آشیانه گرگ لهستان | معرفی – تصاویر – نحوه پیدایش

آشیانه گرگ لهستان، آشیانه گرگ مقر جنگی آدولف هیتلر است، او بین ژوئن 1940 تا نوامبر 1944 در آنجا زندگی می‌کرد. این آشیانه در نزدیکی شهر کترزین در قلب …

آشیانه گرگ لهستان | معرفی – تصاویر – نحوه پیدایش

آواتار امین بابازاده

نویسنده: امین بابازاده

2 آبان 1401
آشیانه گرگ لهستان | معرفی - تصاویر - نحوه پیدایش

آشیانه گرگ لهستان، مقر جنگی آدولف هیتلر است، او بین ژوئن 1940 تا نوامبر 1944 در آنجا زندگی می‌کرد. این آشیانه در نزدیکی شهر کترزین در قلب ناحیه دریاچه ماسوریا قرار دارد. این مجموعه عظیم 250 هکتار بوده و در آن 200 ساختمان تاسیساتی مختلف قرار گرفته است، این ساختمان‌ها شامل مکان‌هایی برای تشکیل پادگان‌ها، پناهگاه‌ها، یک ایستگاه راه آهن و دو فرودگاه می‌شود. سیستم‌های تامین برق و آب، جاده‌های آسفالتی و بتنی و سیستم روشنایی این مجموعه را به یک شهر خودکفا در وسط جنگل تبدیل کرده و ادعا می‌شود هیتلر بیش از 800 روز را در آن سپری کرده است. حال در ادامه شما را با این مکان مخوف بیشتر آشنا می‌سازیم.

آشیانه گرگ لهستان | معرفی - تصاویر - نحوه پیدایش

کشف مکان آشیانه گرگ لهستان

آدولف هیتلر هنگام برنامه‌ریزی برای حمله به اتحاد جماهیر شوروی، مکان مناسبی را می‌خواست که از آنجا بتواند طرح موسوم به بارباروسا (نام رمز حمله به اتحاد جماهیر شوروی) را با موفقیت اجرا کند.

تصمیم برای ساخت آشیانه گرگ در تابستان 1940 گرفته شد، زمانی که سرهنگ رودولف اشموند رئیس آجودان هیتلر، دکتر فریتز تود وزیر تسلیحات و مهمات و سرگرد گرهارد انگل آجودان هیتلر جنگل گیرلوز را مورد شناسایی قرار دادند. در پی این شناسایی آن‌ها قسمتی از جنگل را که 8 کیلومتری شرق شهر Ketrzyn قرار داشت را به عنوان مکانی ایده آل برای ستاد جنگ هیتلر معرفی کردند.

این جنگل از راه‌های ارتباطی بسیار دور، اما در نزدیکی مرز با اتحاد جماهیر شوروی قرار داشت که از اهمیت استراتژیک بالایی برخوردار بود. دریاچه‌‌های ماسوری که در شرق جنگل امتداد داشتند، مانعی طبیعی در برابر نیروهای زمینی به شمار می‌رفتند. همچنین پروس شرقی یکی از مستحکم‌ترین مناطق رایش سوم محسوب می‌شد. در منطقه آن دژهای زیادی همچون گیزیکو، تورون، کلاجپدا و پیلاوا قرار داشته و علاوه بر آن‌ها مناطق به اصطلاح مستحکم با سنگرهای ضد تانک و درهم تنیدگی‌های سیم خاردار به چشم می‌خورد.

آشیانه گرگ لهستان | معرفی - تصاویر - نحوه پیدایش

زندگی در آشیانه گرگ لهستان

تجهیزات فنی مدرن، سیستم آبرسانی، سیستم فاضلاب، تصفیه خانه فاضلاب، سیستم ارتباطات فرماندهی، جاده‌های آسفالته و بتنی روشن شده با فانوس، آرایشگاه، سونا، سینما، اتاق‌های چای، همه اینها آشیانه گرگ را به یک شهرک جنگلی خودکفا تبدیل کرده بودند.

هیتلر با همراهانش در 24 ژوئن 1941 به آشیانه گرگ رسیدند. در مجموع، هیلتر بیش از 800 روز را در این مقر زندگی کرد. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در سال 1944، بیش از دو هزار نفر در این مقر سکونت داشتند که تنها 20 نفر از آنها زن بودند.

سرانجام آدولف هیتلر در 20 نوامبر 1944 که با تهدید حمله نیروهای شوروی رو به رو گشت و آشیانه گرگ را برای همیشه ترک کرد. دو روز بعد، فیلد مارشال ویلهلم کایتل دستور نابودی آشیانه گرگ را صادر با رمز منفجر کردن جزیره صادر نمود.

آشیانه گرگ لهستان | معرفی - تصاویر - نحوه پیدایش

جمع بندی

آشیانه گرگ لهستان یکی از مخوف‌ترین مکان‌های گردشگری در کشور لهستان بوده که در سال 1944 سربازان شوروی کل مجموعه را منفجر کردند، اما اکنون این مجموعه در وضعیت خوبی حفظ شده و قابل بازدید است.


سوالات متداول آشیانه گرگ لهستان

آشیانه گرگ لهستان مقر چه کسی بود؟

آشیانه گرگ مقر جنگی آدولف هیتلر است، او بین ژوئن 1940 تا نوامبر 1944 در آنجا زندگی می‌کرد.

این مکان چگونه ساخته شد؟

آدولف هیتلر هنگام برنامه‌ریزی برای حمله به اتحاد جماهیر شوروی، مکان مناسبی را می‌خواست که از آنجا بتواند طرح موسوم به بارباروسا (نام رمز حمله به اتحاد جماهیر شوروی) را با موفقیت اجرا کند.

هیتلر حدود چند روز در این مکان زندگی کرد؟

هیتلر با همراهانش در 24 ژوئن 1941 به آشیانه گرگ رسیدند. در مجموع، هیلتر بیش از 800 روز را در این مقر زندگی کرد.

مشاوره تخصصی و ارزیابی ویزا

شاید برای شما جالب باشد

مطالب مرتبط

باغ ساکسون ورشو | آشنایی – تصاویر – تاریخچه

باغ ساکسون ورشو یک باغ عمومی 5/15 هکتاری بود که در مرکز ورشو پایتخت کشور لهستان و در یکی از...

خواندن بیشتر

هتل ام دی ام سیتی ورشو | معرفی – تصاویر – رزرو

هتل ام دی ام سیتی ورشو جزو هتل های سه ستاره ورشو به شمار می رود.این هتل از مرکز شهر...

خواندن بیشتر

با بهترین هتل های کراکوف لهستان آشنا شوید

شهر تاریخی و فرهنگی کراکوف به دلیل داشتن گردشگران زیاد، دارای هتل های زیادی است. بنابراین نگرانی از لحاظ اقامت...

خواندن بیشتر
نظرات خود را با ما در میان بگذارید

دیدگاه کاربران

هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید

دیدگاه شما در مورد این مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

021-34703