09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ویزای فرانکفورت

ویزای فرانکفورت

قبل از هر توضیحی در مورد ویزای فرانکفورت باید بدانیم که هدف خود ویزا حال به هر مقصد و یا علتی است. گرفتن ویزای یک کشور به معنی اجازه صدور برای ورود و یا گذر کردن از داخل خاک آن کشور از طرف دولت و کنسولگری آن کشور می باشد.

تقسیم بندی ویزا از نظر هدف سفر

ویزا دارای انواع مختلفی است که شما با توجه به هدفتان برای ورود به یک کشور اقدام به دریافت آن می کنید که شرایط دریافت ویزای فرانکفورت نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.

انواع ویزا:

ویزای توریستی: این ویزا همانطور که از اسم آن مشخص است ویزایی است که شما به قصد سفر و تفریح به آن کشور اقدام به دریافت آن می کنید که برای صدور ویزا باید مدارک مورد نیاز را برای افسر مهاجرت آماده کنید. مسافرین و گردشگران از طریق رزرو تور اروپا به شهر فرانکفورت سفر مینمایند.

ویزای ملاقات دوستان و اقوام: این نوع از ویزا درست مانند نوع قبلی می باشد که فقط در نوع مدرکی که ارائه می دهید کمی با هم متفاوت است و دریافت این ویزا راحت تر از ویزای توریستی می باشد.

ویزای درمان: برای درمان در کشور مقصد از این نوع ویزا استفاده می شود.

ویزای تجارت: این نوع ویزا بیشتر برای تجار و بازرگانان مناسب می باشد که برای مقاصد خرید کالا و کارهای تجاری قصد ورود به خاک یک کشور را دارند.

دریافت ویزای عبوری یا ترانزیت که به شما اجازه می دهد از آن کشور برای رسیدن به کشور ثالث عبور کنید که مدت آن بسیار کم و محدود می باشد و انواع دیگر ویزاها مانند ویزای دانشجویی، ویزای کاری و ویزای مهاجرت که اخذ هر کدام پروسه مختص خود را دارا می باشد و مدت اعتبار آن نیز طولانی تر می باشد.

ویزای فرانکفورت

ویزای فرانکفورت

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا

برای اخذ ویزای فرانکفورت و یا هر نوع ویزای شنگن داشتن مدارک زیر الزامی است:

۱- داشتن پاسپورت الزامی است و تاریخ انقضاء آن باید بین ۳ تا ۶ ماه بعد از پایان سفر باشد.

۲- شناسنامه

۳- پر کردن فرم درخواست ویزا با کمک آژانس های مسافرتی معتبر، که سوالاتی که در آن پرسیده می شود در رابطه با هدف شما از سفر به کشور مقصد را مشخص می کند.

۴- ارائه مدارکی که نشان دهد شما در کشور خود صاحب شغل و یا دانشجو هستید و یا هر مدرکی که دلیلی بر بازگشت شما به کشور باشد.

۵- مدارکی که نشان می دهد شما از تمکن مالی برخوردار هستید.

۶- عکس جدید از چهره شما که حتما باید بدون آرایش و روتوش باشد.

۷- بیمه مسافرتی

۸- رزرو پرواز و خرید بلیط رفت و برگشت

۹- دعوتنامه از شخص و یا شرکت مورد نظر و یا رزرو قطعی هتل و مدت اقامت

ویزای شینگن

برای دریافت ویزای فرانکفورت</

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۲۶ دی ۱۳۹۶

با رفتن به تور دوسلدروف که از شهرهای تاریخی و مهد هنر آلمان است، می‌توان خاطرات منحصر ...

۰۶ آبان ۱۳۹۷

هتل های کلن همانطور که می دانید شهر کلن کشور آلمان یکی از شهرهایی به شمار می ...

۲۰ فروردین ۱۳۹۷

مراکز خرید برلین برلین به عنوان پایتخت کشور آلمان و شهری بزرگ و دیدنی شامل مراکز خرید ...

نظر دهید

0 نظر

ارسال نظر در این پست بسته شده است.

طراحی و اجرا یوروپ تورز

همین الان تماس بگیرید

درخواست ویزا




ثبت شماره از شما، تماس با ما