09107636326 --- 021-88851080
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ویزای هلند

کشور هلند جز ۲۶ کشور منطقه شینگن می‌باشد ، که حتماً باید برای ورود به این کشور باید ویزای هلند ( شینگن ) را دریافت نمایید . با گرفتن ویزای هلند می‌توانید به ۲۵ کشور دیگر اروپایی که شامل اتریش ، بلژیک ، جمهوری ، چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، استونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس ، لیختن‌اشتاین بدون هیچ حد مرزی مسافرت کنید .

کشور هلند ازنظر جغرافیایی از کشورهای اروپایی غربی می‌باشد و ازنظر موقعیت خاص جغرافیایی در اروپا دومین بندرگاه بزرگ رادار است . کشور هلند دارای مساحت کم و خشکی آن از سطح دریا پایین‌تر قرار دارد ولی جزء یکی از سرسبزترین کشورها محسوب می‌شود به‌نوعی به کشور گل‌ها مشهور است . گردشگران زیادی سالانه برای شرکت در جشنواره‌های گل و گیاه به این کشور مسافرت می‌کنند . در ادامه به نحوه گرفتن ویزای هلند در ایران می‌پردازیم .

ویزای هلند

ویزای هلند

انواع ویزای کشور هلند

  1. ویزای هلند – توریستی

حداکثر مدت اقامت توریستی توسط این ویزا ۹۰ روز می‌باشد . این ویزا مخصوص افرادی است که می‌خواهند صرفاً از کشور هلند بازدید و گردش داشته باشند ، برای همین به ویزای هلند احتیاج دارند .

  1. ویزای هلند – تجاری

ویزای توریستی هم همان‌طور که از اسمش مشخص است مخصوص اجلاس‌ها ، ملاقات تجاری ، شرکت در جلسه‌های کاری ، سرمایه‌گذاری و … در کشور هلند قرار داده‌شده است و شما می‌توانید این ویزای هلند را برای خود درخواست بدهید .

  1. ویزای کشور هلند – ملاقات خانواده و بستگان

هستند افرادی که در کشور هلند اقوام و دوستانی داشته باشند و برای دیدن آن‌ها از این نوع ویزای هلند استفاده می‌نمایند .

  1. ویزای هلند – ترانزیت فرودگاهی

ویزای ترانزیت فرودگاهی فقط صرفاً برای استفاده از ترانزیت فرودگاهی یک کشور عضو شینگن مثل کشور هلند صادر می‌شود . این ویزای هلند صرفاً برای عوض کردن پرواز و خروج از محدوده شینگن می‌باشد و مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و ایران جز ۱۸ کشوری است که درخواست این ویزا را نیاز دارد .

  1. ویزای هلند – ورود مجدد به کشور

این ویزای هلند فاقد اجازه اقامت معتبر می‌باشد و فقط صرفاً برای عبور از خاک کشور هلند به کشور دیگر صادر می‌شود .

  1. ویزای کشور هلند – ملی

این ویزای هلند از نوع طولانی‌مدت که بهش ویزای ملی گفته می‌شود و برای امور تحصیل و کار مورداستفاده قرار می‌گیرد .

ویزای هلند

ویزای هلند

مراحل گرفتن ویزای کشور هلند

اولین قدم برای گرفتن ویزای هلند ، تکمیل و ارسال فرم ویزا ویزای هلند است . در هنگام تکمیل فرم ویزای کشور هلند باید هدف از سفر و نوع ویزایی که می‌خواهید از آن استفاده نمایید را انتخاب نمایید .  بعد از تکمیل فرم خود باید با ما تماس گرفته درخواست خود را پیگیری نمایید . آژانس مسافرتی سفری دیگر کلیه امور مربوط به وقت سفارت هلند و ویزای هلند را برای شما انجام خواهد داد.

ویزای هلند

ویزای هلند

نکات مهم در ارسال مدارک و مراجعه حضوری

  1. پس‌ازاینکه سفارت‌خانه برای شما تعیین وقت قرار حضوری را تعیین کرد به‌هیچ‌عنوان نمی‌توانید آن را تغییر یا لغو نمایید .
  2. زمانی که صحت اطلاعات شما توسط سفارت‌خانه کشور هلند تائید شد زمان و روز ملاقات حضوری شما به ایمیلتان ارسال می‌شود .
  3. زمانی که می‌خواهید گذرنامه خود را به سفارت خانه برای دریافت ویزای هلند بدهید حتماً حتماً باید اصل رسید وجه واریزی ویزای خود و کارت شناسایی خود را هم به همراه داشته باشید .
  4. درخواست وقت ملاقات از سفارت‌خانه و ارسال مدارک توسط ایمیل حتماً باید به‌صورت فردی صورت بگیرد . مدارک کل خانواده را نمی‌توانید یکجا ارسال نمایید .
  5. حداقل باید سه ماه قبل از سفر خود به هلند باید شروع به تعیین وقت قبلی از سفارت‌خانه و دریافت ویزای هلند را آغاز نمایید .
  6. حتماً در هنگام مراجعه خود به سفارت‌خانه باید پرینت ایمیل وقت ملاقات خود را به همراه داشته باشید .
ویزای هلند

ویزای هلند

مدارک موردنیاز برای ویزای کشور هلند

  • شناسنامه
  • کپی بلیت رفت‌وبرگشت
  • سه قطعه عکس زمینه سفید
  • محل اقامت در طول سفر در کشور هلند
  • در صورت داشتن کارت کمک‌هزینه اجتماعی
  • فرم درخواست ویزا که به‌صورت کاملاً تایپ‌شده و پرینت به همراه داشته باشید .
  • مشخصات کامل خود شامل وضعیت تأهل ، گواهی مرگ همسر ، شناسنامه فرزندان خود
  • داشتن حداقل ۶ ماه اعتبار از گذرنامه خود و خالی بودن دو صفحه از گذرنامه و داشتن کپی از بقیه صفحات گذرنامه
  • داشتن بیمه مسافرتی معتبر بااعتبار ۳۰۰۰۰ دلار در کشور هلند و حوزه شینگن برای هزینه‌های احتمالی مراقبت‌های ویژه و هزینه‌های بیمارستانی اضطراری تا پایان سفر خود در کشورهای حوزه شینگن معتبر باشد .
ویزای هلند

ویزای هلند

ارائه گواهی تمکن مالی

  • کارمندان : قرارداد کاری خود ، اجازه خروج از کشور توسط کارفرما ، داشتن مفاصل حساب مالیاتی برای فیش حقوق خود
  • مشاغل آزاد : داشتن مفاصل حساب مالیاتی ، داشتن کپی جواز کسب خود ، به همراه داشتن گردش حساب بانکی شش ماه گذشته
  • دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل
  • بازنشستگان : فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

میزان هزینه صدور ویزای کشور هلند

هزینه صدور ویزای هلند برای هر نفر ۶۰ یورو ولی برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال ، ۳۵ یورو تعیین‌شده است . واحد تعیین مبلغ ویزای شما به یورو می‌باشد ولی شما می‌توانید معادل آن را با پول رایج کشورهای دیگر شینگن پرداخت نمایید . البته افرادی هم هستند که از پرداخت این هزینه معاف هستند مثل :

  • کودکان زیر ۶ سال شما
  • شهروندان آذربایجان و ارمنستان که  ۱۲ سال هستند .
  • افرادی که می‌خواهند در سازمان‌های بین‌المللی کشور هلند استخدام بشوند .
  • بستگان درجه‌یک که زیر ۲۱ سال هستند و همسر ، فرزندان شهروندان کشور هلند هستند .
  • محققان ، دانش آموزان ، دانشجویانی که به هدف سفرهای تحقیقاتی و علمی به کشور هلند سفر می‌کنند .
  • نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که می‌خواهند در همایش‌های تحصیلی ، علمی ، ورزشی ، فرهنگی شرکت به عمل بیاورند  .
ویزای هلند

ویزای هلند

زمان موردنیاز برای گرفتن ویزای کشور هلند

کمترین زمان رسیدگی به مدارک شما و صدور ویزای هلند برای شما ۲۰ روز می‌باشد و در تمام این ۲۰ روز ویزای شما در اختیار سفارت کشور هلند خواهد بود .

  • نشانی سفارت کشور هلند

تهران – فرمانیه – خیابان دیباجی شمالی – خیابان ارغوان غربی –  پلاک ۶۰

 

آدرس و تماس با آژانس مسافرتی سفری دیگر:

تلفن:
۰۲۱-۸۸۸۵۱۰۸۰
ایمیل:
visa@safaridigar.com
نشانی:
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید. 

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بیواسطه در خصوص وقت سفارت هلند ، ویزای هلند ، تور هلند و تور اروپا میباشد.

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۲۱ خرداد ۱۳۹۷

ویزای تجاری هلند ویزای تجاری هلند از جمله ویزاهایی است که سالانه افراد زیادی به منظور رونق ...

۲۱ بهمن ۱۳۹۶

دعوتنامه نمایشگاهی هلند هلند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که برای سفر به آن باید ویزای ...

۲۱ بهمن ۱۳۹۶

دعوتنامه تجاری هلند جهت آشنایی با دعوتنامه تجاری هلند در این مقاله همراه ما باشید، برای سفر ...

نظر دهید

3 نظر

شمسیه دوستی ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام
من میخوام تعطیلات عید به آمستردام سفر کنم متاسفانه نمیدونم چطور ویزا دریافت کنم گذرنامه دارم
با تشکر

بابازاده ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام و احترام
دوست عزیز شما جهت دریاقت ویزای هلند باید قبل از هر اقدامی وقت سفارت بگیرید و پس از آن مدارک خود را آماده کرده و در زمان تعین شده به سفارت تحویل دهید در مرحله بعد منتظر ویزا بمانید
در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید میتوانید با ما تماس بگیرید
با تشکر
سفری دیگر
۰۲۱۸۸۸۵۱۰۸۰

صابر علیزاده ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ پاسخ

با سلام
ممنون‌از سایت‌خوبتون

طراحی و اجرا تور اروپا

همین الان تماس بگیرید

درخواست ویزا




ثبت شماره از شما، تماس با ما