09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4٫67 out of 5)
Loading...

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

یکی از ویزاهای معتبر بین کشورهای مختلف اروپایی، ویزای شینگن است. این ویزا بر طبق قراردادی که در سال ۱۹۸۵ بین کشورهای اروپایی شکل گرفت ایجاد گردیده است. دارندگان این ویزا می توانند از طریق مرزهای هوایی، زمینی و دریایی بین کشورهای عضو رفت و آمد کنند و نیازی ندارند که از تک تک کشورهای عضو ویزای مجزا دریافت کنند. همچنین شهروندان این کشورها نیز می توانند به راحتی در مرزهای هم رفت و آمد کنند. در این متن در ارتباط با هزینه ویزای شینگن اطلاعاتی کسب خواهید نمود.

اعضای پیمان شینگن

کشورهایی که ویزای شینگن بین آنها رواج دارد بیست و شش کشورند که شامل فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، بلژیک، هلند، پرتغال، سوئد، نروژ، لوکزامبورگ، دانمارک، فنلاند، لتونی، لیتوانی، اتریش، مجارستان، اسلواکی، استونی، ایسلند، چک، یونان، مالت، سوئیس و لیختن اشتاین می باشد.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

سفر بدون ویزای شینگن

همۀ کشورها عضو پیمان شینگن نیستند؛ اما بعضی از کشورها نیز هستند که ویزای شینگن ندارند اما به دلیل پیمان های میان دولت ها، شهروندان این کشورها می توانند تا مدت نود روز در میان کشورهای عضو پیمان شینگن، رفت و آمد کنند. این کشورها شامل کشورهای آمریکا، آمریکای جنوبی به جز (کلمبیا، بولیوی و پرو)، استرالیا و سه کشور آسیایی کره جنوبی، مالزی و ژاپن می باشد.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

اگر فرد یا افرادی که ساکن کشورهای عضو پیمان شینگن نیستند تمایل به سفر بین کشورهای مختلف داشته باشند باید ویزای شینگن را تهیه کنند. برای این افراد چهار نوع ویزا وجود دارد.

ویزای توریستی: این نوع ویزا بیشتر توسط مسافران علاقه مند به سفرهای گردشگری درخواست می شود.

ویزای ترانزیت: این ویزا نوع دیگری از ویزای شینگن است که در آن مسافران اجازه خروج از محدودۀ فرودگاه را ندارند و فقط می توانند در یکی از فرودگاه های کشورهای عضو. پیمان شینگن از هواپیما پیاده شوند و با تعویض پرواز خود به یکی از کشورهایی که عضو پیمان شینگن نیستند سفر کند. مثلاً از فرانسه به ایتالیا برود و در فرودگاه ایتالیا پروازی به مقصد تهران را سوار شود.

ویزای عبور: ویزایی است که در آن مسافر اجازۀ خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از کشورهای عضو پیمان شینگن عبور کند و از مرز زمینی به یکی از کشورهایی که عضو پیمان شینگن نیستند برود.

ویزای بلند مدت: ویزای شینگن بلند مدت نوعی از ویزای شینگن است که تاجران از آن استفاده می کنند و به آنها اجازه می دهد که در طی سال چندین بار بین کشورهای مختلف رفت و آمد کنند.برای مردم ایران ویزای توریستی بیشترین کاربرد را دارد.

جهت اطلاع از هزینه ویزای شینگن میتوانید با آژانس های مسافرتی معتبر در ارتباط باشید.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

اقدام برای دریافت ویزای شینگن

برای دریافت ویزای شینگن لازم است که شما از یکی از کشورهای عضو، وقت سفارتخانه بگیرید شما می توانید به صورت حضوری از طریق آژآنس های مسافرتی معتبر وقت سفارت رزرو نمایید. دریافت نتیجۀ درخواست از شش هفته تا دو ماه زمان خواهد برد بنابراین لازم است که در انتخاب زمان سفرتان دقت کنید. اگر شما برای موارد فوری مانند درمان های اضطراری پزشکی درخواست ویزای شینگن بدهید، مدت زمان انتظارتان کمتر خواهد بود. پس از اینکه وقت سفر تعیین شد، به سفارتخانه بروید و مدارکتان را تحویل دهید تا بررسی شود و درصورتی که مدارک مشکلی نداشت به شما ویزا تعلق می گیرد. شما از هر کشوری که ویزای شینگن دریافت کنید لازم است که برای ورود به محدودۀ کشورهای عضو باید از طریق همان کشور اقدام کنید. بعد از آن به کشورهای دیگر عبور خواهید کرد. مثلاً اگر ویزای شینگن شما از فرانسه صادر شد، باید از فرانسه سفر خود را شروع کنید و بعد از آن به هرکدام از کشورهای عضو این پیمان می توانید سفر کنید. برای اینکه درخواست ویزای شینگن بکنید باید فرم درخواست ویزا را پر کنید. جهت آگاهی از هزینه ویزای شینگن میتوانید به آژآنس های مسافرتی معتبر مراجعه نمایید.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

نکاتی دربارۀ دریافت ویزای شینگن

شما باید ابتدا از سفارتخانه وقت سفارت بگیرید و مدارک خود را برای دریافت ویزای شینگن تحویل دهید.

  1. چنانچه در این سفر کودک زیر دوازده سالی همراه دارید باید مدارک قانونی سفر توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.
  2. دریافت وقت سفارت هیچ هزینه ای برای شما ندارد بنابراین اگر از طریق آژانس های مسافرتی برای این کار اقدام می کنید هیچ هزینه ای نباید بپردازید.
  3. در اداره های کنسولی و سفارتخانه ها همراه داشتن تلفن شخصی، موبایل و کامپیوتر ممنوع است.
  4. دقت کنید که برای دریافت ویزای شینگن از روش های قانونی و درست اقدام کنید اگر ویزای شما مشکلی داشته باشد، کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور شما به کشور خود جلوگیری کنند.
  5. کلیۀ متقاضیان ویزا به جز کودکان زیر دوازده سال باید انگشت نگاری شوند.
  6. دقت کنید که مدارک شما کامل باشد. مدارک ناقص موجب می شود که درخواست ویزای شما رد شود. پس از بررسی دقیق و اصولی مدارک، تقاضای شما ممکن است تایید یا رد شود.

هزینه های دریافت پاسپورت

اگر شما پیش از این پاسپورت نگرفته اید لازم است مدارک لازم برای دریافت پاسپورت را به دفاتر پلیس +۱۰ تحویل دهید. برای دریافت پاسپورت علاوه بر مدارک باید مبالغ زیر را پرداخت کنید.

  1. فرم و شناسۀ گذرنامه به ارزش ۱۰۰۰ تومان
  2. دو مبلغ ۳۷۵۰۰ و ۷۵۰۰۰ تومان که باید از طریق اینترنت یا عابربانک پرداخت شود و فیش آن تحویل داده شود.

شما تنها پس از داشتن پاسپورت می توانید مدارک خود را برای دریافت ویزا ارسال کنید. این پروسه بین سه هفته تا یک ماه زمان خواهد برد.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

هزینه های دریافت ویزای شینگن

شما باید هزینه ویزای شینگن را به صورت نقدی پرداخت کنید. این پول بهتر است به صورت یورو باشد یا معادل وجه تعیین شده از پول رسمی کشور باشد. دقت کنید که پول خرد همراه داشته باشید و مبلغ را به درستی پرداخت کنید.

هزینۀ دریافت ویزای شینگن برای افراد بزرگسال با نوجوانان زیر دوازده سال متفاوت است.

صدور ویزا برای کودکان زیر شش سال رایگان است.

هر فرد مسافر می تواند تا نود روز پس از تاریخ صدور ویزا در مرزهای شینگن بماند و پس از این مدت فرد باید برگردد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن

شما باید این مدارک را برای دریافت ویزا به سفارتخانه تحویل دهید.

  1. فرم پرینت شده و پر شدۀ درخواست ویزا دقت کنید مدارک ارسال شده به صورت الکترونیکی بررسی نمی شوند. بیاد داشته باشید مراحل دریافت ویزا در هر کشور متفاوت است و ممکن است تفاوت هایی در قوانین وجود داشته باشد. از ارسال ایمیل و ضمیمه کردن مدارک در ایمیل بپرهیزید. چنین ایمیل هایی بررسی نمی شوند.
  2. دو قطعه عکس سه در چهار ویژۀ گذرنامه
  3. اصل پاسپورت که حداقل دو برگ سفید داشته باشد و اعتبار آن دست کم سه ماه از پایان سفر شما باشد.
  4. چنانچه سفر شما به دعوت دوست یا خویشاوندی صورت گرفته، فرم دعوتنامه را ضمیمۀ مدارک کنید.
  5. اصل گذرنامه و شناسنامه
  6. اصل و کپی شناسنامه همراه با ترجمۀ آن به زبان انگلیسی
  7. اصل و کپی ترجمه شدۀ مدارک شغلی
  8. اصل و کپی ترجمه شدۀ مدارک تحصیلی
  9. ضمانت نامۀ مالی شامل یک پرینت از گردش سه ماه آخر حساب جاری فرد که مهر و امضای بانک را نیز دارد.
  10. ارائۀ سند ملکی می تواند در روند دریافت ویزا موثر باشد.
  11. بیمۀ مسافرتی بین المللی که حداقل تا سی هزار یورو ارزش دارد و در دورۀ اقامت فرد در حوزۀ شینگن او را پوشش دهد همراه با کپی.
  12. یک اصل و کپی بلیت مسافرتی یا برگ رزرو آن
  13. اصل مدارک و تصویر رزرو هتل
  14. اگر پیش از این ویزایی داشته اید کپی صفحه اول این ویزا را نیز باید ارسال کنید.

پرداخت هزینه های دریافت ویزای شینگن

به یاد داشته باشید که زمانی که شما برای مراحل دریافت ویزای شینگن یا هر نوع دیگری از ویزا هزینه ای پرداخت می کنید این هزینه به  شما برگردانده نمی شود. همانطور که پیش از این گفتیم هزینه ویزای شینگن بسته به سن افراد متفاوت است شما می توانید به صورت نقدی این هزینه را پرداخت کنید. البته در برخی از کنسولگری ها اجازۀ پرداخت با کارت اعتباری نیز داده می شود اما پرداخت نقدی راه بهتری است. این هزینه در صورت رد شدن ویزا به شما برگردانده نمی شود.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

دریافت ویزای تجاری

افرادی که ویزای شینگن را برای تجارت درخواست می کنند و به دنبال کار و تجارت در محدودۀ شینگن هستند، باید علاوه بر مدارک ذکر شده در بالا یکی از مدارک زیر را نیز همراه داشته باشند.

  1. چنانچه متقاضی از مدیران یا اعضای هیئت مدیرۀ یک شرکت است لازم است آخرین روزنامۀ رسمی که اطلاعات شرکت در آن درج شده و اطلاعات ثبت  و تاسیس شرکت در آن بیان شده مشروط بر اینکه بیشتر از سه سال از تاریخ روزنامه نگذشته باشد، یا یک گواهی از ادارۀ ثبت که تایید فعالیتهای شرکت است به صورت ترجمه شده و همچنین نسخه اصل همراه مدارک ضمیمه کند.
  2. بازرگانان و افرادی که در شغل های غیر دولتی مشغولند لازم است اصل پروانه کسب یا کارت بازرگانی معتبر را همراه با ترجمه آن داشته باشند.
  3. کارمندان دولتی یا شاغلین در سازمان های دولتی نیز باید کارت پرسنلی یا پرداختی شش ماه آخر بیمۀ شغلی خود توسط سازمان مربوطه را همراه با معرفی نامه ضمیمه کنند.

دقت کنید این مدارک در صورتی  نیاز به ارائه دارند که شما مایل به فعالیت تجاری در محدودۀ شینگن باشید. در غیر این صورت مدارک عادی که در بخش مدارک به آن اشاره کردیم کفایت می کند.

در پایان به یاد داشته باشید مدارک درخواست خود را صادقانه و درست پر کنید چرا که در صورت رد مدارک شما به دلیل عدم صداقت امکان دریافت ویزا از کشورهای عضو برای شما مشکل ساز خواهد شد.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای شینگن، ویزای مولتی شینگن، هزینه ویزای شینگن و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱٫

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4٫80 out of 5)
Loading...
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

ویزای ایران مخصوص اتباع کشور های اروپایی ویزا به مدرکی گفته می شود که برای عبور و مرور افراد صادر ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4٫67 out of 5)
Loading...
کشورهای شینگن
۰۷ بهمن ۱۳۹۶

کشورهای شینگن امروزه سرزمین‌های اروپایی مقصد بسیاری از گردشگران و تجار و دانشجویان و…است اما کشورهای شینگن قوانینی دارند که ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4٫67 out of 5)
Loading...
۲۰ آبان ۱۳۹۷

قیمت ویزای شینگن سفر به قاره اروپا همواره برای گردشگران از جذابیت بالایی برخوردار بوده است و آمار بالای گردشگران ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

طراحی و اجرا تور اروپا

همین الان تماس بگیرید