1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

اقامت مالت

اقامت مالت

با دریافت اقامت مالت می توان از شرایط ویژه این کشور از جمله مالیات های کم، آب و هوای مناسب، روند کاری خوب استفاده کرد.مالت کشوری در جنوب اروپا و به صورت مجمع الجزایر است.

مالت

جمهوری مالت کشوری مجمع الجزایری در جنوب اروپا است که در دریای مدیترانه واقع شده است. پایتخت جمهوری مالت شهر والتا است. مالت با کشورهای ایتالیا، تونس و لیبی همسایگی دارد. این کشور یکی از پر تراکم ترین کشورهای جهان از لحاظ جمعیت محسوب می شود. زبان رسمی مردم مالت انگلیسی و مالتی است. دین اکثر مردم این کشور مسیحی کاتولیک می باشد. زبان ایتالیایی هم در این کشور محبوبیت خاصی دارد. این کشور جزو مستعمرات بریتانیا بود و در سال ۱۹۶۴ استقلال یافت. همچنین این کشور یکی از اعضای اتحادیه اروپا می باشد.

مالت مجموعا از ۹ جزیره تشکیل شده است که تعدادی از آن ها مسکونی و تعدادی دیگر غیر مسکونی هستند. جزایر مسکونی به نام های مالت، گزو و کومینو و مانوئل است. جزایر غیر مسکونی به نام های سنت پاول، فیلفلا و کومینوتو شناخته می شوند. بلندترین نقطه این کشور ۲۳۱ متر ارتفاع از سطح دریا دارد. آب و هوای کشور مالت معتدل و مدیترانه ای است. این کشور تابستان های گرم و خشک و زمستان های سرد و پر باران دارد. از نظر پوشش گیاهی، دره های این کشور دارای جنگل ها و بوته زارها است و سایر مناطق معمولا خشک می باشد.

فرهنگ مردم کشور مالت آمیخته ای از فرهنگ ملت کشورهایی است که با آن ها مشترکاتی دارند. جشن های محلی و سنتی مردم این کشور به ایتالیا شباهت دارد. واژه های اسپانیایی موجود در زبان مالتی و استفاده از گیتار در موسیقی محلی نشان حضور فرهنگ اسپانیایی است. فرهنگ های عجیب و متناقضی نیز در این کشور به چشم می خورد. از یک سو سقط جنین به هر دلیلی جرم محسوب می شود و از طرف دیگر ازدواج همجنس گرایان آزاد است. گردشگری، ماهیگیری، کشاورزی و صنایع دستی از مهم ترین صنایع کشور مالت محسوب می شوند.  این کشور به خاطر شرایط ویژه ای که دارد یکی از بهترین کشورهای جهان برای اقامت در نظر گرفته شده است.

مالت

مالت

دیدنی های کشور مالت

شهر والتا به عنوان پایتخت، بیشتر از سایر مناطق مورد بازدید قرار می گیرد و روزانه ده ها کشتی تفریحی بین این منطقه و سایر مناطق در حال جابجایی هستند. بازدید از نقاط مختلف شهری با معماری های جالب در ساعات خلوت یعنی پس از تعطیلی کارمندها و غروب می تواند بسیار سرگرم کننده و جالب به نظر برسد. در مالت می توان از کلیسای جامع سنت جان، باغ های باراکا و سایر دیدنی ها بازدید کرد.

دیدنی های کشور مالت

دیدنی های کشور مالت

انواع اقامت مالت

  • اقامت معمولی
  • اقامت دائم
  • اقامت دانشجویی
  • اقامت موقت
  • اقامت سرمایه گذاری
  • اقامت بازنشستگی
  • برنامه اقامت مالت بین المللی

انواع اقامت مالت

انواع اقامت مالت

اخذ اقامت مالت

داشتن اقامت مالت به دلیل عضو بودن این کشور در اتحادیه اروپا باعث می شود که فرد بتواند بدون نیاز به ویزای مالت به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کند. این کشور در اواخر دهه ۸۰ میلادی طبق قانونی روند اقامت بازرگانان و همچنین کسانی که توانایی پرداخت سالیانه ۴۱۹۲ یورو مالیات به دولت مالت هستند را فراهم کرد، که این میزان مالیات یکی از کمترین نرخ ها در کل کشورهای اروپایی محسوب می شود، هر فردی که اقامت مالت را دریافت کند می تواند برای خانواده درجه یک که شامل همسر، پدر و مادر، پدربزرگ و مادر بزرگ و فرزندان زیر ۱۸ سال می شود، درخواست اقامت مالت نماید. افراد با داشتن اقامت مالت می توانند در بانک های اروپایی حساب باز کنند و از آب و هوای مناسب و شرایط مناسب کشور مالت استفاده نمایند. اقامت مالت از طریق سرمایه گذاری در هر بخشی ممکن است و اجباری به خرید ملک نیست. همچنین افراد با داشتن اقامت مالت می توانند از خدمات بانکی این کشور که یکی از امن ترین نقاط اروپا است استفاده کنند.

اقامت مالت

اقامت مالت

تحصیل در مالت

برخی از دانشگاه های کشور مالت زیر نظر دانشگاه های انگلستان هستند و مدارک معتبری ارائه می کنند. بنابراین اقامت مالت از طریق ویزای مالت دانشجویی نیز یکی از راه های زندگی در این کشور است. اقامت مالت برای افراد بازنشسته، روشنفکران، نویسندگان و برخی اقشار دیگر سهل الوصول تر است.

شرایط اقامت مالت

یکی از شرایط جذاب اقامت مالت، نداشتن محدودیت های خاص و ویژه است. به طور مثال فرد برای داشتن اقامت مالت، اجباری به زندگی در این منطقه ندارد. همچنین برای دریافت اجازه اقامت مالت نیازی به سرمایه گذاری، خرید ملک و ثبت شرکت (حتی اگر بخواهید شرکت بازرگانی خود را ثبت کنید) نمی باشد. برای دریافت اقامت مالت داشتن شرایط زیر لازم است:

  • خرید ملک

برای دریافت اقامت دائم مالت افراد می بایست خانه ای به ارزش حداقل ۱۱۶ یورو را خریداری نمایند یا خانه ای به ارزش اجاره سالیانه ۴۲۳۰ یورو را در اختیار بگیرند. این باید نهایتا یک سال پس از دریافت اقامت مالت توسط افراد انجام شود. قیمت خانه در مالت ارزان تر از سایر مناطق می باشد. همچنین در مناطق ویژه ای در این کشور می توان به تعداد  بالاتری آپارتمان خریداری کرد و آن را اجاره داد.

  • اشتغال

برای گرفتن اجازه و پرونده اشتغال فرد باید از طریق مراجع ذی صلاح اقدام نماید. جهت دریافت اقامت مالت می توان با دادن ایده هایی در زمینه توریسم و گردشگری و موارد مربوط به آن دارای شغل مناسب شد.

  • اثبات دارایی

برای دریافت اقامت مالت ارائه سندهایی مبنی بر داشتن درآمد ۲۳۵۰۰ یورو در سال و سرمایه ۳۲۵۰۰۰ یورو لازم است. البته نیازی به انتقال این سرمایه به کشور مالت نیست. سالیانه فرد باید ۱۴۱۰۰ یورو به کشور مالت ارسال نماید و به ازای هر نفر که از طریق وی دارای اقامت مالت هستند، ۲۳۵۰ یورو اضافه می گردد. این مبلغ واریز شده پس از برداشت مالیات قابل بازگرداندن می باشد. تمام اقدامات مربوطه از طریق سفارت مالت در وقت سفارت مالت رزرو شده و اداره مهاجرت قابل اقدام است.

شرایط اقامت مالت

شرایط اقامت مالت

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگرمجری مستقیم و بی واسطه ویزای مالت، وقت سفارت مالت، تور مالت و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱٫

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!