09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

اقامت اسپانیا

اقامت اسپانیا

در دنیای امروز اکثر مردم به خصوص مردمی که در کشورهای جهان سوم زندگی می کنند قصد دارند به کشورهای اروپایی مسافرت کنند و در آن جا ساکن شوند. کشوراسپانیا به دلیل زیبایی های خاص خود و اقامت اسپانیا یکی از مواردی می باشد که زیاد مورد توجه قرار می گیرد.

در مورد کشور اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از کشورهای قاره اروپا و همچنین اتحادیه اروپا می باشد که با نام پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل می باشد و این کشور در قسمت جنوب غربی قاره اروپا قرار دارد. کشور اسپانیا، با کشورهایی هم چون پرتغال و فرانسه هم مرز می باشد به طوری که یکی از طولانی ترین مرزهای مشترک در بین کشورهای اروپایی را با کشور پرتغال دارد. این مرز در حدود ۱۲۰۰ کیلومتر می باشد.

کشوراسپانیا دارای مساحتی حدود ۵۰۰،۰۰۰ متر مربع می باشد که با این حساب از نظر مساحت رتبه دوم کشور پهناور در اروپای غربی و پنجم در قاره اروپا را به خود اختصاص داده است. اسپانیا دارای حدود ۴۲،۰۰۰،۰۰۰ نفر جمعیت می باشد و اکثر این افراد با توریست ها بسیار مهربان می باشند و به آن ها کمک می کنند. پایتخت کشور اسپانیا، مادرید می باشد و مردم کشور اسپانیا به زبان های اسپانیایی، باسک، والنسی، فالا، گالاسیا، لئونز، اتریشی صحبت می کنند. از این نظر یکی از کشورهایی است که همه گونه  زبانی را در خود جای داده است.

در کشور اسپانیا اکثر مردم از مذهب کاتولیک تبعیت و پیروی می کنند و همچنین واحد پول این کشور بر حسب یورو می باشد، چرا که زیر نظر اتحادیه یورو یا همان اتحادیه اروپا می باشند. کشور اسپانیا در حال حاضر کشوری دموکراتیک است و دارای یک حکومت با مبنای پارلمان تحت قانون اساسی می باشد. طی این سال ها و با فراز و نشیب بسیار، کشور اسپانیا، به یکی از کشورهای توسعه یافته در قاره اروپا تبدیل شده است.  به طوری که با رشد اقتصادی همراه بود و امروزه این کشور در اقتصاد رتبه نوزدهم را کسب کرده است که جزء کشورهای بزرگ به شمار می رود. کشور اسپانیا به دلایل مختلف بسیاری در سازمان های مهم از جمله سازمان ملل متحد، سازمان ناتو، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، اتحادیه اروپا وعضو می باشد و مشارکت دارد. برای سفر به اسپانیا نیاز به ویزای اسپانیا دارید که از طریق آژانس های مربوطه می توانید اقدام کنید.

در مورد کشور اسپانیا

در مورد کشور اسپانیا

دلایل گرفتن اقامت کشور اسپانیا یا تبعیت این کشور

معمولا دریافت اقامت کشور اسپانیا در اتحادیه اروپا به افرادی که متقاضی هستند این اجازه را داده است که بتوانند در این کشور اقامت طولانی داشته باشند اما ملیت و پاسپورت آن ها عوض نشود که این بسیار نکته مهمی می باشد. هر کسی که اقدام به گرفتن اقامت اسپانیا می کند پس از دریافت آن می تواند همانند شهروندان این کشور زندگی کند و از تمام امکانات آن ها نیز برخوردار شود.

اگر شما جزء شهروندان اسپانیایی به حساب بیایید، می توانید در هر زمان بسته به شرایط و دلایل خاص خود ملیت اصلی خود و گذرنامه خود را عوض کنید تا مشکلات حل شود. اگر شما اقامت اسپانیا را دریافت کرده اید می توانید همانند یک شهروند اسپانیایی از حقوقی برخوردار باشید و از داشتن این امکانات لذت کافی را ببرید و بعد از مدتی به طور کامل به یک شهروند اتحادیه اروپا تبدیل شوید، که با این کار می توانید با خیالی آسوده تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا را زیر پا بگذارید. این نکته را هم باید بدانید که اگر شما موفق به دریافت اقامت اسپانیا شده اید می توانید در تمام انتخابات های این کشور نیز شرکت کنید و به طور کلی شما دارای حق رای می شوید.

دلایل گرفتن اقامت کشور اسپانیا یا تبعیت این کشور

دلایل گرفتن اقامت کشور اسپانیا یا تبعیت این کشور

چگونگی درخواست اقامت کشور اسپانیا

زمانی یک فرد از کشوری غیر عضو اتحادیه اروپایی می تواند برای درخواست اقامت اسپانیا اقدام کند که به صورت قانونی به مدت ۵ سال و آن هم بدون وقفه در آن کشور زندگی کرده باشد. حال که درخواست اقامت کشور اسپانیا را دادید، باید بدانید که شما با این درخواست می توانید به صورت نا محدود در این کشور زندگی و اقامت کنید و از شرایط مردم و شهروندان این کشور هم بهره مند شوید. راه دیگری برای درخواست اقامت اسپانیا وجود دارد و آن اثبات این موضوع است که شما می توانید منبع مالی خود و خانواده خود را تامین کنید که این توسط دولت این کشور برای دریافت اقامت اسپانیا باید تایید شود.

مدارک لازم برای دریافت اقامت کشور اسپانیا

معمولا برای گرفتن هر مدرک رسمی نیاز به ارائه بعضی از مدارک به سفارت در وقت سفارت اسپانیا تعیین شده می باشد که باید گفت دریافت اقامت اسپانیا نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و در این جا به مدارک مورد نیاز برای اقامت اسپانیا اشاره ای خواهیم کرد.

۱٫ ارائه گذرنامه که باید دو صفحه خالی و حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

۲٫ ارائه مدرکی مبنی بر اقامت قانونی در اسپانیا که شامل اجاره بلند مدت، رسید های پرداخت اجاره می باشد.

۳٫ ارائه مدرکی که عدم سوء پیشینه شما را تایید کند.

۴٫ ارائه گواهی از پزشک در صورتی که می خواهید اقامت موقت داشته باشید.

 

انواع اقامت کشور اسپانیا

هر کسی که قصد دارد برای خود اقامت اسپانیا را بگیرد باید نوع اقامتی را که قصد گرفتن آن را دارد مشخص کند. همچنین باید قبل از گرفتن اقامت کشور اسپانیا شرایط آن کشور را به طور کامل بداند. این را باید گفت که اخذ اقامت اسپانیا به شما این اجازه را می دهد که در آن کشور آزادانه زندگی کنید و جزء شهروندان کشور اسپانیا باشید و دارای تمام حقوق شهروندی آن کشور باشید. برای دریافت اقامت اسپانیا انواع مختلفی از راه ها وجود دارد که عبارتند از:

انواع اقامت کشور اسپانیا

انواع اقامت کشور اسپانیا

۱٫ به ثبت رساندن یک شرکت در کشور اسپانیا

معمولاً به ثبت رساندن یک شرکت معتبر در کشور اسپانیا از معقول ترین و منطقی ترین راه ها برای گرفتن اقامت در این کشور می باشد و همچنین می تواند اولین راهی باشد که به ذهن هر فردی می رسد. در این راه فرد متقاضی اقامت، باید یک شرکت کاملاً قانونی را به ثبت برساند و باید دارای مدارک لازم از جمله: کد مالیاتی، مهر شرکت، آدرس دائمی و رسمی باشد.

بعد از این که این شرکت با شرایط گفته شده به ثبت رسید باید به صورت رسمی و قانونی در این کشور فعالیت نماید و برای نشان دادن فعالیت های خود چند قرارداد بنویسد و همچنین باید حقوق کارکنان و کارمندان خود را به موقع بپردازد. باید به این مسئله هم توجه کرد که قبل از ثبت شرکت باید یک مکان برای آن اجاره نمایید چرا که در غیر این صورت بازرسان مالیات برای شما امتیاز منفی می نویسند و این کار باعث می شود کار شما با مشکل مواجه شود. زمانی که شرکت شما در کشور اسپانیا به ثبت رسید و شروع به کار کرد، برای هر کار در شرکت باید رسید دریافت نمایید تا در زمان پرداخت مالیات با مشکل مواجه نشوید.

۲٫ ازدواج با یک شهروند اهل کشور اسپانیا

یکی از راه های دیگر برای دریافت اقامت اسپانیا ازدواج با یکی از شهروندان آن کشور می باشد که البته این راه اصلا آسان نیست و معمولاً با سختی های بسیاری همراه است. اگر این راه را انتخاب می کنید باید این مراسم به ثبت رسمی در این کشور و در مراکز معتبر برسد و شما بعد از گذشت ۳ سال به درخواست زوجه می توانید به آن کشور بروید و جزء شهروندان این کشور شوید. باید به این مسئله توجه کنید که اگر شما درخواست خود را زود تر از موعد به کشور مورد نظر ارائه دهید، باعث لغو شدن این موضوع به صورت کلی می شود و برای فرد در ادامه راه مشکلات زیادی در برخواهد داشت.

ازدواج با یک شهروند اهل کشور اسپانیا

ازدواج با یک شهروند اهل کشور اسپانیا

۳٫ گرفتن اقامت برای کار در کشور اسپانیا

 اقامت اسپانیا گرفتن برای کار در اصل به نوعی از اقامت ها گفته می شود که فرد متقاضی برای اقامت با یکی از شرکت های رسمی در آن کشور قراردادی را بسته باشد. زمانی که شما کارمند یک شرکت در کشور اسپانیا هستید باید نامه ای مبنی بر اقامتتان به وزارت مهاجرت ارسال کنید، تا وضعیت اقامت شما را بررسی کنند و برای این کار گرفتن نامه ای مبنی بر اشتغال شما از مرکز کارتان لازم و ضروری می باشد. این روش در حال حاضر یکی از آسان ترین و بهترین روش ها برای گرفتن اقامت در کشور مد نظرتان یعنی کشور اسپانیا می باشد.

گرفتن اقامت برای کار در کشور اسپانیا

گرفتن اقامت برای کار در کشور اسپانیا

 ۴٫ گرفتن اقامت برای تحصیل در کشور اسپانیا

اقامت برای تحصیل در هر کشوری برای تحصیل دانش آموزان و دانشجویانی که درخواست تحصیل در آن کشور را دارند، صادر می شود.  البته باید این درخواست به تائید مراکز تحصیلی آن کشورها برسد. برای آن که بتوانید اقامتی برای تحصیل بگیرید باید با یکی از مراکز تحصیلی کشور مقصد به توافق برسید و آن ها شما را به عنوان دانشجوی خود معرفی نمایند.

این روش گرفتن اقامت فقط برای افراد محصل مناسب است که در حین تحصیل قصد گرفتن اقامت اسپانیا را دارند. فرد متقاضی قبل از درخواست اقامت اسپانیا برای تحصیل باید تمام مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهد تا مراحل بعدی کار و اقدامات لازم از سوی این دانشگاه انجام شود. معمولاً این نوع اقامت ها دارای تاریخ انقضاء می باشد که در صورت فارغ التحصیل و یا اخراج شدن شما از دانشگاه توسط دولت کشور اسپانیا باطل می شود و شما مجبور به ترک خاک این کشور خواهید بود.پس در صورتی که خواهان اقامت دائم در این کشور هستید باید در زمان تحصیل پیگیر کارهای اقامت کشور اسپانیا خود باشید که در پایان تحصیل در صورت صادرشدن اجازه بتوانید بمانید.

گرفتن اقامت برای تحصیل در کشور اسپانیا

گرفتن اقامت برای تحصیل در کشور اسپانیا

۵٫ گرفتن اقامت برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

یکی از راه های دریافت اقامت اسپانیا که معمولاً افراد ثروتمند از آن استقبال می کنند اقامت برای سرمایه گذاری می باشد. هر کشوری برای دادن اقامت برای سرمایه گذاری یک معیارهای هزینه ای دارد که فرد متقاضی برای گرفتن این اقامت باید آن را رعایت نماید.

در خصوص اقامت برای سرمایه گذاری کشورهایی هستند که از این افراد استقبال می کنند و برای آن ها شرایط ایده آل را فراهم می نماید. اگر شما از افراد متقاضی گرفتن اقامت اسپانیا برای سرمایه گذاری هستید باید در ازای هر گونه سرمایه گذاری از آن مرکز رسید معتبر و پرونده ای دریافت کنید تا کارهای شما با سرعت و بدون نگرانی انجام پذیرد.

گرفتن اقامت برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

گرفتن اقامت برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط اسپانیا، وقت سفارت اسپانیا، ویزای اسپانیا، تور اسپانیا و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱٫


با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۲۰ دی ۱۳۹۷

تور اسپانیا و پرتغال دو کشور زیبای پرتغال و اسپانیا  پر از جاذبه های گردشگری و تفریحی ...

۱۳ آبان ۱۳۹۷

هتل های مادرید هتل های مادرید از بهترین کیفیت و خدمات برخوردار می باشند. از میان بهترین ...

۱۲ شهریور ۱۳۹۷

بلیط والنسیا اگر قصد سفر به اسپانیا را دارید و می‌خواهید از این کشور زیبای اروپایی دیدن ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

طراحی و اجرا یوروپ تورز

همین الان تماس بگیرید

درخواست ویزا




ثبت شماره از شما، تماس با ما