سفارت دانمارک | معرفی – تصاویر – تاریخچه – آدرس

سفارت دانمارک | معرفی – تصاویر – تاریخچه – آدرس

سفارت دانمارک، یکی از سفارت‌های کشورهای حوزه اسکاندیناوی و البته اتحادیه اروپا است که برای انجام امور کنسولی، سیاسی، دیپلماتیک و فرهنگی دایر شده است.

سفارت دانمارک یکی از سفارت‌های کشورهای حوزه اسکاندیناوی و البته اتحادیه اروپا است که برای انجام امور کنسولی، سیاسی، دیپلماتیک و فرهنگی دایر شده است. تاریخچه روابط ایران و دانمارک قدمت طولانی داشته و به عصر صفویان باز می‌گردد.

برای آشنایی بیشتر با حوزه فعالیت‌ها و مسئولیت‌های سفارت دانمارک، کارمندان سفارت و رزرو وقت سفارت دانمارک جهت سفر به این کشور زیبای شمال اروپا در ادامه با ما همراه باشید.

سفارت دانمارک | معرفی - تصاویر - تاریخچه - آدرس | یوروپ تورز

آشنایی با سفارت دانمارک

به صورت کلی سفارت هر کشوری به عنوان نماینده و بخش کوچکی از آن کشور شناخته می‌شود. محیط سفارت بر اساس قوانین همان کشور اداره شده و سفیر مسئولیت تمام امور کنسولی، تجاری و ویزا را بر عهده دارد.

دانمارک نیز از این قاعده مستثنی نیست و شخص سفیر که از سوی حکومت دانمارک انتخاب شده بعد از معرفی به ایران، مسئولیت هایش را بر عهده می‌گیرد. ما در ادامه می‌خواهیم مسئولیت‌های سفارت و حوزه‌های فعالیت را به صورت مبسوط به شما معرفی کنیم، ولی در یک دسته بندی کلی لازم است بدانید که اولین نقش سفارت، مسئولیت دیپلماتیک و سیاسی است. سفارت دانمارک در ایران به عنوان نماینده کشورش باید به امور تمام اتباع دانمارکی ساکن ایران بپردازد.

روابط دیپلماتیک را مدیریت کند. در اتاق بازرگانی، صادرکنندگان و شرکت‌های بیزینسی دانمارکی فعال در ایران را هدایت کند. در انتها نیز یکی از وظایف اصلی سفارت که تقریبا همه با آن آشنا هستند، رسیدگی به امور کنسولی، صدور ویزاهای توریستی، تجاری، تحصیلی و کاری، رسیدگی به ریجکتی ویزا و اعتراض‌ها است. سفارت مسائل مربوط به اقامت و مهاجرت را بررسی کرده و بعد از ارجاع آن به اداره مهاجرت دانمارک، مسئولیت اصلی در تصمیم‌گیری و صدور ویزا را دارد.

روابط ایران و دانمارک

دانمارک به عنوان یکی از کشورهای تراز اول اروپایی از قدمت کهن در منطقه اسکاندیناوی (شمال اروپا) برخوردار است. بر مبنای همین قدمت روابط ایران و دانمارک به زمان صفویان بازمی گردد. اولین سفیر ایرانی در قرن 17 و زمان شاه سلیمان صفوی به نمایندگی از حکومت صفویان و ایران به دانمارک سفر کرد تا راهی برای مذاکرات آتی دو کشور آغاز کند. سرآغاز شروع روابط دیپلماتیک ایران و دانمارک به صورت رسمی را می‌توان از همین زمان مصادف با پادشاهی کریستین پنجم دانمارک دانست. به مرور و در عصر معاصر روابط ایران و دانمارک گسترش یافت و سفارتخانه دانمارک به معنای مدرن و امروزی آن در سال 1933 در تهران تاسیس شد.

تاریخچه سفارت دانمارک

اولین سفارت دانمارک در ایران، در عصر قاجار و کمی پیش از جنگ جهانی دوم، در سال 1933 در تهران و حوالی خیابان لاله زار امروزی تاسیس شد. اولین سفارت ایران نیز در سال 1958 و در دوران جنگ سرد، در پایتخت دانمارک شهر کپنهاگ به صورت رسمی شروع به فعالیت کرد.

در سالهای اخیر نیز سفارت دانمارک از ساختمان قدیمی خود به بنای جدید در خیابان شریعتی، بالاتر از پل صدر نقل مکان کرد و علی رغم فراز و نشیب‌های متعدد در روابط بین دو کشور به فعالیت‌های خود ادامه داد. در حال حاضر نیز سفارت دانمارک با فعالیت‌های متعددی که تحت پوشش دارد یکی از سفارت‌های فعال در تهران است که بر مبنای قوانین بین الملل کار می‌کند.

تاریخچه سفارت دانمارک | یوروپ تورز

درباره سفارت دانمارک

پیش از آشنایی با فعالیت‌های سفارت و یا نحوه رزرو وقت سفارت دانمارک جهت امور کنسولی و اخذ ویزا، می‌خواهیم اندکی با سفارت آشنا شویم. کشور دانمارک با رژیم مشروطه سلطنتی اداره می‌شود و شخص سفیر نماینده کشور خودش در تمامی امور مربوطه است.

به عنوان مثال تمامی ویزاهای صادر شده بعد از اعلام نظر آفیسر پرونده باید به امضای سفیر برسد. همچنین شخص سفیر به عنوان نماینده‌ای از سوی پارلمان و خانواده سلطنتی دانمارک تا جایی که قوانین بین‌المللی اجازه دهد می‌تواند در مسائل دیپلماتیک و موارد مشابه صاحب اختیار و عمل باشد. در حال حاضر نیز مسئولیت‌های اجرایی دانمارک با پارلمان است و ملکه دانمارک، ملکه مارگارت نماینده کشور و البته یکی از زنان قدرتمند در سطح اروپا است.

در حال حاضر سفیر محترم دانمارک در ایران جناب آقای دانی آن است. طبق نوشته‌های ایشان در وبسایت رسمی سفارت، ایران و دانمارک بیش از 80 سال سابقه روابط دیپلماتیک دارند و در حال حاضر نیز می‌خواهند این رابطه را گسترش دهند. این گسترش روابط علاوه بر حوزه سیاسی، شامل فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی هم می‌شود. در حال حاضر هم برای اخذ ویزای دانمارک، شرایط سرمایه گذاری و یا تحصیل در این کشور می‌توانید از طریق سفارت اقدام کنید.

سفارت دانمارک و رزرو وقت سفارت

اگر می‌خواهید برای ویزای شینگن دانمارک درخواست بدهید این مهم را به خاطر داشته باشید که جمع آوری مدارک برای ویزاهای کوتاه مدت بر عهده شرکت وی اف اس است و شما باید از طریق این شرکت زمانی برای ارائه مدارک رزرو کنید. بعد از تحویل مدارک تمامی پرونده‌ها به سفارت ارجاع داده خواهد شد. طبق اعلام رسمی سفارت دانمارک مسئولیت تمامی ویزاهای صادر شده بر عهده سفارت است و شرکت واسطه هیچ نقشی در رد درخواست و یا صدور ویزا نخواهد داشت. در نتیجه بهتر است تمامی مدارک خود را بر اساس اعلام‌های رسمی سفارت مرتب کرده و تحویل دهید.

مسئولیت سفارت دانمارک برای ویزای بلند مدت

متقاضیانی که می‌خواهند برای مدت طولانی‌تری در دانمارک بمانند (حداقل به مدت 180 روز یا بیشتر) و یا در این کشور مشغول کار و تحصیل شوند باید به صورت مستقیم با سفارت در ارتباط باشند. به این ترتیب بعد از اخذ نامه پذیرش بهتر است تمامی مدارک خود را طبق اعلام رسمی وبسایت سفارت مرتب کرده و ترجمه کنید. صدور ویزاهای بلند مدت بر عهده سفارت دانمارک است و زیر نظر اداره مهاجرت انجام می‌شود. به این ترتیب همچون مورد قبل صدور ویزا و یا رد درخواست بر عهده سفارت است و شما باید تمامی موارد کنسولی را از طریق سفارت پیگیری کنید.

امور کنسولی یکی از وظایف اصلی سفارت دانمارک

یکی دیگر از مسئولیت‌های سفارت دانمارک صدور پاسپورت برای اتباع دانمارکی ساکن ایران است. بر اساس اعلام رسمی سفارت پاسپورت‌های صادر شده از دانمارک ارسال می‌شود و اتباع می‌توانند در شرایط اضطراری و یا در صورت سرقت مدارک برای پاسپورت جدید درخواست دهند. درخواست پاسپورت به صورت شخصی انجام شده و همراه با بیومتریک و
ارائه عکس جدید است که از دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت 13 تا 16 در محل سفارت دانمارک انجام خواهد شد.

سفارت دانمارک و رسیدگی به ریجکتی انواع ویزا

یکی دیگر از وظایف سفارت دانمارک در امور کنسولی، رسیدگی به اعتراض‌های ریجکتی ویزای دانمارک است. صدور ویزای دانمارک ( اعم از توریستی، تجاری و تحصیلی) و یا رد درخواست ویزا بر اساس قوانین بین‌المللی، قوانین و شرایط داخلی و البته وضعیت کلی جامعه انجام می‌پذیرد. برهمین مبنا گاهی اوقات سفارت برخی درخواست‌هایی که با مدارک کافی همراه نباشد را رد خواهد کرد.

متقاضیان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا (European Union) بر مبنای قوانین بین‌المللی این حق را دارند که بر اساس قوانین نامه اعتراض نوشته و در نامه عنوان کنند که چرا این رد درخواست را اشتباه می‌دانند. به این مهم توجه داشته باشید که بعد از دریافت نامه ریجکتی در صفحه آخر نحوه اعتراض، زمان مجاز و شرایط برای شما درج شده است. بعد از تحویل نامه به سفارت آنها طی یک تا سه ماه به شما پاسخ خواهند داد.

توجه داشته باشید که رسیدگی به اعتراض شما بر عهده قسمت کنسولی سفارت است و دیگر بخش‌ها پاسخگوی شما نخواهند بود. قسمت کنسولی سفارت نیز بر اساس سیاست‌های روز و دستور اداره مهاجرت دانمارک، ویزا را صادر خواهد کرد.

سفارت دانمارک و رسیدگی به ریجکتی انواع ویزا | یوروپ تورز

امور تجاری و روابط بیزینسی سفارت دانمارک

فعالیت های سفارت دانمارک تنها به موارد کنسولی و امور ویزا ختم نمی‌شود، بلکه سفارت اتاق بازرگانی هم دارد و برای سرمایه گذاران دانمارکی که علاقمند سرمایه گذاری در ایران باشند، خدماتی را ارائه می‌دهند. طبق اعلام رسمی سفارت شورای تجاری، بخشی از وزارت امور خارجه است که وظایفی مرتبط با شرکت‌های خصوصی حوزه صادرات، فعالیت‌های بین المللی و افزایش سرمایه گذاری را بر عهده دارد.

حوزه فعالیت‌ های تجاری سفارت دانمارک

این شورا در تلاش است تا بهترین شرایط و امکانات را برای صادرکنندگان دانمارکی مهیا کند تا بتوانند با همکاران داخل ایرانی بهترین همکاری‌ها و رقابت‌های بین‌المللی را داشته باشند. همچنین جالب است بدانید که شورای تجاری توسط بهترین و فعال ترین تاجرانی که تجربه بین‌المللی در صنایع مختلف دارند، اداره می‌شود.

فعالیت اصلی این تاجران برای روابط هرچه نزدیک‌تر تجاری میان تاجران دانمارکی و ایرانی است. بر اساس اعلام رسمی سفارت دانمارک سالانه بیش از 6 هزار شرکت دانمارکی که بسیاری از آنها نوپا و تازه کار هستند به همین ترتیب فعالیت خود را آغاز می‌کنند. به این ترتیب شرکت‌های تازه کار می‌توانند از طریق شورای تجاری سفارت خودشان وارد فعالیت های بین‌المللی و مارکت جهانی شوند. جالب است بدانید که شورای تجاری مستقیم زیر نظر سفارت اداره شده و شخص یا ارگان دیگری در این مهم دخیل نیست.

آشنایی با کارمندان سفارت دانمارک

شما می توانید برای انجام شدن بهتر پروسه کارهای کنسولی یا تجاری و یا حتی برای آشنایی بیشتر با کارمندان سفارت از طریق وبسایت رسمی،  با آنها در ارتباط باشید. ما نیز در اینجا شما را با کارمندان رسمی سفارت آشنا می‌کنیم.

علاوه بر سفیر محترم، اشخاص دیگری نیز به نمایندگی کشورشان در سفارت مشغول به کار هستند. به این ترتیب معاون جناب سفیر، سرکار خانم ماژا مُرتِنسِن هستند که وظایفشان به صورت مستقیم توسط سفیر و البته قوانین بین‌المللی تعریف می‌شود. کنسول محترم سفارت دانمارک نیز سرکار خانم آئسه دالاگِر پانولیا سکو هستند. ایشان مسئول تمام امور کنسولی سفارت، موارد مربوط به پاسپورت و صدور ویزا هستند. مشاور سفارت هم جناب تِرکِل هالبرگ بورگ هستند که  مسئولیت‌هایشان بر اساس قانون مشخص و توسط سفیر ابلاغ میشوند.

کنسول مهاجرتی که شاید مورد علاقه و توجه بسیاری از ایرانیان باشد بر عهده جناب مُرتن بولورسن است و کارآموزهای رسمی سفارت نیز کاترین بائو کاجر و پیتر بیس گارد هستند.

متقاضیان می توانند در صورت نیاز به مکاتبه بیشتر با سفارت دانمارک در ایران و بخش مورد نظرشان از طریق وبسایت سفارت، با شخص مورد نظر از طریق ایمیل مکاتبه کرده و یا در ساعت اداری با سفارت تماس بگیرند. همچنین آدرس سفارت دانمارک در تهران به شرح زیر است:

تهران،خیابان شریعتی، خیابان هدایت، شماره 10، سفارت پادشاهی دانمارک

تعطیلات رسمی سفارت دانمارک

تعطیلات رسمی سفارت بر اساس تقویم داخلی دانمارک و البته تقویم ایران مشخص می‌شود. همچنین تعطیلی‌های آخر هفته نیز بر مبنای تعطیلات ایران و دانمارک است. به همین ترتیب روزهای تعطیل رسمی شامل مناسبت‌های اول ژانویه (روز اول سال نوی میلادی)، 20 و 21 مارس، 2 آوریل، 18 و 21 آوریل، 30 می، 11 آگوست، 8 سپتامبر، 27 اکتبر و 14 نوامبر است. همچنین سفارت در 24 دسامبر عصر کریسمس و روز میلاد حضرت مسیح نیز تعطیل است.

علاوه بر تعطیلات بین‌المللی، مناسبت‌های رحلت رهبر کبیر انقلاب، روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، رحلت پیامبر اسلام و 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب نیز از تعطیلات سفارت دانمارک است.

بر اساس تعطیلات رسمی، تعطیلی روزهای جمعه و شنبه بهتر است پیش از هرگونه اقدام کنسولی و سفارتی حتما نگاهی به تقویم داشته باشید. در این صورت می‌توانید پروسه احتمالی کارهای خود را محاسبه کرده و بدون نگرانی از تعویق در جواب ویزا و موارد مشابه برای سفر خود برنامه‌ریزی کنید.

همچنین بهتر است پروسه انجام کارها و صدور انواع ویزا را بر اساس اعلام رسمی سفارت جست و جو کنید. به عنوان مثال طبق اعلام های بین‌المللی صدور ویزای کوتاه مدت به 14 روز کاری زمان نیاز دارد، در صورتی که جواب ویزای بلند مدت و مولتی تا دوماه کاری طول خواهد کشید. پس بهتر است برای برنامه‌ریزی بهتر، بر مبنای نوع ویزای درخواستی اطلاعات رسمی را از سفارت بگیرید.

جزئیات دانستنی از سفارت دانمارک

سفارت دانمارک همچون دیگر سفارت‌های داخل ایران از دو قسمت کنسولی و دیپلماتیک برخوردار است. قسمت دیپلماتیک سفارت توسط سفیر و مستقیم زیر نظر دولت کشور اداره می‌شود.قسمت کنسولی نیز وظایفی که پیشتر ذکر شد را بر عهده دارد که مهمترین آن رسیدگی به امور ویزا و اتباع دانمارکی در ایران است.

قدیمی‌ترین ساختمان سفارت دانمارک در جنوب تهران است و با گسترش شهری، سفارت دانمارک نیز همچون دیگر سفارت‌ها به نقاط شمالی شهر منتقل شد. اقامتگاه سفیر دانمارک نیز در نزدیکی سفارت است.

تمامی کارمندان سفارت در ایران و دیگر کشورها در استخدام دولت کشور خودشان هستند و تحت نظر وزارت امور خارجه کار می‌کنند. این کارمندان از تحصیلات مرتبط در زمینه علوم سیاسی، روابط بین الملل و حقوق بین الملل برخوردار هستند و مطابق با قوانین وزارت کار کشور خودشان فعالیت می‌کنند.

در انتها باید گفت که فراموش نکنید سفارت دانمارک همچون دیگر کشورها بر اساس قوانین بین‌المللی اداره می‌شود و شما برای اطلاع از تمامی قوانین و اخبار سفارت می‌توانید وبسایت رسمی سفارت را مطالعه کنید.

جزئیات دانستنی از سفارت دانمارک | یوروپ تورز

سوالات متداول سفارت دانمارک

یکی از وظایف سفارت دانمارک چیست؟

یکی دیگر از وظایف سفارت دانمارک در امور کنسولی، رسیدگی به اعتراض‌های ریجکتی ویزای دانمارک است.

سفارت دانمارک چه مسئولیت هایی را بر عهده دارد؟

صدور ویزاهای بلند مدت بر عهده سفارت دانمارک است و زیر نظر اداره مهاجرت انجام می‌شود. به این ترتیب همچون مورد قبل صدور ویزا و یا رد درخواست بر عهده سفارت است و شما باید تمامی موارد کنسولی را از طریق سفارت پیگیری کنید.

در شرایط اضطراری یا سرقت پاسپورت چگونه می توانیم مجدد برای اخذ پاسپورت از سفارت دانمارک اقدام کنیم؟

درخواست پاسپورت به صورت شخصی انجام شده و همراه با بیومتریک و ارائه عکس جدید است که از دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت 13 تا 16 در محل سفارت دانمارک انجام خواهد شد.

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!