری و وزارات امور خارجه لازم است.
  • ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال و رزومه رسمی، یا پروانه كسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل با مهر و تائید دادگستری و وزارت امور خارجه.
  • پرینت انگلیسی گزارش تراکنش های حساب شخصی در ۳ ماه پیشین، امضا شده توسط بانک باشد.
  • ترجمه انگلیسی سند مالكیت به نام مسافر تا تائید دادگستری و وزرات امور خارجه.

باتوجه به سفارت خانه های مختلف، مدارک موردنیاز تفاوت دارند، سفارت خانه این حق را دارد که از شما مدارک دیگری بخواهد. همچنین لازم به ذکر است که ارائه ضمانت بازگشت توسط متقاضی الزامی است. اگر تمام مدارک را کامل در اختیار سفارت قرار دهید و آنها شما را تایید کنند، به راحتی موفق به اخذ ویزای مجارستان می شوید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

نکات مهم در تعیین وقت سفارت و اخذ ویزای توریستی مجارستان

  • برای دریافت ویزای مجارستان هر فرد مستلزم به داشتن گذرنامه جداگانه می باشد.
  • از ثبت نام افرادی که اخیرا تقاضای آنها برای ویزای شنگن رده شده است، خودداری کنید.
  • در گواهی اشتغال به کار باید سمت و میزان حقوق را درج کنید.
  • برای افراد محصل گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی و یا کارت بازنشستگی یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • در صورتی که پدر با فرزندان به مسافرت نیاید، ارائه رضایت نامه انگلیسی پدر برای مسافرت فرزندان و یا همسر الزامی است و همچنین باید هزینه ها را قبول کند.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

گرفتن وقت سفارت تحصیلی مجارستان

کشور مجارستان بدلیل داشتن دانشگاه های معتبر، مکان مناسبی برای تحصیل است. اگر قصد ادامه تحصیل در کشور مجارستان دارید، باید ویزای تحصیلی مجارستان داشته باشید. برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان باید در یکی از دانشگاه های مجارستان پذیرفته شوید، سپس وقت سفارت بگیرید و مدارک موردنیاز را به سفارت خانه تحویل دهید.

دانشجویانی که ویزای شنگن داشته باشند می توانند به ۲۷ کشور اروپایی عضو پیمان شینگن، بدون نیاز به مجوز دوباره سفر کنند و اقامت داشته باشند. برای ادامه تحصیل در مجارستان، باید ویزای تحصیلی مجارستان را کسب کنید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی مجارستان

اگر قصد دارید که برای تحصیل به کشور مجارستان بروید، باید در زمینه تحصیل خود، فردی توانمند باشید. به دانشگاه یا کالجی که قصد تحصیل در آن را دارید، درخواست بفرستید تا شما را بپذیرند و سپس وقت سفارت بگیرید و مدارک موردنیاز جهت گرفتن اقامت تحصیلی را به سفارت خانه ارائه دهید. برای گرفتن وقت سفارت بهتر است از طریق شرکت ها اقدام کنید، چرا که باعث تسریع فرایند گرفتن وقت سفارت خواهند شد.

  • عکس ۶*۴ رنگی ویژه پاسپورت ۶ قطعه
  • هزینه ویزای مجارستان (تحصیلی)
  • گواهی پرداخت هزینه تحصیل توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار (مهر و امضا شده)
  • فتوکپی شناسنامه مادر
  • گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار (مهر و امضا شده)
  • ترجمه روزنامه رسمی یا جواز محل کار پدر یا قیم
  • سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم
  • پرین تراکنش حساب ۶ ماه اخیر قیم به انگلیسی
  • گواهی پرینت بانکی حساب دانشجو
  • پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه و یا کالج قبل از تایید پرونده توسط سفارت

بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز در پرونده، نماینده موسسه با مراجعه به سفارت اقدام به تعیین وقت سفارت و ارائه مدارک می نماید، تا اقدامات لازم برای صدور ویزا توسط سفارت انجام پذیرفته و نسبت به صدور ویزای مجارستان دانشجویی اقدام نماید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت تجاری مجارستان

برای گرفتن ویزای مجارستان جهت اقامت کاری در این کشور، مستلزم گرفتن وقت سفارت این کشور هستید. اگر فرد متقاضی برای گرفتن ویزای مجارستان در زمینه کاری، پدر خانواده باشد؛ می تواند اعضای خانواده اش را نیز با خود به مجارستان ببرد. ارائه درخواست اخذ ویزای مجارستان در زمینه کاری به سفارت کشور مجارستان، مستلزم داشتن دعوت نامه کاری از طرف یک کارفرما در آن کشور می باشد.

یکی از راه های مهاجرت به مجارستان از طریق کار در مجارستان می باشد، که پس از اخذ اقامت و ویزای تجاری مجارستان، نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی مجارستان میتوانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به مجارستان می باشد روش های دیگر نظیر اخذ ویزای تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی به مجارستان و سرمایه گذاری در مجارستان نیز وجود دارد. تابعیت مجارستان از طریق تولد فرزند در مجارستان در این کشور وجود ندارد.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

مدارک موردنیاز جهت وقت سفارت تجاری مجارستان

برای اخذ ویزای تجاری مجارستان و اقامت در این کشور برای کار، به وقت سفارت این کشور نیاز است.

  • گذرنامه معتبر دارای حداقل ۳ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی
  • تکمیل فرم سفارت
  • برگه دعوت نامه
  • مبلغ ۶۰ یورو جهت هزینه سفارت
  • در اختیار داشتن تمام پاسپورت های قبلی
  • گواهی اشتغال به کار (سمت، میزان درآمد و تاریخ شروع به کار)
  • اصل سند مالکیت
  • پرینت حساب بانکی در ۳ ماه اخیر
  • نامه ای همراه با شرح قصد و نیت و مقاصد متقاضی جهت سفر
  • در صورتی که متقاضی شرکت داشته باشد، مستلزم ارائه مدارک رسمی شرکت می باشد.
  • کپی و اسکن پاسپورت دیگر افراد تحت تکفل
  • انگشت نگاری، عکس و مصاحبه در سفارت نیز انجام می شود.
  • عکس رنگی همسر و یا دیگر همراهان (۲ قطعه)
  • سو پیشینه ترجمه شده متقاضی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • بیمه نامه سفر

شرایط کار کردن در کشور مجارستان

اگر شهروند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا می باشید یا ساکن کشور مجارستان هستید، نیاز به ویزای مجارستان یا اجازه کار نخواهید داشت ولی در صورتی که از شهروندان اتحادیه اروپا نباشید، نیازمند گرفتن وقت سفارت برای اخذ ویزای مجارستان در جهت کار در کشور مجارستان یا اجازه کار در این کشور می باشید.

این برنامه از طریق اداره مهاجرت مجارستان انجام می گیرد و با یک قرارداد کار معتبر بین متقاضی و یک شرکت مجارستانی شروع شده و روشی بسیار پیچیده و وقت گیر است. شما باید دعوتنامه ای از جانب یک کارفرما از کشور مجارستان جهت کار در مجارستان دریافت کنید. جهت دریافت این دعوت نامه باید ۳ ماه در این کشور آگهی با شرایط جذب نیروی کار درج گردد و در صورتیکه، شخصی متقاضی شغل مورد نظر نبود بار دیگر این آگهی به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا درج گردد، حال اگر کسی متقاضی دریافت این شغل نبود دعوت نامه برای شما ارسال می گردد که امری غیر ممکن به نظر می رسد و جزو کم احتمال ترین راه های گرفتن ویزای مجارستان بشمار می آید.

در ضمن شما برای دریافت کار در کشور مجارستان نیازمند دانش زبان مجاری نیز هستید. حال شما با حضور در این کشور و اجازه کار پاره وقت، نیمه وقت یا کار دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته به واسطه تحصیل دارید، که می توانید با جستجو در آگهی های اعلام شده یا در اداره کار ثبت شده به کار مورد نیاز خود دست یابید و ویزای خود را تبدیل نمایید. سفارت خانه باید قبل از صدور ویزا، با شما مصاحبه کند و این امر نیازمند داشتن وقت سفارت این کشور است.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

اقامت در مجارستان از طریق سرمایه گذاری

کشور مجارستان جزو کشورهای پیمان شینگن می باشد و در لیست ۳۰ کشور برتر از لحاظ گردشگری و سفر قرار دارد. کشور مجارستان برنامه ویژه ای برای گرفتن اقامت دائم و زندگی در مجارستان از طریق سرمایه گذاری فراهم کرده است. در این برنامه ضوابطی پیرامون ثروت خالص شخصی یا تجربه مدیریتی لحاظ نشده است. با این وجود، در موارد نادری ممکن است مقامات مجارستان مصاحبه ای با متقاضی در جهت صدور ویزای مجارستان انجام دهند.

در طول پروسه بررسی پرونده ، شرکت سرمایه گذاری واسطه و مقامات مجارستان استانداردهایی را جهت شناخت فرد سرمایه گذار و جلوگیری از فرایندهای پولشویی بررسی می کنند. به این دلیل، در مرحله دادن درخواست نامه، درخواست کنندگان اصلی باید مجموعه ای از مدارک استاندارد را فراهم آورند که منبع درآمد و جمع ثروت خالص شخصی آنان در آن مشخص باشد. سرمایه گذاری تنها توسط شرکت های واسطه مشخصی که با دولت مجارستان قرارداد دارند انجام می شود.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

مزایای گرفتن اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری

  • رسیدگی به یک درخواست نامه برای درخواست کننده اصلی و تمام اعضای خانواده واجد شرایط وی بدون وجود شرط سفری اجباری به مجارستان صورت می گیرد.
  • به درخواستهای دریافت اقامت دائم سریع و آسان رسیدگی می شود و ویزای مجارستان صادر می شود.
  • برای رسیدگی به پرونده تا زمان اخذ اقامت دائم نیازی به سفر به مجارستان نمی باشد و همچنین این مورد بعد از اخد اقامت دائم نیز صدق می کند.
  • سرمایه گذاری با مبلغ بالا در سیستم تجاری مجارستان مورد نیاز نمی باشد.
  • شما به همراه خانواده خود می توانید از شیوه زندگی اروپایی و  مجاری  لذت ببرید ، امکان بهره بردن از سبک تجارت اروپایی، وضعیت تحصیلی قابل اطمینان و ارائه خدمات درمانی با کیفیت بالا در مجارستان و تمام کشورهای اتحادیه اروپا نیز وجود دارد.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

روند سرمایه گذاری در مجارستان

روند قانونی پذیرش سرمایه مستقیم خارجی در این برنامه شامل خرید اوراق قرضه دولتی ویژه کشور مجارستان به ارزش ۳۰۰۰۰۰ یورو (سیصد هزار یورو) در موعد مقرر پنج سال می باشد. در موعد پرداخت، سرمایه اصلی بدون بهره افزوده  به سرمایه گذار باز می گردد.

قانون حکم می کند که برنامه سرمایه گذاری جهت خرید اوراق قرضه توسط نمایندگی این برنامه که مورد تایید مقامات مجارستان نیز می باشند ، صورت گیرد. درعوض، نمایندگی نیز آن مبلغ را در دولت مجارستان به شکل اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری خواهد کرد. این معامله بنا بر یک قرارداد کتبی با شرکت مشخص شده انجام می شود که باید در حیطه منطقه جغرافیایی محل زندگی درخواست کننده اصلی دارای مجوز باشد. اوراق قرضه دولتی تنها به این برنامه اختصاص یافته است و قابل تجارت بصورت عمومی و در بازار ثانویه نمی باشد.

به محض اینکه سرمایه گذار از جهت امنیتی چک شد، نمایندگی یک اظهارنامه غیرقابل فسخ فراهم می کند که گواه وجود یک قرضه به ارزش اسمی سیصد هزار یورو و سررسید پنج ساله می باشد و از محل بودجه دریافتی از سرمایه گذار در حدود  ۴۵ روزی که اجازه اقامت دائم وی صادر می شود ، تامین شده است. علاوه بر هزینه سرمایه گذاری به میزان ۳۰۰۰۰۰ یورو، درخواست کنندگان باید هزینه تمام مراحل رسیدگی و صدور ویزا را نیز به میزان ۶۵۰۰۰ یوروپرداخت کنند. جهت یافتن اطلاعات بیشتر و توضیحات مربوطه با گرفتن وقت سفارت، به سفارت خانه مجارستان در تهران مراجعه کنید.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

همه چیز درباره ویزای مجارستان

مجارستان جز کشورهای اتحاد شینگن می باشد و برای مسافرت به این کشور نیازمند اخذ ویزای مجارستان و یا ویزای شینگن هستید. اگر ویزای شینگن داشته باشید نیاز به گرفتن ویزای مجارستان ندارید و به راحتی می توانید به مجارستان و یا دیگر کشورهای عضو شینگن مهاجرت کنید. تمام امور مربوط به گرفتن و اخد ویزای مجارستان، در ابتدا نیازمند تعیین وقت سفارت این کشور است، برای گرفتن وقت سفارت مجارستان می توانید از راه های متنوعی از جمله، تماس تلفنی، فاکس، ایمیل و حضور شخصی اقدام کنید.

ویزای مجارستان به چند شیوه ارائه می گردد؛ علاقمندان به سفر به مجارستان می توانند با داشتن شرایط خاص تحصیلی و یا داشتن استعداد خاص، درخواست تحصیل در یکی از دانشگاه های مجارستان بدهند و پس از پذیرفته شدن، وقت سفارت بگیرند و نسبت به گرفتن ویزای مجارستان اقدام نمایند.

افرادی که قصد سفر به مجارستان در زمینه تجاری و کاری دارند، نیازمند گرفتن ویزای تجاری مجارستان برای کار در این کشور دارند. برای گرفتن وقت سفارت تجاری مجارستان، می توانید از راه های ذکر شده در قسمت بالای متن استفاده کنید. کشور مجارستان با داشتن جاذبه های توریستی زیاد و فرهنگ غنی، یکی از مقاصد برای سفرهای توریستی و گردشگری بشمار می آید، علاقمندان به سفر به این کشور نیازمند گرفتن وقت سفارت و اقدام برای گرفتن ویزای مجارستان (ویزای توریستی) هستند.

یکی از آسان ترین راه های اقامت دائم در کشور مجارستان، گرفتن اقامت برای سرمایه گذاری در این کشور است.

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت مجارستان

نکاتی درباره اخذ ویزای مجارستان و گرفتن وقت سفارت

برای مسافرت و ورود به کشور مجارستان، نیاز به گرفتن ویزای مجارستان هستید علاقمندان به سفر به کشور مجارستان می توانند در جهت اخذ ویزای مجارستان با توجه به نوع ویزای درخواستی، وقت سفارت این کشور را بگیرند. ویزای مجارستان به شیوه های؛ ویزای تحصیلی، ویزای تجاری و ویزای گردشگری و توریستی صادر می گردد و همچنین اقامت دائم در این کشور از طریق سرمایه گذاری اعطا می شود.

برای تسریع پروسه تعیین وقت سفارت و اخذ ویزای مجارستان، می توانید از شرکت های واسطه استفاده کنید تا امور اخذ ویزای شما را پیگیری کنند و نسبت به گرفتن وقت سفارت این کشور برای شما اقدام نمایند.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط مجارستان ، وقت سفارت مجارستان ، ویزای مجارستان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!