09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

دعوتنامه آلمان

دعوتنامه آلمان

معمولا برای سفر به کشورهای دیگر گاهی از سوی بستگان و یا افراد دیگر دعوتنامه ارسال می شود، دعوتنامه آلمان نیز به منظور سفر به این کشور از سوی خویشاوندان و یا اشخاص دیگر به منظور انجام کاری خاص انجام می گیرد، دعوتنامه آلمان و کشورهای دیگر در واقع اخذ ویزا را تسهیل می کنند و از ارائه مدارک بیشتر جلوگیری خواهد کرد، دعوتنامه آلمان انواع مختلفی دارد که از مهم ترین دعوتنامه های آلمان می توانیم به دعوتنامه آلمان برای سفر توریستی، دعوتنامه آلمان برای تجارت، دعوتنامه آلمان برای نمایشگاه و دعوتنامه آلمان برای کار اشاره کنیم، در این مقاله سعی داریم شما را بیشتر با دعوتنامه آلمان و انواع آن آشنا کنیم، همراه ما باشید.

دعوتنامه چیست؟

قبل از پرداختن به دعوتنامه آلمان، ابتدا به تعریف خود دعوتنامه جهت آشنایی بیشتر با آن خواهیم پرداخت، دعوتنامه در واقع نامه ای است که از طرف آشنایان و بستگان در یک کشور خارجی برای دعوت شخصی یا اشخاصی از آشنایان برای سفر به آن کشور ارسال می شود، گاهی اوقات دعوتنامه ها از طرف ارگان ها، سازمان ها و یا شرکت های جهت دعوت افرادی خاص به منظور شرکت در همایش، بازدید، تجارت و … انجام می گیرد.

به طور کلی می توانیم بگوییم که دعوتنامه ها می توانند درموضوعات مختلف و به هر دلیلی باشند، اما مهم ترین دعوتنامه ها، دعوتنامه های توریستی، تجاری، کاری، پزشکی و نمایشگاهی می باشند، نوع دعوتنامه ای که از سوی بستگان و یا شرکت ها ارسال می شود و در آن توضیحات دقیقی منطبق بر قوانین کشورها درج می گردد می تواند در روند صدور ویزای آلمان شما تاثیرگذار باشد، دعوتنامه آلمان نیز شرایط خاص خود را دارد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه آلمان

برای سفر به کشور آلمان نیز داشتن دعوتنامه آلمان الزامی است، برای ارسال دعوتنامه آلمان از سوی خانواده، آشنایان و شرکت ها نیز قوانین خاصی وجود دارد که باید این قوانین رعایت شود تا دعوتنامه معتبر باشد و در روند صدور ویزا تاثیر داشته باشد، دعوتنامه آلمان نیز می تواند در زمینه های مختلفی ارسال شود، از مهم ترین این دعوتنامه ها که معمولا بیشتر صادر می شود می توانیم به دعوتنامه های تجاری، توریستی و نمایشگاهی اشاره کنیم، دعوتنامه آلمان در دو قالب رسمی و غیر رسمی می تواند باشد، همان طور که مشخص است دعوتنامه رسمی به مراتب تاثیر بیشتری در روند تسهیل ویزا نسبت به دعوتنامه غیر رسمی خواهد داشت.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه رسمی (تعهد نامه)

این نوع دعوتنامه از سوی اشخاص حقوقی یا حقیقی می تواند ارسال شود، طبق دعوتنامه یا تعهد رسمی تعهد می شود که ضمانت مالی هزینه های زندگی شخص دعوت شده در مدت حضور در آن کشور بر عهده شخص دعوت کننده می باشد، با این اقدام که ثابت کردن شرایط مناسب اقتصادی برای اقامت و سفر طبق ماده ۵ بند ۱ الزامی است را میسر می کند.

درواقع طبق این دعوتنامه آلمان شخص دعوت کننده، تمامی هزینه های زندگی و حتی بازگشت شخص مسافر و دعوت شده را برعهده می گیرد.

این تعهدنامه برای دعوتنامه آلمان که Verpflichtungserklärung نام دارد، شرایط خاصی را دارا می باشد که باید آن شراط از سوی فرد دعوت کننده به کشور آلمان رعایت شود، در شرایط خاصی نیز این تعهدنامه می تواند شامل فرد دعوت شونده شود، اگر شخص دعوت شونده نه با اختیار بلکه با اجبار از کشور آلمان دیپورت شود باید هزینه های آن نیز پرداخت شود، همچنین در شرایطی که فرد بخواهد پناهنده شود نیز تامین هزینه ها از زمان ورود به مدت پنج سال اعتبار خواهد داشت.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

اهمیت ارائه Verpflichtungserklärung دراخذ ویزای آلمان

نکته ای که در اینجا باید بدان توجه شود این است که، ارائه دعوتنامه آلمان و در واقع تعهدنامه Verpflichtungserklärung به معنای این نیست که به طور قطع با صدور ویزای شما برای سفر به کشور آلمان موافقت خواهد شد، اهمیت دعوتنامه آلمان در این است که روند صدور ویزای آلمان و وقت سفارت آلمان را برای شما تسهیل خواهد کرد و برای مثال شما با یک دعوتنامه رسمی نیاز به این ندارید که ثابت کنید از لحاظ مالی توانایی تامین هزینه های خود را در مدت اقامت در آلمان دارید.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

مدت زمان دعوتنامه

 اعتبار دعوتنامه های رسمی از زمان صدور تا شش ماه می باشد، اگر شما قصد دارید با دعوتنامه آلمان به این کشور سفر کنید و با آن برای ۲ سال اقامت داشته باشید و اگر در دعوتنامه آلمان شما فقط ۹۰ روز اعتبار برای مدت شش ماه وجود دارد، از آن جا که در واقع هزینه ۹۰ روز تضمین شده است، باید برای روزهای باقی مانده از مدارک دیگری برای تضمین تامین هزینه ها استفاده کنید تا روادید به مدت دو سال صادر شود، به همین منظور می توانید از حساب های مالی سه ماه گذشته خود استفاده کنید که نشان خواهد داد شما جهت تامین هزینه زندگی در مدت زمان باقی مانده تمکن مالی دارید.

روادید چند ساله با یک دعوتنامه

اگر دعوتنامه آلمان یا همان دعوتنامه رسمی آلمان برای شما صادر شده باشد، می توانید با همان دعوتنامه برای چند سال درخواست ویزا کنید، به همین منظور شخص دعوت کننده از شما، باید به اداره امور اتباع خارجی مراجعه کند و اعلام کند که اقامت شما برای مدت طولانی ۱ تا ۴ سال می باشد، بدین ترتیب درخواست می کند که در دعوتنامه آلمان آن مدت درج شود، بدین ترتیب تضمین مالی شما برای اقامت طولانی تر وجود خواهد داشت.

اما ممکن است اداره امور اتباع خارجی طبق تشخیص و قوانین داخلی دعوتنامه رسمی را برای مدت زمان کم تری به عنوان تضمین کننده هزینه های زندگی در مدت اقامت، قبول کند، در این صورت است که شخص متقاضی سفر باید مدارک دیگری را که جهت نشان دادن توانایی مالی در جهت تمکن مالی است را ارائه دهد و همان طور که گفته شد ارائه مدرک حساب های مالی سه یا شش ماه گذشته جهت تمکن مالی می تواند کافی باشد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه غیر رسمی برای سفر به آلمان

دعوتنامه آلمان علاوه بر این که رسمی است می تواند غیر رسمی نیز باشد، در اینجا تایید و ثبت امضا لازم نیست، معمولا دعوتنامه غیررسمی به منظور صدور روادید و سفر به آلمان جهت دیدار خانواده، دوستان و آشنایان می باشد، در این دعوتنامه غیر رسمی باید مشخصات دعوت کنند و دعوت شونده و همچنین مدت زمان سفر و هدف سفر درج شود، دعوتنامه باید به زبان آلمانی صادر شود. دعوتنامه آلمان که به صورت غیر رسمی است می تواند تایپ شده باشد و یا به صورت دستنویس ارائه شود، شخص دعوت کننده که اعضای خانواده یا دوستان و آشنایان را دعوت کرده است باید آن را شخصاً امضا کند.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

شرط فرد دعوت کننده

شخصی که بستگان و آشنایان خود را به آلمان دعوت می کند باید از شرایط خاصی برخوردار باشد، این شرایط می تواند از نظر اقامتی و یا توانایی تامین هزینه ها باشد.

  1. شرایط اقامت

از نظر اقامتی شخص دعوت کنند باید اقامت دائم آلمان به نام Niederlassungserlaubnis را داشته باشد، داشتن اقامت موقت آلمان Aufenthaltserlaubnis نیز برای ارسال دعوتنامه آلمانی کافی است، با کارت آبی اتحادیه اروپا Blaue Karte EU نیز می توان برای بستگان و آشنایان دعوتنامه فرستاد، اما کسانی که وضعیت دولدونگ Duldung دارند نمی توانند دعوتنامه آلمان ارسال کنند.

  1. شرایط مالی

برای این که وضعیت مالی شخص دعوت کننده برای ارسال دعوتنامه آلمان مشخص شود دو حالت وجود دارد، یکی در آمد خالص کافی Nettoeinkommen است و دیگری هم وثیقه Sicherheitsleistung برای گذاشتن است، با دادن این مدارک اداره مرتبط وضعیت مالی شما را جهت تضمین هزینه های شخص دعوت شده خواهد سنجید، وثیقه تا زمان خروج فرد دعوت شده به آلمان بلوکه خواهد شد و زمانی که شخص دعوت شده از آلمان خارج می شود، از طریق پاسپورت و تایید خروج، وثیقه دعوت کننده آزاد خواهد شد. در مورد در آمد خالص نیز باید گفته شود که برای هر نفر دعوت شده در حدود ۲۹۱ یورو در نظر گرفته می شود که البته می تواند از ایالتی به ایالتی دیگر با توجه به شرایط و هزینه های جاری و البته قوانین کشور آلمان متفاوت باشد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

انواع دعوتنامه آلمان

دعوتنامه آلمان می تواند انواع مختلفی داشته باشد و ممکن است از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی ارسال شده باشد از بستگان، آشنایان و… می توانیم به عنوان اشخاص حقیقی نام ببریم و از اشخاص حقوقی می توانیم به شرکت ها و سازمان ها اشاره کنیم، به طور کلی می توانیم از دعوتنامه آلمان به دعوتنامه های توریستی، دعوتنامه های تجاری و کاری، دعوتنامه های پزشکی و نمایشگاهی اشاره کنیم.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه توریستی آلمان

یکی از رایج ترین دعوتنامه هایی که به عنوان دعوتنامه آلمان ارسال می شود دعوتنامه توریستی آلمان و یا دعوتنامه برای دیدار اقوام و آشنایان است، این دعوتنامه به طور معمول از سوی اقوام و آشنایان ارسال می شود، این دعوتنامه می تواند به صورت رسمی و یا غیر رسمی باشد و در صورتی که رسمی باشد باید شخص دعوت کننده تامین هزینه های شما را در طول اقامت بر عهده بگیرد و در واقع آن را با ارائه تعهدنامه ای تضمین کرده باشد، سفارت آلمان در دعوتنامه ارسالی از سوی خویشان و بستگان ابتدا بررسی می کند که بین دعوت کننده و و دعوت شونده رابطه خانوادگی و فامیلی وجود داشته باشد، اثبات رابطه خانوادگی معمولا به وسیله ارائه گواهی تولد و یا شناسنامه و یا سایر مدارک فهمیده می شود، برای مثال برای اثبات رابطه خواهری و برداری از روی اسم والدین در شناسنامه ها یا گواهی تولد به رابطه خانوادگی آن ها پی برده می شود.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه تجاری آلمان

از دیگر دعوتنامه های آلمان می توانیم به دعوتنامه تجاری آلمان اشاره کنیم، دعوتنامه تجاری معمولا برای کارهای تجاری بین شرکت ها، خرید و فروش و … ارسال می شود، در دعوتنامه تجاری باید به صورت دقیق هدف از مسافرت و طول مدت زمان آن مشخص باشد، اگر تامین هزینه های سفر تجاری فرد دعوت شده برعهده دعوت کنندگان باشد، باید طبق قانون اقامت آلمان در بندهای ۶۶ الی ۶۸ به صورت رسمی در دعوتنامه ذکر شود.

اصل و کپی دعوتنامه باید به هنگام مراجعه به سفارت تحویل داده شود، نکته ای که باید به آن توجه شود این است که اگر دعوتنامه آلمان تجاری باشد، هیچکدام از بستگان و اعضای خانواده شخص دعوت شده نمی توانند از آن برای درخواست ویزای آلمان استفاده کنند.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه نمایشگاهی آلمان

به طور معمول در کشور آلمان سالیانه نمایشگاه های زیادی که جنبه بین المللی دارد برگزار می شود، نمایشگا های اتومبیل، نمایشگاه های فرش، غذاهای ارگانیک، نمایشگاه ها مد و جواهرات، ساختمان و سخت افزار و… از این نوع نمایشگاه ها هستند و معمولا برگزارکنندگان نمایشگاه ها برای شرکت افراد و شرکت ها به این نمایشگاه ها دعوتنامه نمایشگاهی آلمان را ارسال می کنند که بسیار شبیه به دعوتنامه تجاری می باشد و در ارسال آن هم باید قوانین کشور آلمان به صورت دقیق رعایت شود و اهداف و مدت زمان نمایشگاه به صورت دقیق درج شوند.

دعوتنامه کاری آلمان

دعوتنامه کاری آلمان نیز از انواع دعوتنامه آلمان می باشد، امکان دارد کارفرمایی با توجه به سوابق و مدارک شغلی و تحصیلی شما و با توجه به مسلط بودن شما در زبان دوم شما را مورد توجه قرار دهد و برای شما دعوتنامه کاری جهت استخدام در کشور آلمان ارسال کند، البته دعوتنامه کاری چندان آسان به نظر نمی رسد و از آنجا که کارفرما مسئول فرد استخدام شده می باشد و باید تمام موارد مورد نیاز وی را تضمین کند کمی مشکل به نظر می رسد، در صورت چنین اقدامی کارفرما تمامی اقدامات را در کشور آلمان انجام خواهد دارد و فقط برای متقاضی کار دعوتنامه الکترونیکی ارسال خواهد شد که از طریق آن می تواند دعوتنامه آلمان مخصوص کار را پیگیری کند و بقیه مراحل را انجام دهد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه پزشکی آلمان

یکی از انواع دعوتنامه آلمان دعوتنامه پزشکی است، برخی از بیماران ترجیح می دهند که درمان پزشکی و مراقبت های خود را در خارج از کشور ادامه دهند، کشور آلمان نیز از نظر پزشکی در سطح بسیار خوبی قرار دارد، بر همین اساس باید دعوتنامه رسمی از سوی کلینیک ها و بیمارستان و یا اشخاص از جمله آشنایان با شرایط گفته شده با در نظر گرفتن مدت سفر و تامین هزینه ها برای متقاضی خدمات پزشکی به همراه سایر مدارک ارائه شود.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط آلمان، وقت سفارت آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱


با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۱۷ فروردین ۱۳۹۸

برای سفر به شهر دورتموند یکی از مدارکی که به آن نیاز خواهید داشت روادید دورتموند است. ...

۲۳ مرداد ۱۳۹۷

بلیط برلین یکی از پرفروش ترین بلیط های اروپایی بلیط برلین می باشد. این شهر با داشتن ...

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

روادید آخن آلمان امروزه یکی از پرطرفدارترین ویزاهای قاره اروپا می باشد و امروزه مورد توجه بسیاری ...

نظر دهید

16 نظر

رضا ۶ اسفند ۱۳۹۷ پاسخ

سلام من هستم از این یکی از دوستانم در المان سی دو سالش من از تعلیق او میتونم برام ب المان و از اونجام اقامت بگیرم

بابازاده ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ پاسخ

با سلام
دوست عزیز این وبسایت در خصوص سفر به اروپا و انجام خدمات مربوط به آن فعالیت دارد
لطفا جهت امور اقامتی با موسسات اراده خدمات اقامتی د رتماس باشید
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتونید با من در تماس باشید
با تشکر فراوان
سفری دیگر
۸۸۸۵۱۰۸۰

بهرام مولودزاده ۱۵ دی ۱۳۹۷ پاسخ

ی سوال داشتم اینکه
چندتا مقاله علمی معتبر دارم با وجود این مقاله ایا از طرف ی ارگان میتونن برام دعوتنامه بفرستن؟؟

محمد جلیلی ۲۴ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام و خسته نباشید و ممنون از برنامه خوبتون،من تقریبا ۶ ساله که رو پروژه های اختراعی مختلف کار میکنم و جدیدترین طرح من تولید هیدروژن توسط تابش نور میباشد که برای تامین انرژی سلول های سوختی کاربرد دارد،میخواستم طرحم رو با شرکت bmw در میان بذارم و با دعوت نامه این شرکت به المان مهاجرت کنم،لطفا مرا راهنمایی فرمایید

بابازاده ۲۷ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

پاسخ مدیر سایت:

با سلام و احترام فراوان

دوست عزیز باعث افتخار آشنایی من با شما
بهترین حالت مکاتبات با شرکت مربوط است

با تشکر
بابازاده
۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

MiNa ۱۸ آبان ۱۳۹۷ پاسخ

با سپاس از توضیحات شما.
سوالات من از شما این است که در دعوتنامه غیررسمی, چه کسانی را می توان دعوت کرد ؟ و ایا باید نام فامیل , یکی باشد ؟ واینکه من خانواده همسر را دعوت کنم ؟؟
ممنون میشم پاسخ سوالاتم را دریافت کنم. کامیاب باشید.

بابازاده ۲۷ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

پاسخ مدیر سایت:
با سلام و احترام

دوست عزیز هر شخصی که اقامت و شهروند کشور اروپایی باشد میتواند دعوت کننده باشد
داشتن نسبت نزدیکتر شانس بیشتری جخت صدور ویزا برای شما فراهم میکند

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتونید با من در تماس باشید
با تشکر فراوان
بابازاده
۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

Saees ۱۸ مهر ۱۳۹۷ پاسخ

سلام برادر من در آلمان اقامت دایم دارد من در کشور ترکیه غیر قانونی زنده گی میکنیم آیا میتواند برای من دعوت نامه بفرستد در ترکیه ومن از اینجا اقدام سفر کنم آیا باید به کشور اصلی خودم برگردم وانجا دعوت نامه بفرستد

بابازاده ۲۷ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

پاسخ مدیر سایت:
با سلام و احترام

دوست عزیزم متاسفانه در خصوص موارد غیرقانون اطلاعاتی در اختیار ندارم

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتونید با من در تماس باشید
با تشکر فراوان
بابازاده
۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

بابازاده ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام
امور غیرقانونی در حوضه کاری ما نمیباشد
با تشکر

امیرعلی ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ پاسخ

سلام یکی از دوستان من که در المان هست میتونه برای من دعوت نامه بفرسته؟ من میتونم با این دعوت نامه برم دانشگاه و پزشکی بخونم با ابنکه دعت نامه فقط چند ماه اعتبار داره/ و ابنکه با دعوت نامه باز هم نیاز هست۸۶۴۰ یورو ببرم یا نه؟

بابازاده ۲۷ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

پاسخ مدیر سایت:
با سلام و احترام

لطفا بفرمایید چه نوع دعوتنامه ای در اختیار دارید؟؟؟
توریستی ؟
تجاری ؟

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتونید با من در تماس باشید
با تشکر فراوان
بابازاده
۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

Milad ۴ مرداد ۱۳۹۷ پاسخ

سلام من خواهرم و همسرشون در آلمان شرکت دارند..می خوان من رو ببرن آیا امکانش هست یا خیر؟یه سری می گن میشه یه سر ی می گن نه..۲۹ سالمه دیپلم و پیش دانشگاهی دارم و مدرک زبان..می تونن یا باید حتما اول از آلمان آگهی بدن بعد اتحادیه اروپا اگه نبود ایران؟؟ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی واجبه

جمشید ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ پاسخ

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و احترام
خسته نباشین پسرعمه های من ۵ ساله در هامبورگ آلمان زندگی می کنند امسال(سال۱۳۹۷) آبان ماه اقامتشان کامل میشود حالا میخواستم بدونم اونها چطوری میتونن برای من اقامت ردیف کنند؟شرایط و هزینه های اقامت موقت و اقامت کامل رو بی زحمت در جیمیلم ارسال کنید و بیان کنید که چه مدت زمانی طول میکشه.
ا

باتشکر و سپاس

.

Sara ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ پاسخ

سلام خسته نباشید…
من یه سوال داشتم …حدود ۲۰ روز پیش من فرم درخواست ویزام رو فرستادم ومنتطرم که ایمیل وقت رو برام بفرستن از اونجایی که گفتن سفارت شلوغه وممکنه ایمیل وقت طول بکشه من به فامیلمون گفتم که فعلا دعوتنامه رو نفرستن ..آیا دعوتنامه برای اینکه من ایمیل وقتم رو زودتر دریافت کنم تاثیری داره؟ تشکر…

فاطمه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ پاسخ

با سلام .
من حدود ۳ ساله که در کشور آلمان زندگی میکنم و اقامت اینجارو هم دارم و با تازگی دانشجو شدم.یک سوالی داشتم اینه که آیا من که دانشجو هستم می تونم یک دعوتنامه برای کسی که در ایران دانشجو هست بفرستم یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید.

طراحی و اجرا یوروپ تورز

همین الان تماس بگیرید

درخواست ویزا




ثبت شماره از شما، تماس با ما