سفارت آلمان | معرفی – تصاویر – تاریخچه – آدرس

سفارت آلمان، کشور آلمان در ایران سفارتخانه دارد و به همین دلیل شهروندان ایرانی برای دریافت ویزای این کشور و انجام اقدامات مربوط به آن لازم نیست که …

سفارت آلمان | معرفی – تصاویر – تاریخچه – آدرس

نویسنده: امین بابازاده

29 آذر 1398
سفارت آلمان | معرفی - تصاویر - تاریخچه - آدرس

کشور آلمان در ایران سفارتخانه دارد و به همین دلیل شهروندان ایرانی برای دریافت ویزای این کشور و انجام اقدامات مربوط به آن لازم نیست که به کشور دیگری سفر کنند. سفارت آلمان در شهر تهران قرار دارد و در این مقاله به ارائه اطلاعات جامعی درباره سفارت این کشور، مانند آدرس، ساعات کاری، تاریخچه، روزهای کاری، تعطیلات رسمی، چگونگی رزرو وقت سفارت و سایر دانستنی‌هایی که برای هر متقاضی لازم می‌باشد، پرداخته‌ایم.

اگر شما هم جزو یکی از علاقه مندان سفر به کشور آلمان و اخذ ویزای این کشور هستید، توصیه می‌کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

سفارت آلمان | معرفی - تصاویر - تاریخچه - آدرس

آشنایی با سفارت آلمان

آلمان، کشوری واقع در قاره اروپا بوده که یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای این قاره محسوب می‌شود. پایتخت کشور آلمان، شهر برلین می‌باشد و این کشور امروزه به یکی از قطب‌های مهم صنعتی در کل قاره اروپا تبدیل شده است. این کشور در گروه کشورهای عضو شینگن قرار دارد و به همین دلیل شهروندان ایرانی برای سفر به آن نیازمند اخذ ویزا هستند. از این رو مراجعه به سفارت کشور آلمان، جزو اولین اقداماتی که هر متقاضی ویزا باید آن را انجام دهد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم که شما را با سفارت این کشور بیشتر آشنا کنیم.

تاریخچه سفارت آلمان

قبل از معرفی سفارت کشور آلمان، بهتر است که کمی از تاریخچه این سفارت بیشتر بدانید.

اولین تلاش‌ها برای برقراری رابطه بین ایران و آلمان توسط امیرکبیر و در سال 1850 صورت گرفت، چرا که در آن زمان‌ها امیرکبیر، به دنبال یک دولت سوم قدرتمندی بود که بدون داشتن توقع استعماری بتواند با ایران روابط سیاسی خوبی برقرار کند اما در آن زمان ها در کشور آلمان هرج و داخلی ناشی از انقلاب 1848 به وجود آمده بود که سبب شده بود این کشور از حکومت متمرکزی برخوردار نباشد، به همین دلیل تلاش‌های امیرکبیر برای برقراری روابط سیاسی با این کشور با شکست مواجه شد.

تا اینکه در سال 1873 میلادی بین امپراتوری آلمان و ایران قراردادهای دوستی و کشتیرانی بسته شد که به موجب این قرارداد، در 2 کشور نمایندگی‌های دائمی تاسیس شد و در نتیجه آن، هم اکنون بعد از گذشت صد سال هنوز هم کشور آلمان در خاک ایران نمایندگی سیاسی رسمی دارد. یازده سال بعد از عقد قرار دوستی و کشتیرانی یعنی در سال 1884 و روز بیست اکتبر، اولین نمایندگی رسمی آلمان در دربار ناصرالدین شاه تاسیس که نمایندگی آن بر عهده آقای «ارنست فون براون شوایگ» بود.

ساختمان سفارت آلمان به شکل امروزی که در شهر تهران قرار گرفته است، ده سال بعد از آن توسط آقای «گراف شولنبرگ» که در آن زمان نماینده کشور آلمان در ایران بود خریداری شد. ساختمان امروزی سفارت آلمان، در نزدیکی سفارت کشورهای، ترکیه، بریتانیا، فرانسه، روسیه و تعدادی ساختمان‌های مهم حکومتی دیگری قرار گرفته است.

ساختمان سفارت آلمان که در سال‌های 1886-1884 توسط یک معمار اروپایی و به صورت 2 طبقه طراحی شد، برای اولین بار در سال 1931 به نام دولت آلمان ثبت شد.

این ساختمان در طول این سالها بارها توسط دولت آلمان ترمیم و بازسازی شد تا اینکه در سال 1937 به طور کلی آن را تخریب و مجددا بازسازی نمود. بازسازی ساختمان جدید سفارت آلمان تا سال 1941 طول کشید، اما همزمان با بهره برداری آن، رژیم شاهنشاهی وقت ایران آن را توقیف کرد و از آنجایی که در طی جنگ جهانی دوم کشور سوئد حافظ منافع آلمان در ایران بود، سفارت آن به محل ساختمان سفارت آلمان نقل مکان کرد.

این ساختمان تا سال 1949 در دست سفارت سوئد قرار داشت و بعد از آن تا سال 1953 در اختیار آمریکایی‌ها قرار گرفت تا در مدت آماده شدن ساختمان سفارت خود در آنجا سکونت داشته باشند. ساختمان سفارت آلمان در این سال رفع توقیف شد اما مالکیت آن سالها بعد یعنی در سال 1977 به طور قطعی جمهوری فدرال آلمان واگذار شد.

روابط سفارت کشور آلمان

شما می توانید به صورت اینترنتی و با مراجعه به سایت سفارت آلمان و همچنین تماس با شماره‌های مندرج در این سایت با کارکنان سفارت کشور آلمان ارتباط برقرار کنید. آدرس صندوق پستی و همچنین شماره فکس موجود در سایت، از راه‌های دیگر برقراری ارتباط با کارکنان سفارت کشور آلمان می‌باشد.

ساعات کاری و آدرس سفارت آلمان در تهران

همانطور که گفته شد، خوشبختانه کشور آلمان در ایران سفارتخانه دارد که در خیابان فردوسی، روبروی موزه جواهرات بانک مرکزی، جنب کوچه برلن و پلاک 324-320 قرار گرفته است. روزهای کاری سفارت آلمان، از یکشنبه تا پنجشنبه بوده و این سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می‌باشد.

سفارت آلمان در روزهای یکشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت 7 صبح تا 3:30 بعد از ظهر و در روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 7 صبح تا 4 بعد از ظهر باز می‌باشد. علاوه بر این سفارت کشور آلمان در ماه‌های جولای و آگوست ساعات کاری خود را در تمام روزهای هفته از 7 صبح تا 2:30 بعد از ظهر تغییر می‌دهد.

لازم به ذکر است که بخش تایید مدارک سفارت آلمان از روز یکشنبه تا پنجشنبه با تعیین وقت قبلی و از ساعت 7:30 صبح تا 10:30 صبح به درخواست‌های شما رسیدگی می‌کند.

راه‌ های دسترسی به سفارت کشور آلمان در تهران

اگر قصد دارید که خود را به سفارت این کشور در تهران برسانید می‌توانید از میدان امام خمینی تنها با گرفتن یک تاکسی به کوچه برلن بروید. اما برای رسیدن به میدان امام خمینی هم می‌توانید از اتوبوس و تاکسی‌های مختلف استفاده کنید و هم از مترو خط 1 و 2

مسیر دیگر برای رسیدن به سفارت کشور آلمان از طریق میدان فردوسی می‌باشد که راحت ترین راه رسیدن به میدان فردوسی با مترو خط 4 می‌باشد بعد از پیاده شدن از مترو، تنها کافی است به سمت جنوب خیابان فردوسی پیاده روی کنید و بعد از عبور از چهار راه استانبول به سفارت آلمان خواهید رسید.

نحوه رزرو وقت سفارت آلمان

همانطور که می‌دانید برای دریافت ویزای یکی از کشور‌های اروپایی لازم است که برای ارائه مدارک و انجام مصاحبه و انگشت نگاری از سفارت آن کشور وقت بگیرید. برای اخذ ویزای کشور آلمان هم سپری کردن مراحل فوق لازم می‌باشد، اما با این تفاوت که سفارت آلمان، وقت مصاحبه ندارد و شما فقط برای ارائه مدارک و انگشت نگاری باید به سفارت این کشور مراجعه نمایید.

اما از آنجایی که به دلیل برخی از سیاست‌ها بخش کنسولی و خدمات ویزای سفارت کشور آلمان در ایران تعطیل است، شما باید درخواست ویزای خود را در سایت شرکت «ویزا متریک» ارائه دهید. بر طبق آپدیت جدید سایت ویزا متریک این امکان برای متقاضیان فراهم شده است که خودشان، بتوانند ساعت و تاریخ روز مراجعه را مشخص نمایند.

انجام اقدامات مربوط به تعیین وقت سفارت آلمان بر عهده کارگزاری ویزا متریک می‌باشد و به همین شما باید با مراجعه به این سایت، یک حساب کاربری ایجاد نمایید و بعد از آن نوع ویزای درخواستی خود را مشخص کنید.

سفارت آلمان | معرفی - تصاویر - تاریخچه - آدرس

اما شاید باید برایتان سوال شده باشد که ویزا متریک چیست؟

در پاسخ باید بگوییم که ویزا متریک در کشورهایی که کنسولگری سفارت کشور مقصد در آن کشور تعطیل باشد، فعالیت می‌کند. کشور آلمان نیز یکی از این موارد بوده که به دلیل تعطیل بودن بخش کنسولگری سفارت آلمان در ایران، کلیه اقدامات مربوط به اخذ ویزای آلمان، ایرانیان را ویزا متریک انجام می‌دهد، ولی در نهایت افسران ویزای آلمان، تصمیم می‌گیرند که به متقاضی ویزا بدهند یا خیر و گروه ویزا متریک هیچ نقشی در این زمینه نخواهد داشت.

آدرس دفتر ویزا متریک در ایران: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان وزرا، نبش خیابان بیست و یک، ساختمان شیراز، پلاک صد و سی و هفت

متقاضیان اخذ ویزای کشور آلمان می‌توانند برای انجام انگشت نگاری و ارائه مدارک از ساعت 8:30 صبح تا 4:30 بعد از ظهر به این آدرس مراجعه کنند. علاوه بر این تحویل پاسپورت در ساعات 8:30 صبح تا 5 عصر انجام می‌گیرد.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت کشور آلمان

سفارت آلمان، مدارک را بدون ترجمه و با زبان فارسی هم تحویل می‌گیرد و نیازی نیست که مدارک خود را به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه کنید. در روز تعیین وقت سفارت شما مصاحبه‌ای انجام نخواهید داد و فقط برای ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری باید به دفتر ویزا متریک مراجعه نمایید. در ادامه لیست مدارک کلی که برای اخذ هر نوع ویزای کشور آلمان مورد نیاز می‌باشد را بیان کرده‌ایم:

  • فرم مربوط به درخواست ویزای کشور آلمان
  • پاسپورت فرد متقاضی که حداقل 6 ماه اعتبار و یک صفحه خالی داشته باشد.
  • 2 قطعه عکس 4.5*3.5
  • بیمه مسافرتی متقاضی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کشور آلمان
  • مدارک مربوط به رزرو هتل
  • دعوت نامه ( در صورت داشتن)
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی مربوط به اشتغال به کار و همچنین سابقه بیمه تامین اجتماعی
  • مدارک مربوط به تمکن مالی و گردش حساب فرد متقاضی

آشنایی با کارمندان سفارت آلمان

از سال 2016 میلادی، « میشائیل کلور-برشتولد»، سفیر و نماینده تام الاختیار جمهوری فدرال آلمان در ایران می باشد. میشائیل کلور برشتولد در اداره مرکزی وزارت امور خارجه سمت‌های گوناگونی، مانند معاون بخش سیاسی در شهرهای بن و برلین بوده است. وی مدتی در وزارت امور خارجه آلمان به عنوان رئیس دفتر قائم مقام وزیر نیز فعالیت می‌کرده است.

مدت زمان لازم برای تعیین وقت سفارت و اخذ ویزای کشور آلمان

سفارت کشور آلمان در دادن ویزا محدودیت دارد و تعداد متقاضیان اخذ ویزای آلمان نیز بسیار زیادی می‌باشد، به همین دلیل مدت زمانی که برای اخذ ویزای آلمان ممکن است طول بکشد از چندین هفته تا چندین ماه متغیر بوده که نوع ویزا تاثیر بسیار زیادی در مدت زمان اخذ آن دارد. با توجه به موارد گفته شده، شما باید تمام مدارکتان را به طور کامل تهیه کنید تا به دلیل ناقص بودن مدرک مجددا باعث تاخیر در اخذ ویزای آلمان خود نشوید.

وقت فوری سفارت آلمان

وقت فوری سفارت، همانطور که از عنوانش مشخص است، به وقتی گفته می‌شود که متقاضی می تواند در مدتی کوتاه‌تر از زمان عادی ویزای آلمان را دریافت نماید. سفارت آلمان برای ویزاهای تحصیلیف کاری و سرمایه گذاری وقت فوری ارائه نمی‌دهد و متقاضیان تنها زمانی که قصد دارند برای معالجه پزشکی به کشور آلمان سفر کنند، می‌توانند از سفارت آلمان درخواست وقت فوری نمایند.

دانستنی‌ های سفارت کشور آلمان

در ادامه با برخی از دانستنی‌های سفارت کشور آلمان آشنا خواهید شد که اطلاع از آن برای هر متقاضی لازم می‌باشد:

  • از آنجایی که امروزه درخواست اخذ ویزای آلمان و مهاجرت به این کشور بسیار زیاد می‌باشد، گرفتن ویزای این کشور کار بسیار سخت و زمان بری می باشد.
  • سفارت کشور آلمان، وقت‌های مصاحبه با زمان انتظار کمتر را تنها در موارد خاص انسانی، مانند موارد اضطراری پزشکی ارائه می‌دهد و متقاضیان دارای این شرایط می‌توانند حتی ظرف مدت 5 روز وقت سفارت خود را دریافت نمایند.
  • بررسی درخواست‌های ویزای دانشجویی حداقل 6 هفته طول می‌کشد و شما حداقل باید 6 هفته قبل از آغاز ترم تحصیلی، برای درخواست خود وقت مناسبی را تعیین کنید.
  • سفارت کشور آلمان توصیه کرده است که به هیچ عنوان از طریق آژانس‌های مسافرتی و یا آژانس‌های تهیه ویزا برای گرفتن وقت اقدام نکنید چرا که خودتان می‌توانید این کار را به صورت رایگان و با مراجعه به وب سایت سفارت آلمان انجام دهید.
  • در درب ورودی سفارت، متقاضیان تحت بازرسی امنیتی قرار می گیرند به همین دلیل از بردن لوازم مشکوک و خطرناک به داخل سفارت جدا خودداری کنید.
  • بعد از ارائه مدارک و پرداخت هزینه، برگه‌ای به شما تحویل داده خواهد شد که حاوی شماره بارکد می‌باشد. در حفظ و نگهداری این بارکد کوشا باشید، چرا که در موارد زیادی به آن نیاز خواهید داشت.
  • از آنجایی که سفارت کشور آلمان تاکید دارد که بعد از اتمام زمان ویزا، خاک کشور آلمان را ترک کنید، بنابراین مدارکی که نشان دهنده تمکن مالی بسیار خوب شما باشد، می‌تواند شانس دریافت ویزا را تا حد زیادی افزایش دهد.
سفارت آلمان | معرفی - تصاویر - تاریخچه - آدرس

سوالات متداول سفارت آلمان

چگونه میتوان با کارکنان سفارت آلمان ارتباط برقرار کرد؟

شما می توانید به صورت اینترنتی و با مراجعه به سایت سفارت آلمان و همچنین تماس با شماره‌های مندرج در این سایت با کارکنان سفارت کشور آلمان ارتباط برقرار کنید.

ویزای متریک چیست؟

در پاسخ باید بگوییم که ویزا متریک در کشورهایی که کنسولگری سفارت کشور مقصد در آن کشور تعطیل باشد، فعالیت می‌کند. کشور آلمان نیز یکی از این موارد بوده که به دلیل تعطیل بودن بخش کنسولگری سفارت آلمان در ایران، کلیه اقدامات مربوط به اخذ ویزای آلمان، ایرانیان را ویزا متریک انجام می‌دهد.

سفارت آلمان در کجای تهران قرار دارد؟

خوشبختانه کشور آلمان در ایران سفارتخانه دارد که در خیابان فردوسی، روبروی موزه جواهرات بانک مرکزی، جنب کوچه برلن و پلاک 324-320 قرار گرفته است.

مشاوره تخصصی و ارزیابی ویزا

شاید برای شما جالب باشد

مطالب مرتبط

با بهترین هتل های بوخوم آلمان آشنا شوید

هتل های بوخوم کشور آلمان با ارائه ی‌ بهترین امکانات آماده ی‌پذیرش از مهمانان و گردشگران خارجی و داخلی هستند....

خواندن بیشتر

چگونه روادید هانوفر آلمان را دریافت نمائیم؟

هانوفر مرکز ایالتی در آلمان است و از آن جا که این کشور از اعضای پیمان شنگن است ورود به...

خواندن بیشتر

کلیسای جامع آخن | قدیمی‌ ترین کلیسا در اروپا

اگر قصد سفر به کشور آلمان را دارید، بازدید از کلیسای جامع آخن را که کهن‌ترین و قدیمی‌ترین کلیسا در...

خواندن بیشتر
نظرات خود را با ما در میان بگذارید

دیدگاه کاربران

هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید

دیدگاه شما در مورد این مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

021-34703