1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

چگونه ویزای لیون فرانسه بگیریم؟

زمانی که تصمیم گرفتید تا به شهر لیون سفر کنید، مجبورید اقدام به اخذ ویزای لیون فرانسه نمایید. فرانسه جزو کشورهایی است که ویزای شینگن اروپای غربی را در اختیار مسافران و کسانی که قصد اقامت به هر دلیل دیگری را دارند، قرار می دهد. اگر می خواهید درباره شهر لیون و مراحل اخذ ویزای لیون فرانسه اطلاعات بیشتری داشته باشید تا با سرعت بیشتری ویزای خود را اخذ کنید، با ما همراه باشید.

آشنایی با لیون فرانسه

تمامی ما فرانسه را با برج ایفل در پاریس، برند پژو، شانزلیزه و لوور و مسابقه نخل طلای کن می شناسیم. در این بین اگر می خواهید در سفر خود طعم غذاهای اصیل دنیا رو بچشید و از هنر آشپزی خالص لذت ببرید و در نهایت، اگر می خواهید یک شهر با قدمت ۲۰۰۰ ساله که سالانه ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ نفر گردشگر را جذب خود می کند را بازدید نمایید، پیشنهاد ما رفتن به شهر لیون و بازدید از دیدنی‌ ها و غذاهای متنوع آنجا است. این شهر در دنیا به عنوان مهد خوراکی‌ های متنوع، مورد اقبال مردم جهان قرار گرفته است.

ویزای لیون

انواع ویزای فرانسه

حتما می دانید که آنچه که ویزای شینگن را توجیه می کند و قدرت آن را نمایان می کند؛ سختگیری‌ های صورت گرفته برای اخذ این ویزا می‌ باشد. شما نمی توانید حتی با کسر بودن تنها یک عکس یا کاغذ ویزای لیون را اخذ کنید. این کمبودها نه تنها جلوی اخذ ویزای فرانسه شما را خواهد گرفت بلکه شما را مجبور خواهد کرد تا تمام مراحل و هزینه‌ هایی را که متحمل شده‌ اید را دوباره تجربه کنید. کشور فرانسه ویزاهای توریستی خود را به دو صورت بلندمدت و کوتاه مدت در اختیار توریست‌ های خود قرار می دهد. این نکته شایان ذکر است که نیازی به اخذ ویزای لیون فرانسه برای تمام کودکان زیر ۱۲ سال نمی‌ باشد. بقیه افراد باید برای اخذ ویزای لیون، اقدام به گرفتن وقت سفارت فرانسه، انجام مصاحبه و دادن مدارک لازم برای صدور ویزای خود نمایند. یکی از ایمن ترین و مطمئن ترین راه ها برای اخذ ویزا کمک گرفتن از آژانس های مسافرتی است که یکی از برترین آنها می توان به یوروپ تورز اشاره کرد.

دیگر انواع ویزای لیون

به غیر از ویزای توریستی در لیست زیر انواع ویزای فرانسه را مشاهده می کنید:

  • ویزای شینگن توریستی
  • ویزای نمایشگاهی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران
  • ویزای مقامات رسمی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای کودکان (به منظور سهولت رفت و آمد کودکان زیر سن قانونی که یکی از والدین آنها در کشور دیگری ساکن است)
  • ویزای نخبگان

ویزای لیون

ویزای نمایشگاهی، پرطرفدارترین ویزای فرانسه

یکی از پرطرفدارترین کارهایی که توریست‌ ها در هنگام سفر به لیون و بقیه شهرهای فرانسه انجام می دهند، بازدید از نمایشگاه‌ های سالانه مختلفی است که در زمینه‌ های فناوری، تغذیه و پوشاک در حال برگزاری است. بیشتر نمایشگاه‌ ها در شهر پاریس برگزار می‌ شوند اما شهرهایی نظیر لیون نیز از این قاعده مستثنا نیستند. امروزه بسیاری از افراد دنیا علاقمند به دریافت ویزای نمایشگاهی فرانسه هستند. در ایران، این امر توسط آژانس‌ های مسافرتی که تور نمایشگاهی فرانسه را برگزار می کنند، صورت می گیرد؛ همچنین می توانید برای دریافت ویزای توریستی لیون فرانسه نیز به صورت شخصی از طریق اخذ وقت سفارت فرانسه اقدام نمایید.

ویزای لیون

مراحل اخذ ویزای لیون فرانسه

مراحل اخذ ویزای لیون فرانسه شبیه اخذ ویزاهای دیگر کشورهایی است که برای توریست‌ های خود، ویزای شینگن را صادر می کنند. به صورت کلی برای اخذ ویزای لیون، شما باید مدارک خود را به کنسولگری یا سفارت کشور مورد نظری که قصد سفر به آن را دارید، تسلیم نمایید. برای اخذ ویزای لیون فرانسه، شما باید از طریق سایت یا رفتن به سفارت فرانسه، اقدام به گرفتن فرم درخواست روادید کشور فرانسه نمایید. اگر قصد دارید به همراه خانواده یا دوستان خود سفر کنید، باید برای تمام کسانی که بیش از ۱۲ سال سن دارند، یک فرم مجزا تکمیل نمایید. پس از آنکه شما فرم را دریافت کردید، باید از شما مصاحبه‌ ای مبنی بر دلیل سفر صورت گیرد؛ این امر در یک تاریخ مشخص که توسط سفارت اعلام می‌ شود، به همراه دریافت تمامی اطلاعات ضمیمه شده در هر فرم انجام می‌شود.

توجه: اگر قصد اخذ فرم درخواست روادید از سایت سفارت را دارید، حتما باید نسخه کاغذی آن را به سفارت تسلیم نمایید.

ویزای لیون

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه و اعلام وقت ملاقات شما توسط سفارت فرانسه، شما باید مدارک زیر را به همراه خود آماده نمایید، چنانچه کسری مدرک دارید، درخواست شما قبول نخواهد شد:

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه یا پاسپورت، که حتما باید انقضای آن ۶ ماه بیشتر از انقضای ویزای لیون باشد.
  3. کپی صفحه اول و دوم گذرنامه و در صورت وجود، کپی تمامی صفحاتی که مهر ویزاهای دیگر کشورها بر روی آن خورده است.
  4. دو قطعه عکس رنگی که باید از آخرین وضعیت چهره شخص (حداقل برای ۳ ماه پیش) باشد، این تصویر بر روی برچسب ویزای لیون فرانسه چاپ خواهد شد.
  5. وضعیت شغلی متقاضی باید توسط مدارکی نظیر بیمه نامه و برگه فیش حقوق قابل استناد باشد؛ این مدارک برای مشاغل زیر، دارای قوانین بخصوصی است:
  • ترجمه آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی
  • گواهی ترجمه شده به انگلیسی یا فرانسوی بابت اشتغال به کار که باید روی برگه ای نوشته شده باشد که دارای سربرگ رسمی شرکت است. البته این مدرک برای کارمندان بخش خصوصی است.
  • ترجمه روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ شرکت به زبان انگلیسی و ۲ کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبین شرکت‌ های خصوصی
  • کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ ها
  • ترجمه جواز کسب و یا ارائه کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد
  1. گزارش عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخص، که باید به صورت ترجمه شده به زبان فرانسه یا انگلیسی باشد، پرینت حساب بانکی باید با مهر بانک، تسلیم سفارت فرانسه شود.
  2. بلیط هواپیما یا سند رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد لیون یا هر شهر دیگر فرانسه
  3. فیش فاکتور رزرو هتل در مدت اقامت در لیون
  4. بیمه مسافرتی؛ تمامی افرادی که قصد اخذ ویزای لیون را دارند، باید خود را برای تمامی اتفاقات احتمالی نظیر مراقبت‌ های پزشکی، هزینه درمان و بیمارستان در مواقع اضطراری، همچنین هزینه احتمالی بازگشت به ایران بیمه کنند. تنها بیمه‌ شرکت‌ های بیمه ایرانی که در فرانسه نیز شعبه دارند، توسط سفارت برای ویزای لیون پذیرفته خواهد شد. هزینه بیمه نامه برای هر شخص، حدود ۳۰٫۰۰۰ یورو خواهد بود.

ویزای لیون

هزینه و زمان اخذ ویزای لیون فرانسه

هزینه صدور ویزای لیون بر اساس گروه‌ های سنی مشخص می‌شود و شامل سه دسته زیر می‌باشد:

  • کودکان تا حداکثر ۶ سال: رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

به مبالغ بالا، مبلغ ۲۵ یورو بابت بررسی مدارک به ازای هر نفر نیز اضافه کنید. این بررسی ممکن است بین دو تا چند هفته زمان ببرد، به طور کلی این رویه نهایتا تا شش هفته زمان خواهد برد.

 

ویزای لیون

نکته ضروری در اخذ ویزای فرانسه(ویزای لیون)

  • برای افرادی که فرزند یا همسرشان ملیت فرانسوی دارد، فرمی مخصوص برای درخواست ویزای لیون وجود خواهد داشت.
  • اصل مدارک بعد از بررسی به شما بازگردانده خواهد شد و کپی آنها نزد سفارت خواهد ماند.
  • از تمامی کودکان زیر ۱۲ سال مصاحبه و انگشت نگاری نخواهد شد.
  • حتما هنگام مراجعه به سفارتخانه آراسته باشید تا شانس مصاحبه کمتر شود.
  • اگر از شما مصاحبه صورت گرفت، استرس نداشته باشید و آرام برخورد کنید.
  • به هیچ وجه مدارک جعلی را تحویل سفارتخانه ندهید.
  • حتما برای مدارک خود، مهر دارالترجمه رسمی داشته باشید.
  • چیدمان مدارک برای سفارت مهم است؛ حتما از مشاور خود این مهارت را یاد بگیرید.
  • به هیچ وجه وسایلی که حکم سلاح سرد یا گرم دارند را به سفارت نبرید.
  • حواستان به انگشتانتان باشد؛ هنگام انگشت نگاری نباید آسیب دیده باشند.

ویزای لیون

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!